2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elektromos pumpa - bf

    Azért elgondolkodtató, hogy már a manuális pumpálásra se képesek sokan... Nagyon sok benzinkúton van sürített levegős pumpa, ha már nem akar valaki otthon küzdeni vele. Sáros lesz a keze a kúton, nem lehet megtörölni, megmosni? Kerékpár esetén meg nem is értem, hogy lehet valaki annyira lusta, hogy ne kézzel pumpáljon.
    Nyomják az ember képébe a black friday ajánlatokat, de egyik kütyü feleslegesebb, mint a másik. Biztos nem tennék be egy ilyen li aksis vackot a kocsiba... időzített bomba. Nyáron 60 fok van az utastérben, nem hiszem, hogy huzamosabb ideig, több éven át elviseli. Igaz, még nincsenek tele a hírek ilyen esetekkel. Aztán meg mehet a kukába(lerakóba jobb esetben), újabb veszélyes hulladékot sikerült gyártani feleslegesen. Mondjuk azt a tömérdek vezeték nélküli fülest se tudom értelmezni, hiszen az aksi azokban is pár év alatt kuka, cserélni meg nem lehet.
    Ontják a gyárak a szemetet, a Föld meg pusztuljon. Elég szétnézni itthon a Bükkben, Börzsönyben - kataszrófális az erdők állapota. Igaz, az emberek már nem turáznak, nem gyalogolnak, nem is veszik észre.

    Victoryus 5 hónapja 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.