2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dark Orbit: Miért ne?

    Gondolom sokan hallottak már róla. Dark Orbit. Űrhajós, lövöldözős játék. Ahhoz képest, hogy flash, egész szép.
    Miért nem játszok tovább? Mert idegesítő, és nem igazságos! Ha nem pénzért játszik az ember, akkor bizony nagyon lassan fejlődik. Azok akik pénzért játszanak túl komoly előnyre tudnak szert tenni. Azok is akik korábban kezdték.

    Kezdetben szép és jó...

    No nézzük, hogyan lehet pénz nélkül viszonylag jó hajónk. Először ki kell építeni a bázison a nyersanyag feldolgozókat. Már a legelejétől érdemes az űrhajóra küldözgetni a nyersanyagot, majd eladni. Amint összejön megfelelő pénzünk, licitáljunk raktér bővítőre. Így már egy Nostromo hajóval is viszonylag jól kereshetünk, amit könnyű pótolni ha lelövik. 100.000kredit. Az uridiumot, ami elég drága érdemes tartalékolni.
    - Végezzünk el küldetéseket. Általában ufókat lövünk ki, meg nyersanyagot gyűjtünk. A nehezebb amikor ellenfelekre kell vadászni, ami kb. a 10. szinttől kezdődik.
    - Ha van invázió, amiben a gépi ellenfeleket kell kinyírni vegyünk részt benne. Így elég gyorsan fogunk előre haladni. Alacsony szinten... Erre még visszatérek.

    Folytatás...

    Victoryus 13 éve 5

  • Radler meggy sör

    Én szeretem a meggy sört, de ennek nem sok köze van hozzá. Olyan, mintha a citromos Radlerbe tettek volna minimális meggy aromát. Nem ajánlom senkinek! Szerencse, hogy nem vettem csak 2 dobozzal. Azért ebbe a melegbe elfogy itt a gép mellett.

    Victoryus 13 éve 6

  • Hajdúszoboszló- Anti élményfürdő az aquaparkban

    Hétvégén végre volt időm egy kicsit lazítani is. Úgy döntöttünk elmegyünk Hajdúszoboszlóra. Ha az ember a 47-es úton megy, Derecske felé, igen csak figyelni kell az útjelző táblákra. Alig látni őket a fáktól. Emlegettem is sokat a fákkot, mivel az út elég sz@r minőségű. Aki nem akar spórolni, inkább menjen Debrecen felé.

    Hajdúszoboszló: szinte mindenhol fizetni kell a parkolásért, óránként 200Ft! Nem elég az útiköltség, még ez is. A reptér mellett a csúszdapark mögött van elvileg ingyenes parkoló. Végül a strand közelében az egyik mellékutcán is sikerült ingyen helyet találni.
    Nos, a belépő ára 1600/fő. Ez nem olyan sok. Az élményfürdő egész napra 2800. Tehát 4400 összesen. Van persze 2 órás jegy is, de nem sokkal olcsóbb.
    Köszönhetően a vasárnapnak, és a jó időnek annyian voltak, hogy egy talpalatnyi hely nem volt már 11 körül. A jobb csúszdákon 15-20 perc volt egy kör. Jellemzően ilyenek a gumis csúszdák. Most vagy több csúszda kellene, vagy ki kéne tenni a megtelt táblát, mert ez így nagyon nem pozitív élmény! A strandolók 2/3-a külföldi. A hullámmedence olyan, mint egy hering konzerv. Óránként megy 5 + 3 percet. Biztos sok áramot fogyaszt, válság van, spórolni kell.
    A termálvizes medencékben is ökölharc dúl a dögönyözőkért. A pezsgőben is. Máshol meg az ülőhelyekért.

    Folytatás...

    Victoryus 13 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.