Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz wwenigma #12600 üzenetére
jó, véletlenül sem az összefoglalót akarom én kritizálni (azt természetesen köszönöm szépen még egyszer), de hát ott van hogy HU/EN/CN na...
és én is ezt szoktam mondani mindenkinek, hogy tanuljon nyelvet ha kommunikálni akar a világgal
de hát 1 aktuális vevőjelöltnek mégsem mondhatom ezt
azon a telómon, direkt csak az ő kedvéért merültem bele anno a romcsere rejtelmeibe
és gondoltam most elébe megyek ennek a dolognak is
illetve továbbra is ott van az a dolog is, hogy ennél gagyibb telefonokban is ott figyel már gyárilag a magyar nyelv
még a windows oprendszerűeken is!
sőt még a nem okos telefonokon is!![ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
MODERÁTOR
-
llll
senior tag
válasz Viktor0610 #12602 üzenetére
mondom: mert az 1.12 magyar nyelvűnek volt jelezve
(a magyar 1.15-ös pedig sajnos nekem is el-eldobálta a hálózatot)
de nem akarok még többet ideszemetelni ez ügyben
tudomásul vettem a dolgot és kész
egyelőre megy föl nekem is az 1.19 angol...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
MODERÁTOR
-
-
llll
senior tag
válasz Viktor0610 #12604 üzenetére
ehhez a magyarnak mondott 1.19-hez adsz 1 linket?
bár van már vhonnan (talán wwenigmától?) 1 vmilyen 1.19-es a gépemen, de már végképp fogalmam sincs milyen nyelvű
és az első 1-2 romcsere még izgi, meg érdekes, meg minden, de az ötödik-hatodik után - nekem legalábbis - már exponenciálisan csökken az ez iránt érzett lelkesedésem
ezért most már spórolnék ahol lehetKurtCobain:
bizony, emléxem...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz KurtCobain #12605 üzenetére
Igen, mindhárom term. emulátor kért jogokat mikor rootra váltottam. A parancsok is lefutottak hiba nélkül, de aztán mégsem cserélődött meg a két tár.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
trouble
senior tag
Van valakinek egy eladó fóliája, köszönöm ?
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Sikerült leejtenem üvegfóliával védett masinámat keresztbe lett is rajta egy repedés,nem is reagál az érintő,de van hogy magától csinál dolgokat,jól gondolom,hogy kijelzővel együtt lehet cserélni csak ?
Ha így van akkor kuka,annyit már nem költök ráunderground techno will never die
-
dealerman
aktív tag
esetleg valakinek nincs fölöslegbe lcd+digitizer ?
underground techno will never die
-
tobias40
veterán
válasz dealerman #12617 üzenetére
Ha jól tudom ez kell neked!
Nem vészes az ára ha van rá időd kivárni! -
senki11
aktív tag
Üdv! Néhány hete nem jelzi a telefonom az sms-eket. Mindet megkapom rendesen csak a teló nem jelez. Ha van olvasatlan és újraindítom a masinát, akkor a fenti sávban megjelenik az olvasatlan üzenetet jelző buborék, de amint elolvasom az üzenetet többé sehogy nem jelez a teló. Nem emlékszem, hogy bármit is piszkáltam volna, de lehet, hogy mégis én toltam el valamit... Tapasztalt valaki hasonlót? Minden ötlet jól jön. Egyébként gyári rendszert használok, V2.5.
-
ra^ven
senior tag
válasz senki11 #12625 üzenetére
Szia!
Az egyik ismerősömnél ugyan ez volt, újraindítva a telefont, jelezte az sms-eket bizonyos ideig, aztán megint nem, de más sms appoknál is volt probléma.
Egy gyári beállítás visszaállítás segített a dolgon.
Nála a rendszer: V1.15 / MoKee 12.24 / 4.4.4
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
ra^ven
senior tag
Valaki rendelt már akksit a telóhoz?
Kiváncsi lennék milyen megbízható forrást tudtok, mert körbenézve volt bőven kínálat, de köztudott, hogy amég a kínait is hamisítják.Köszönöm.
-
trouble
senior tag
Mokee 5.1.1.16.02.03 version. Kiraktam a gyári óra-időjárás combót az asztalra.
A kirakáskor tudtam konfigurálni az időjárás panelt, de azóta nem találom, ha az óra alkalmazásra tapicskolok ott csak az órát lehet. Hol-hogy férek hozzá az időjárás panelhez ,[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz KurtCobain #12630 üzenetére
Megtettem, mikor fel kerül az asztalra akkor egyszer tudtam beállítani !
Kiléptem és továbbra sincs fogalmam hol lehet állítani az időjárás panelt, az óra beállításoknál nem az biztos. Viszont a moduloknál clock néven szerepel ez a kombinált időjárás+óra cucc, de aztán sehol máshol nem lehet vele találkozni ?[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz trouble #12631 üzenetére
Mondom, eltávolítod a widget-et az asztalról, azután megint hozzáadod, és akkor be kell, hogy adja a beállításait.
Ha így sem jön össze, akkor Beállítások, Alkalmazások, Összes, cLock - adatok törlése, és újrakezded a kirakást, beállítást.
Egyébként van egy majdnem ugyanilyen app a playen, Chronus a neve. Az többféle widgetet tud, de van ami fizetős, és pl időjárás ikonok is letölthetőek hozzá.Mmm'kay?
-
trouble
senior tag
válasz KurtCobain #12632 üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett, így csináltam, de az zavar, hogy utána nincs elérhető beállítások menüje az időjárásnak. Ja a Chronus volt fent, csak sokat fogyasztott akkuilag, ha pontosra volt állítva, de lehet, hogy visszateszem, statikus beállítással azt kész, köszi!
-
ra^ven
senior tag
válasz trouble #12631 üzenetére
Szia!
Alkalmazások/Képernyőzár/Óra modul és ott van a 3 opció amit a widget hozzáadása esetén felkínál.
Erre gondoltál?Igaz nekem MoKee1224 de sok változás nálad sem lehet a menüben.
Más: Akksi kérdésem továbbra is nyitott, valaki vett már akksit a telóhoz?
-
trouble
senior tag
Az alkalmazásoknál, hogy lehet törölni bizonyos alkalmazások frissítését, köszönöm
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ra^ven #12635 üzenetére
Elég kevesen árulnak akkut, jó eséllyel nem hamisitjak. Egyelore én még nem vettem mert a gyári jól szolgál, nem latom hogy gyengulne.
Üveget vettem rá, ezt, jo cucc, jo meret, jo felület.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
XtremLor
őstag
válasz trouble #12640 üzenetére
Tartosabb( jol birja a mikrokarcokat is), jobb a tapintasa, szebb a felulet, nekem nagyon bejott az uveg, egyszeru felrakni is, a pozicionalast kell megoldani csak, arra meg jo a ragasztoszalag.
Az erzekenyseg az vegyes teszta, 4.4 mokee alatt amikor raraktam azt mondhatom hogy meg javult is erzetre, de volt olyan rom aminel az alufolia hasznalt csak a hatlap ala.."Legen...Wait for it...Dary"
-
-
trouble
senior tag
válasz Victoryus94 #12642 üzenetére
Ezek szerin a kijelző érzékenységét nem rontja !?
Szerintem benevezek egyre, köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz trouble #12643 üzenetére
Nekem nem volt vele gond.
A készülék nem nyomásérzékeny (az a rezisztív panel, amit körömmel kellett nyomkodni)A kapacitív kijelzőnél a készülék üvege alatt van egy elektromos réteg, ami elektromos mezőt hoz létre a kijelző felett. Ezt úgy szokták megcsinálni, hogy kb 1-2mm erősségű legyen, mivel külső hatások miatt ez nem mindig egyenletes... ha a kezedet közel emeled a kijelzőhöz, az már megváltoztathatja a töltést, így nem is kell feltétlen hozzá érni (aki játszik játékokkal, azzal biztosan történt már olyan, hogy nem is ért hozzá a kijelzőhöz -csak közel tartotta a kezét-, de érzékelte).
(persze van 1-2 kivétel; pl. amelyik kesztyűben is működik, meg hasonlók)Mivel a plusz réteg még fél milliméter vastagságot sem éri el, szinte semmit nem számít. Ahol ez zavar, ott egyébként is fellépne időnként érzékenységi probléma.
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Mokee 20160203, eddig 100%volt.
Viszont néhány napja az összes hanglejátszás akadozik(Spotfy,PoweAmp,Es,TC.)
Hallgatok valamit, vagy stream vagy bármelyik sd-ről, 30-40 mp-re megáll majd általában újra elindul magától.
Aztán egy-két nap semmi, és kezdi megint.[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
-
KurtCobain
őstag
válasz trouble #12645 üzenetére
A sima CM-nél nekem is csinálta, a legkönnyebben úgy lehet megoldani a problémát, ha teljesítménycentrikusra állítod az akkubeállításoknál, de ilyenkor jobban merülhet az akku.
Végleges megoldásra ezt írják 4pda-n:
you try to delete the partition deep_buffer {...} of /system/etc/audio_policy.conf fileNem teszteltem, mert nekem jó mióta Mokee-ra váltottam.
Mmm'kay?
-
trouble
senior tag
válasz KurtCobain #12648 üzenetére
Küldtem privit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest