2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Redmi 3s 5.szülinap

    Egy rövid összegzés az elmúlt 5 évről. Tartós tesztek úgy is ritkák.
    Nos, a Redmi 3s még mindig működik, teszi a dolgát. Mivel tokban volt az utóbbi 2 évben, nem is kopott tovább. Az elején azért voltak szoftveres bugok... Mióta a párom használja, ezek megszüntek :D Pontosabban nála nem jöttek elő.

    Pozitívumok: a telefon stabilan működik. Van hozzá még mindig alkatrész, itthoni boltban és külföldön is. Aksi még mindig az eredeti, egy napot simán kibír. Bírja a női táskában hordást is. Annyira nincs kimélve, mint amíg nálam volt.

    Negatívumok: lekopott a gombjairól a festék, az nem annyira szép. Kb. 2 éve nem működik a beszéd mikrofonja, csak kihangosítva használható. Mivel alig telefonálunk, ez nem volt annyira zavaró. Fura, mert a Messenger, Skype simán használja a felső mikrofont, csak hanghíváskor akarja mindenáron az alsó rosszat.
    A sim tálca rugós nyitása sose működött, ezt nem is fogom javítani. A helyén marad így is, csak nehezebb kipiszkálni ha esetleg mégis ki kell. Kollégának is Redmi 3s-e van, az simán kiadja a tálcát. Aham. Szóval ez eleve ilyen volt, talán írtam is anno a tesztemben.

    Folytatás...

    Victoryus 2 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.