2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Merevlemez vagy win hiba még mindig

    Előzmény: [link]

    Ha a Windows 7 hibernálásból ébred, akkor mindig megörvendeztet ezzel a hibaüzenettel. Nagyon idegesítő. Az újratelepítés sem oldotta meg, mert rögtön az első hibernálásból ébredésnél ezzel fogadott.A gépben 2 hdd van, a másikon van a win7. Azt a lemezt, amit hibásnak jelez, már többször ellenőriztem, sose talál rajta hibát semmi. 3-4 játék van rajta, azok is tökéletesen futnak. Akkor miért szívat? :W Ha nem hibernálásból ébred, akkor sose írja ki ezt a fránya hibaüzenetet.

    Victoryus 12 éve 2

  • mászkálós játékot keresek

    Kedves fórumtársak!

    Milyen játékok vannak, ahol viszonylag szabadon lehet vezetni, mászkálni?
    Ezeket ismerem: GTA sorozat, Maffia, Crysis, Godfather, Just Cause, Far Cry, Prototype.

    Victoryus 12 éve 26

  • JVC KD-S71R fejegység aux...

    Szóval van nekem egy ilyen autó hifim. Gyárilag elvileg nincs rajta aux, de sok helyen hirdetik mégis aux bemenettel. Tud valaki segíteni átalakítani? (képek, kapcsolási rajz, software stb) Egyáltalán tényleg meg lehet ezt csinálni, vagy kamu az összes ilyen hirdetés? Sajna még csak ki se bírom szedni, mert a tartozékait nem adták az autóval.

    Victoryus 12 éve 0

  • HDMI- soha többet...

    Nem tudom, ki hogy van vele, de én inkább maradok a dvi kábelnél. Tele van a hócipőm a hdmi hátrányaival.
    HDMI hibái:
    - a monitor nem kapcsol ki magától, amikor a pc leáll. Tv ugyanígy, sima vga kábellel meg kikapcsol. Igazából nincs különbség a képminőségben sem, pedig 32 colos full hd tv. Két hdmi kábelem is van, az egyik márkás ráadásul.
    - képminőségben semmi előnye nincs pc-nél sem
    - az átvitt hang mindig megakad, amikor felbontást váltok, vagy csak valamit telepíteni kell, és feljön a szokásos telepítés engedélyezése ablak
    - a pc-nek hdmi-vel rosszabb hangja van, mint hangkártyával.
    - drága a kábel, és semmi előnye nincs. :W

    Victoryus 12 éve 7

  • Autóüveg fóliázás vélemények?



    Szeretném fóliáztatni a kocsit. Van valami hátránya? Mire érdemes odafigyelni? Ezzel foglalkozó cég csinálná, 5év garanciával. Megéri-e az árát, tényleg kevésbé melegszik majd nyáron? Néztem a fórumot, de nem találtam ilyen témát.
    Első körben lehet csak a b oszlopot csinálom meg én is, az kijön 2000Ft-ból is. A többit meg majd egyszer... A kép csak illusztráció, nekem jobb a felnim:)

    Victoryus 12 éve 22

  • Genius SP-HF1201A bemutató

    Egy viszonylag olcsó 2.0, 2 csatornás aktív hangszóró. Megéri-e az árát?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 16

  • Román benzin/E85 Gyula környékén

    Nem tudja valaki mennyi most a benzin a románoknál? Illetve van-e Gyula környékén E85-ös kút náluk? Tényleg kell 800ft-os útdíj akkor is ha csak a legközelebbi kútig megyek? Kénytelen vagyok keresni valami olcsóbb lehetőséget, mert itthon már pofátlanul drága az üzemanyag. Miért az autósokkal akarják kifizettetni a teljes államadósságot? Az utak állapota meg a béka segge alatti. Nem tudom meddig mehet ez még így, de szerintem nem sokáig. Habár felül a gálya,s alul a víznek árja,azért a víz az úr! Az etanolt is emelik ezek a sunyi szemétládák, pedig azt itthoni alapanyagokból termelik, nem kéne ráfogni a távol-keleti helyzetre. :(((

    Victoryus 12 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.