Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hi!
Ma vettem egy ilyen telót,hol látom hogy 1/4-es vagy 2/8-as? -
tobias40
veterán
Felraknám a svox tts-t de nem támogatott,azt írja ki!
Hogyan tudom feltenni?
Foxhuppy 115-ös szoftver van rajta.. -
tobias40
veterán
BT problémám lenne...
Autó beépített kihangosítójához kapcsolódom a telóval.
A gond annyi hogy ha leveszem a gyujtást és utána vissza,akkor kb 1 perc mire automatikusan kapcsolódik újra!
Ha a telón bontom a bt kapcsolatot és újra bekapcsolom akkor 5-10 mp.(ez a normális!)
A ZTE987-el minden esetben 5-10 mp. volt az újra kapcsolódás.Mi lehet a gond ,van ötlete vkinek?
-
tobias40
veterán
erre tud vki megoldást?
Fontos lenne....Másik rom-t egyelőre nem akarnék felrakni,de ha muszáj és van jobb akkor raknám!
És a gyári Launchert hogyan tudom előhozni ha már felraktam egy másikat?
[ Szerkesztve ]
-
-
tobias40
veterán
Hogyan tudom csak a sim-en levő kontaktokat megnézni (a többit nem akarom látni)és ezeket szinkronizálni a gmail fiókomba?
Fel kell másolnom mindet hozzá a telóba és onnan ? -
tobias40
veterán
Van a rom-ban hangfelvétel,hívásokról is lehetőség..
Ezt hogyan tudom visszahallgatni egyszerűen úgy hogy ne kelljen belépnem a program könyvtárába?
Tehát ikon-ként vagy widget-ként ki lehet ezt tenni hogy egyből lássam a felvételeimet?Közben megtaláltam csak nem magyarul volt benne az alkalmazásokban!
Pedig mit össze kerestem hogy "hangfelvétel"![ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi all!
Hogyan tudom dupla koppintással felébreszteni a képernyőt?(és mivel?)
Hogyan tudom alapértelmezetté tenni a2. sim-et hogy alapból minden hívás onnan induljon?Köszi előre is!
Gyári 1.15-s szoft van..
-
tobias40
veterán
válasz Viktor0610 #6811 üzenetére
Köszi!
Ezt megtaláltam bejelöltem minden kontaktot a 2-es sim-ről és mégis az 1-es az alapértelmezett!
Nekem a kontaktok nem a sim-en vannak hanem gmail-ból szinkronizálva...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Viktor0610 #6813 üzenetére
Én is leokéztam,kiírja alul hogy elmentve és mégis az 1-es simről hív!
-
tobias40
veterán
Erre én is gondoltam,de megpróbálom anélkül hátha én rontok vmit..
A 3G mindkettő slotban uanúgy működik?Mert csak az 1-es kártyán van netem,azért tettem oda...Laza:Én odaírtam hogy gyári 1.15 van!
A dupla koppra van egyszerű megoldás?(még nem kerestem rá..)[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Leírnád nekem hogyan csináltad meg a dupla koppot?Jöhet PÜ-be is hogy ne zavarjak itt vele senkit!
Nincs erőm visszaolvasni,kicsit elfáradtam ma...(gyári1.15 szoft van fent)iscsu:MM-ban vettem szellőzőrácsba kapaszkodót,5.000 ft volt,úgy belekell nyomni a két szárnyába hogy szétterüljön a két oldala de utána stabilan fogja!
Nem a legjobb megoldás de nekem ez kellett hogy kényelmesen elérjem a telót((nem a szélvédőre tettem)
A tok az meg egy egyszerű szilikon tok amit kaptam hozzá..[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Közben ezt megtaláltam de én nem akarok romot meg a többit telepíteni csak a dupla katt-ot...
Vagy ez mind kell ehhez? -
tobias40
veterán
Lejárt a szerk idő!
Ezzel ennyit kell görcsölni mie megy a dupla katt?
Nincs ennél egyszerűbb megoldás,alkalmazás?(annyi mindent csinálnak androidra,nem akarom elhinni hogyezt nem... )Ha ezt végig csinálom akkor törlődni fog minden amit eddig beállítottam mert új rom-t tesz fel,igaz?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
És akkor honnan és mit is?
Jöjjön PÜ-be mert sztem itt már sokan unják ezt a témát...(de én nem értem hogy a leírásból nekem mi kell és mi nem,honnan és meddig vonatkozik rám.tudom értetlen vagyok )Más:a gyári tárcsázóban hogyan tudom a gombon levű betűk méretét megnövelni?Sajnos nem látom...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Nah sikerült!
Kicsit figyelmetlen voltam de a leírások alapján meg lehet csinálni.Mondjuk én azt gondoltam hogy a dupla kopp-al már be is lépek a telóba,nem csak a kijelző ébred fel és még utána ki kell oldani a képernyő zárat...
Esetleg egyből be lehet vhogy lépni?Így is jó de ha már lúd akkor legyen kövér!
-
tobias40
veterán
válasz Laza... #6850 üzenetére
Már ne haragudj de te folyamatosan ekézel engem!(és másokat is)
Elhiszem hogy nagyon vágod az ilyen kütyüket de segíteni alig segítettél folyamatosan beszólogatsz!
Én örülök neki hogy a TÖBBIEK segítségével 2 óra kínlódás után sikerült megcsinálnom amit szerettem volna!
A fórum azért van hogy az ilyen hozzá nem értő userek kérdezzenek és akinek kedve van(és tudása hozzá) az építő jelleggel válaszoljanak!(ha akarnak)Elhiheted hogy a hétköznapi életből legalább 4-5 témában "oktathatnálak" téged vagy (másokat) de tuti hogy nem ilyen stílusba tenném mint te!
Részemről ennyi és megkérlek hogy TE NE "segíts" ha én kérdezek vagy hozzászólok!!
Köszönöm az eddigi "segítségedet",részemről ennyi!!
-
tobias40
veterán
válasz weinmaker #6851 üzenetére
Köszönöm majd megnézem erre én is gondoltam.
Jó lenne ha a két koppintás után belépne egyből a telóba,de ha a bekapcsolóval ébresztem a gépet akkor maradjon a képernyő zár.
Azért szeretném így mert ha a zsebemben véletlenül benyomódik a bekapcs gomb akkor ne tudjon "önálló" életet élni a telóm!(a zsebben nemigen ébredne fel két koppintásra!! )
-
tobias40
veterán
válasz Joe Swanson #6853 üzenetére
ezzel!,és neked is köszi a segítséget mert visszaolvastam a te "kínlódásodat" is és az ott feltett kérdéseid is segítettek a megoldásban!
-
tobias40
veterán
Ma teszteltem a dupla kopott:
Jól működik de nálam néha nem érzékeli illetve még nem találtam el azt az "erőt és gyorsaságot"amivel mindíg működne,de ez mozgó autóban nem is olyan könnyű!
Elégedett vagyok vele azt kaptam kb amit vártam!De:nekem is lecsökkent az akku idő drasztikusan a ami naptól..
Uanolyan használat mellett már délután 15 órakor rá kellett dugnom az autós töltőre,eddig mire hazaértem nem ment 40% alá!!
Nem tudom mi lehet a baj de ez a mai naptól van mióta feltettem a dupla koppot...
4-5 óra telefon beszélgetés,folyamatos Bt,3G bekapcsolva ez az átlag nálam+napi 2-3 óra gps használat(traffi hunter és a kihangosító miatt).Hol látom azt hogy mi eszi az aksit?
Hol tudom beállítani hogy hívás közben pl.15 mp. után lekapcsolja a kijelzőt automatán?(nem kerestem még nem volt rá időm,de ha hívás nincs akkor 1 perc múlva automatán kikapcsol a kijelző,ezt én állítottam be.)
A kijelző eddig is ment hívás közben tehát emiatt nem csökkenhetett ennyit aksi idő!Amiket tegnap feltelepítettem azok kellenek a dupla kopp működéséhez vagy lehet törölni őket(vagy vmelyiket?kellhet még későbbis vmi telepítéséhez?)
Köszi előre is a segítségeket!
-
tobias40
veterán
Ez be volt állítva eddig is úgy látom,nem én állítottam be,már így volt...
Még a Bt 1 perces várakozását kellene megoldanom (mindíg uanannyi tehát vmi "belső rom beállítás lehet)hogy max 10-15 mp. legyen a kihangosítóhoz való kapcsolódáskor és akkor már majdnem minden OK!(olyan sosem lesz... )
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
"Amiket tegnap feltelepítettem azok kellenek a dupla kopp működéséhez vagy lehet törölni őket(vagy vmelyiket?kellhet még később is vmi telepítéséhez?)"
Hol látom azt mi fogyaszt sokat?Senais:én nem a viberről beszéltem hanem a normál telefonálásról!!
Viber nem érdekelnem használom csak néha..[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi!
Ma is teszteltem a dupla koppot és uaz a tapasztalat mint tegnap,tehát az akkku idő nálam felére esett uanolyan használat mellett mint azelőtt!
Ez azért kicsit sok sztem.....
Igaz hogy megy mellette folyamatosan a 3G,gps,és Bt de ezek mentek eddig is!
Tehát akinek számít az akku idő az gondolja meg,kell-e így neki!Ja és a kijelzőt továbbra is a pover gomb-al tudom csak lekapcsolni,telefonálás közben! (ha nem telefonálok szépen lekapcsol 1 perc után)
Más:tudtok olyan tárcsázót ajánlani ami nem csak a nevek között keres amikor ütöm be a betűket hanem a teljes kontakt adatok között is?Tehát pl a cégnévhez beírt adatokat is "nézi"!
Most a DW Contacts & Phone & Dialer-t használom de ez nem tudja..Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Próbáltam már az exdialert is az sem tudja,amit eddig néztem egyik sem...
Ok,azokat felteszem,mindkettő kimutatja hogy mi eszi az akksit?Lehet hogy nem a dupla kopp-tól van de azóta esett vissza az akku idő drasztikusan mióta azt felraktam..
Amiket feltettem a telepítéséhez lehet törölni most már vagy kell még a használathoz?
De CSAK a hívás közben tartja ébren!Lehet a tárcsázó tehet róla?Ha igen hol keressem ezt a beállítást??
És mit kell beállítani?[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Még vmi eszembe jutott:
A sensort nem lehet beállítani hogy villogjon vmilyen színnel ha volt nem fogadott hívás,sms,email érkezett stb..??
ZTE V987-en ez is volt..
Vmint amikor felélesztem a kijelzőt és ott van egy dátom idővel együtt,ezeknek a méretét nem lehet megnövelni,legalább a dátumét?(az idő mérete jól látható) -
tobias40
veterán
válasz weinmaker #6922 üzenetére
Jónak tűnik,holnap próbálom!
A fizetős miben tud többet?
Hol tudom beállítani benne az alapértelmezett simet minden kontaktra?Laza:igen komoly mert nem figyeltem rá hogy miért villog...
Jó lenne egy "használati" a telóhoz hogy ne tegyünk fel felesleges kérdéseket hanem utána tudok kérdezni...[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz weinmaker #6938 üzenetére
Megvettem,jónak tűnik,holnap tesztelem.
Csak nem értem hogy a 790 ft-ból miért lett 1003 ft a vételkor?(árfolyam miatt,vagy írt vmi tax költséget és azért?)
Mindegy mert már megvettem,remélem nem bánom megMás:"Lehet hogy nem a dupla kopp-tól van de azóta esett vissza az akku idő drasztikusan mióta azt felraktam..
Amiket feltettem a telepítéséhez lehet törölni most már vagy kell még a használathoz? "[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest