2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zte Blade vs. Nokia E51

    Néhány gondolat a mindennapi tapasztalatokról két okostelefonnal.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 77

  • ZTE Blade: Hasznos feljegyzések

    Ma vettem egy 8GB-os Kingston class 4 memória kártyát. A Blade nem ismeri fel, másodpercenként azt írja ki, hogy Sd kártya előkészítése, utána meg eltávolított sd kártya így felváltva, vagy a 3. a sérült kártya. Kártyaolvasóval, E51-el viszont tökéletesen megy. A fórumon utánanézve látom, másnak is meggyűlt a baja ezzel a kártyával. Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a kártya csere... :W

    Happy end! :) Visszavittem a kártyát, szó nélkül kicserélték egy SanDisk 8gb-os kártyára. Ráadásul erre 5 év garancia van, nem 1 mint a Kingstonra. Plusz sokkal gyorsabb is... Ennyit a Kingstoneról.
    Ajánlom ezt a boltot, mindig nagyon korrektek: Pc-Trade Békéscsaba! :R

    Hasznos infók

    A Blade-hez kapcsolódó információk, amiket nem mindig találok meg elsőre, így legalább egy helyen meglesz. Mondjuk a fórum első hozzászólásában benne van a legtöbb.

    SetCpu leírás

    Folytatás...

    Victoryus 13 éve 11

  • ZTE Blade MMS Vodafone Vitamaxxal

    Mivel nekem nem előfizetésem van, ezért szívtam 2 napot az mms beállításokkal. A gyárit nem tudtam törölni, meg szerkeszteni sem. Szerencsére istnag fórumtárs segített. RootExplore segítségével át lehet írni az apns-conf.xml fájlt.

    Android rendszer konfigurálása a magyar Vodafone hálózatához
    A következő APN beállításokat kell megtenni, hogy elérhető legyen a Vodafone hálózata:

    Előfizetéses csomagnál:
    Name: Vodafone HU
    APN: standardnet.vodafone.net (vagy internet.vodafone.net, ami a képeket tömörítve küldi le)
    MCC: 216
    MNC: 70
    APN type: default

    VitaMax csomagnál:
    Name: Vodafone HU
    APN: vitamax.vodafone.net <<ez a sor volt a bűnös
    MCC: 216
    MNC: 70
    APN type: default

    Vodafone MMS beállítások:
    Name: Vodafone MMS
    APN: mms.vodafone.net
    MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
    MMS proxy: 80.244.97.2
    MMS port: 8080
    MCC: 216
    MNC: 70
    APN type: mms

    Most már tudok fogadni mms-t, küldeni még nem küldtem. Sajnos a korábbi mms-t nem tudja letölteni. Annak búcsút mondhatok szerintem.

    Victoryus 13 éve 0

  • ZTE Blade- a tökéletes gitártuner

    Megtaláltam a tökéletesen működő gitártunert. A neve gStrings, most az 1.0.7-es verzió van fenn.
    Nagyon pontosan be lehet vele állítani az egyes húrok hangmagasságát.

    Victoryus 13 éve 5

  • ZTE Blade

    Én is vettem egy ilyen telefont. Elsősorban a nagy kijelző miatt, és amúgy is akartam venni egy gps-t. A bónusz, hogy telefont is adtak mellé :)
    Első találkozásom az androiddal egész jól sikerült. A pontos leírásoknak hála, és a 2 hét fórumolvasásnak egész könnyen feltettem rá a 2.2-es androidot. Meglepően gördülékenyebb, mint ami gyárilag rajta volt.
    A legfontosabb feladat a névjegyzék átvitele volt. Szerencsére jól megértik egymást a Nokia E51-el. Átküldhető bluetoothon mind egyesével is akár. Gondoltam végső esetben ez lesz. A Nokia Pc Suite le tudja menteni a névjegyzéket xml formátumban, de a myphone explorer amit az Androidhoz ajánlanak nem tudott mit kezdeni vele. Excelben mondjuk megoldható lett volna, de nagyon macerás. Szerencsére találtam jóval könnyebb megoldást, exportáltam mindet a memória kártyára, Bladen meg importáltam. Ennyi, működik.

    Első dolgom az volt, hogy a mobil internetet letiltottam. Már a boltban egyből ment volna 3G-re. Én viszont wifivel fogom használni. A wifit nagyon egyszerű beállítani, és csatlakozva is marad. Ha már a neten voltam, szétnéztem a piacon, ahonnan rengeteg hasznos program letölthető.
    Amiket nem tudok nélkülözni, azokat egyből le is töltöttem, mind kifogástalanul működik:
    - skype
    - msn
    - angol-magyar szótár
    - rendszerinfókat kezelő app
    - kéne még egy jó jegyzettömb, mint ami a Nokián volt. Egyelőre ez még nem végleges.

    Folytatás...

    Victoryus 13 éve 9

  • Xfaktor gála vagy mi

    Tipikus hakni playback. Lejöttünk a parasztokhoz vidékre, oszt élvezzétek. Minimális fénytechnika. Se egy ledfal, semmi füstgép. Nincsenek táncosok, koreográfia. Ugyanazok a dalok amiket a tv-ben is énekeltek. Köztük borzalmas unalmasak. Valamelyik csaj mondta a 4. dal után, hogy ezt énekelte mielőtt kiesett. Hát, ha akkor se jött be senkinek az a dal, akkor mi a túrónak erőlteti?? K.L. Norbi jó volt, igazi jókedvet csinált, egyedül ő töltötte be a színpadot. A többi szinte csak áll egy helyben.
    Mindez 3200Ft-ért nagyon nagyon nem érte meg!

    Victoryus 13 éve 0

  • Pc mint gitár erősítő?

    Kedves gitáros kollégák!

    Hogyan lehet megoldani, hogy a pc-t erősítőnek, illetve felvételre használjam? Adott az elektro-akusztikus gitárom. Jó lenne normálisan felvenni a hangját, és effekteket kipróbálni vele. Sima hangrögzítővel nagyon nem tetszett az eredmény. Aki tud erről a témáról többet, írjon! Előre is köszönöm!

    Victoryus 13 éve 3

  • Soha többet HP nyomtatót!!!

    HP 2492-es.
    Eredeti patronokkal, a hozzá adott fotópapírra nyomtattam.Egy rohadt patron 6-7e forint. Természetesen a jó oldalára nyomtattam a papírnak. Ha hozzáér bármi a fényképhez, egyből maszatolódik. 3 óra után is!!! Ekkora sz@rt! Ennél százszor jobb volt a Lexmark z45se.
    Húdeszar Patron

    A másik, a fejtisztogatás. Ha hosszabb ideig nincs bekapcsolva, akkor addig nem hajlandó még scannelni se, amíg nem csinálta meg a fejigazítást

    A harmadik, hogy a gép hibernálása után sose nyomtat. Pedig kommunikál a nyomtatóval.

    Az biztos, hogyha ezzel a retekkel valami baj lesz, megy a kukába, de előtte még találkozik a kalapáccsal is párszor. A következő nyomtatóm egy Brother lesz, ahhoz 800ft a patron. Vagy újra egy Lexmark.

    Victoryus 13 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.