2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • akciós termékék, viszik akik időben odaérnek

    Kicsit bosszús vagyok. Az egyik kedvenc söröm akciós volt 1,5 literes kiszerelésben a Tescoban. Egy darab nem volt ma már. Szerencsére dobozos Kozel még maradt. No de nem csak a hasamra gondoltam, hanem a sportra is. Tegnap a Lidlben fogyott el a biciklis póló, mellény, nadrág már délre. Tavaly sikerült vennem pólót, elég jó minőség, nagyon olcsó a bolti árakhoz képest. Kb minden méretben volt 2-3 db. De nem csak itt a megyeszékhelyen, a környék többi Lidl üzletében is. Remélem ezeket is megbünteti a GVH mint az Aldit az akciós 1-2db-os merevlemez miatt.
    A másik dolog, hogy szomorú ha már csak az akciós termékekre telik az embereknek.
    Harmadik észrevételem: jól felment a sör ára is, 200 alatt szinte nincs is normális márka. Majd azt is ebayen rendelem ha így megy tovább felfele az ára:)

    Victoryus 11 éve 6

  • Gubanc

    A probléma röviden:
    Szombaton szétkaptam a gépet, mert megint poros volt az eleje a porszűrőnél. Levettem az FD3000 elejét, meg a táp alól a szűrőt, kimostam őket. Egyébként tele van a t0k0m hogy 3 havonta megjelenik ott az a porfolt, de porszívóval nem lehet eltüntetni, csak zuhannyal. Cserébe legalább a gép belseje nem volt koszos, szóval ott most nem ténykedtem. Összeraktam, bekapcsoltam... igen, itt jön a gubanc.

    Boot után semmi. Először a merevlemezre gyanakodtam, így aztán váltottam a tartalék vinyóra. Tartalék vinyóról Win8 ment szépen, látta a Win7-es vinyót is. Szóval kábel megtörés, mint hiba oka kilőve. Kipróbáltam játékkal is, hátha vga hiba de az is ment. HDSentinel szerint is minden rendben. Hőmérsékletek is mindig rendben voltak. Biosban visszaállítottam a Win7-re a bootot, megint semmi. Na akkor Win8 tartalék rendszerrel a Win7-es vinyóról lementettem a lényegesebb dolgokat. Próbáltam Win7 telepítőt usb-ről meg dvd-ről is bootolni, de mindegyik leállt a legelső lépésnél, Windows loading files, végigment a csík és kifagyott. A csökkentett mód se ment, hiába nyomtam az F8-at. A Win8 bezzeg... Aztán volt más dolgom is, így ma folytattam a hibaelhárítást. Ma elindult a Win7 csökkentett módban, majd normál módban is. Játszottam vagy 2 órát a Dead Space-szel. Na mondom, ok, kész, működik. Aztán legközelebb megint semmi, de már a Win8 se indult el végül, annyit nyomtam a resetet, mert mindig egyből betöltött.

    Folytatás...

    Victoryus 11 éve 1

  • Verbatim Store'n'go v3 usb3 8GB pendrive

    Hülye azért nem vagyok boltban akciósan 3000ft volt a Verbatim Store'n'go v3 usb3 8GB pendrive. Szerintem megérte, elég fürge. Úgy se volt még usb3-as eszközöm, ideje volt már venni egyet.
    USB2 olvasás teszt:

    USB3 olvasás teszt:

    Sajnos írásban azért nem remekel ennyire: 6MB/s. Egy 1,4GB-os avi fájlt kerek 4 percig tart felmásolni rá.

    Kíváncsiságból leteszteltem az usb2-es Corsair Flash Voyageremet is.

    Írási sebessége 7MB/s

    Victoryus 11 éve 0

  • Új, vagy használt?

    Régi laptopom felett eljárt az idő. Így adódott a kérdés, új olcsó laptop, vagy inkább egy használt?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 48

  • Posta

    Úgy tűnik, a posta nincs a helyzet magaslatán idén. Tavaly nem volt vele egyszer sem problémám. Idén biztos új postásunk van. A megrendelt laptop billentyűzetet megpróbálta beletenni a postaládába, majd miután nem sikerült neki, odaadta a szomszédunknak. Szerencsére megbízható szomszédunk van, "nem nyelte le" a csomagom. A billentyűzet eléggé meghajlott, szerencséje a postásnak, hogy ezt csak donornak vettem. A billentyűzet dicséretére legyen mondva, hogy működőképes maradt.
    Ezen a héten sem maradtam negatív élmények nélkül. Szerdán jött a postás, hogy csomagom érkezett, talán. Nem voltam otthon, csak tesóm. Erre a hétre nem vártam semmit, de kíváncsi lettem. Értesítést nem hagyott kedvenc postásom. Szóval elmentem a főpostára, vártam egy csomót feleslegesen, mert ők értesítés nélkül nem tudnak utánanézni a csomagnak. De, ha kimegyek a vasúti postára, ott majd felvilágosítanak. Nagy nehezen megtaláltam a vasajtót amire hivatkozott az ügyintéző. Egy nagydarab ursula fogadott, és közölte, hogy bocs, de nem is Viktor névre jött az a csomag, hanem Zsolt névre, és a házszám is kettővel kevesebb. Na most akkor miért engem cseszegetnek? Mert egy utcában lakunk, és egyezik a vezetéknevünk, meg én is szoktam rendelni külföldről? Legközelebb az én csomagomat adják majd Zsoltnak? Tesóm minden gond nélkül átvehette volna más csomagját, ha egyből rábólint, hogy igen, mi vártunk csomagot???

    Folytatás...

    Victoryus 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.