2024. április 13., szombat

Gyorskeresés

Autóüveg fóliázás vélemények?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]Szeretném fóliáztatni a kocsit. Van valami hátránya? Mire érdemes odafigyelni? Ezzel foglalkozó cég csinálná, 5év garanciával. Megéri-e az árát, tényleg kevésbé melegszik majd nyáron? Néztem a fórumot, de nem találtam ilyen témát.
Első körben lehet csak a b oszlopot csinálom meg én is, az kijön 2000Ft-ból is. A többit meg majd egyszer... A kép csak illusztráció, nekem jobb a felnim:)

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Engem is érdekel!!! Pont a minap gondoltam rá.

(#2) mrlt


mrlt
tag

Előbb utóbb rá fog állni a yard a fóliára is. Szerintem tök felesleges rá költeni, bár nekem is tetszik.

Go Pack Go!

(#3) Victoryus válasza mrlt (#2) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Nem illegális, tehát ez nem lehet akadálya. Benne van a törvényben, mennyire lehet sötét, a műhely meg ad róla bizonylatot. Jó lenne ha a nyári melegben nem kéne szaunázni. Bár ilyen benzin árak mellett lehet nem is lesz nyaralás.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#4) Naveno


Naveno
tag

Szélvédőre a napellenző csík széléig mehet fentre, első ajtókra semmit, onnantól hátra be is deszkázhatod.
Ja, a rendőr már ekkor is meg fog állítani, mindegyik, mindig.
A8-ra viszont a fullfekete körbefólia a nyerő, még tisztelegnek is, mikor elmész előttük.

(#5) mrlt válasza Victoryus (#3) üzenetére


mrlt
tag

Nem is kell illegálisnak lennie, beléd kötnek akkor is.
Havernak Llumar fólia van körben az autón, hátul sötétebb, első ajtón világosabb, szélvédőn csak napellenzőcsík. Hivatalosan műhelyben rakatta fel, műbizonylata van rá, mégis állandóan megállítják. Volt már olyan eset is amikor a papírokat nem is kérték el tőle, csak a fólia műbizonylatát.
Meg állítólag azért is fognak büntetni a fólia miatt, mert nem látszik tőle ha telefonálsz, vagy ha menet közben húzod magadra az övet.

Go Pack Go!

(#6) cyanide

Én szeretem a fóliát. Már pár éve fóliás kocsink van. Nem látják, ha túrom az orrom lámpánál. Nem tudják, hogy egyedül ülök-e, van-e hátul valami. Macerásabb belekukkolni parkolóban. Közlekedés biztonságilag szerintem nagyon kicsi a hatása. Előttem lévő féklámpa nem látszik át, de ez igaz a dobozos kisteherre is, tehát mindegy. Éjszaka tükörben elvesznek a részletek, de ez is mindegy, mert ritkán tolatok főútvonalon 90-nel.

Furcsán érzem magam hagyományos üveges autóban. Sajnálnám, ha ilyen miatt elvennék a forgalmit. De ez ugye nem kívánság műsor, ez pénzre megy.

Ha ezt olvasod a topik meghalt...

(#7) Victoryus válasza mrlt (#5) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Mondjuk akkor nagyban függ a rendőrtől is. Ha büntetni akarnak, úgy is fognak. Én nem akarok annyira sötétet, mint a gengszterek, csak olyat, mint ha gyári lenne. Annyira könnyen nem látnak be, de legalább legyen hővédő meg uv szűrő hatása. 25e körül lenne egy 4 ajtós autóra. Ha csak hátra kérném akkor kb 5000-el kevesebb. De úgy meg nem tetszik. Plusz a "b" oszlopot se ártana akkor fóliázni.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#8) Viktor77


Viktor77
titán

Hogy lehet a B oszlopot fóliázni? A B oszlop nem jelent üvegfelületet, hanem a két ajtó közti "oszlopot" jelenti (legjobb tudomásom szerint).

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#9) Victoryus válasza Viktor77 (#8) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Attól még lehet fóliázni. Van a 3M-nek remek fóliája, a képen is ilyen van. Sőt akár az egész kocsit is be lehet vonni fóliával, csak nagyon drága :) De kavicsfelverődés ellen szokták a motorháztetőt is átlátszóval. Persze nem kimondottan a Loganesek.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#10) Viktor77 válasza Victoryus (#9) üzenetére


Viktor77
titán

De a hsz-ekben te üvegfelületről beszélsz. Nem értem.

Nem találtam jobb képet, de itt a lilás-bordós rész a B oszlop. Azt akarod fóliáztatni?

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.