2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Chuwi Vi10, két dudás egy csárdában

    Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 3734

  • Eddigi telefonjaim (a Sagem my v55 már 11 éve üzemel gond nélkül! )

    Motorola T205

    2001-ben vettem meg, vitamax kártyával. Egy egyszerű kis telefon, smsezni meg telefonálni egész jól lehetett vele. Még játék se volt rajt ha jól rémlik.
    Legalább jól nézett ki szerintem. Akkoriban az egyik legolcsóbb készülék volt. Nem volt túl megbízható, még szervizben is volt. Addig meg valami nagy batár cserekészüléket kaptam, amin már volt csengőhang szerkesztő... és addig nyúztam, amíg a desperado filmzenét nem sikerült bepötyögnöm. Később sikerült eladni nagy nehezen.

    Siemens A60

    Ezt a "csodát" használtan vettem, ráadásul nem is ilyet akartam. C60-at akartam, mert azon már mentek a java játékok. A kedves sufnigsm azonban az A60-ra tett egy C60-as fedlapot. Persze utólag hiába reklamáltam a jóembernek, akinek ráadásul a kedves brazil comborái is pont az üzletben voltak. Hasznátam egy darabig ezt a vackot, amíg egyszer csak nem kapcsolt be többet, csak az askit melegítette. Még megvan, ráadásul mielőtt kipurcant, nem sokkal előtte vettem rá új fed+hátlapot. Az eredeti borítást kicsit elcsesztem, mert akkoriban nem tetszett a kék színe és átfestettem ezüst+feketére. Csak a festék nem nagyon bírta.

    Sagem My-V55

    Folytatás...

    Victoryus 9 éve 8

  • Miért ilyen pocsék 10 dinnyéből 9?

    Évről évre egyre vacakabbak a dinnyék. Ráadásul már csak a csíkost árulják szinte mindenhol. Most is megszívtam, ugyanúgy. Szép piros belső, érett, az íze meg olyan semmilyen. A teteje nem édes, a közepe egy kicsit. Régen - 10 éve kb. - nem ilyen vackokat hívtak dinnyének, ezeket a tökre oltott *****-at. És ezt mindet medgyesinek titulálják. Hát nem tudom, de ha ezeket adjuk külföldre is, már nem sokáig lesz kereslet rá az 100%. Mikor még címereztünk, ott voltak a dinnyeföldek a közelben. Vettünk, kivittek ifával is akár. (jobb a békesség alapon... na ez már másik sztori... )de azok milyen finom dinnyék voltak. Nem medgyesiek, kamutiak... lehet elmegyek oda, hátha...
    Valaki talákozott mostanában sima zöld hagyományos dinnyével? Az a jó zamatos, piros, nagymagvas... Kit érdekelnek a magok, mikor mennyei íze volt? Ezeknek a hibrideknek még normális magjuk sincs, kis satnya vackok.
    Meg volt az a régi fajta mézédes, aminek narancssárga húsa volt, nem piros? Keresem, egyszerűen nincs sehol. De nem csak a dinnye egyre rosszabb, a fokhagyma, paradicsom is. Ez utóbbinak is köze nincs a régiekhez ízre. hova jutottunk? Íz nélküli ételek, mű az egész világ.

    Victoryus 9 éve 21

  • Terminátor Genisys - különvélemény

    Annyi negativ kritikát olvastam róla... Pedig nagyon jó!
    Végre figyelembe vették, hogy több idősík jött létre. Pont erről szólt a Sarah Connor krónikája utolsó része is. A regények meg a régi idősíkról. Legalább összekapcsolódik. Shwarzi király, de a többiek se rosszak. Kicsit talán Connor volt gyenge, nem szimpatikus ez a színész.
    Attól függetlenül, hogy most felrobbant a skynet központ, ez úgy se végleges győzelem :)

    Victoryus 9 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.