Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:36

LOGOUT.hu

ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13151) Ropman


Ropman
tag

Sziasztok,

nekem is lenne egy ilyen 2/8 -as ZTE csodám, lassan 2 éve használom "ZTE V9180_CNCommon_V1.15 Hun PuppyFox" rommal, s szeretnék egyet frissíteni rajta.. ( valami jól bevált akár custom romra is.. ja és nekem teljesen okés, ha angol lesz csak a mobilom ) tudna valaki egy konkrétabb "how to.."-t linkelni nekem...

probáltam keresni a forumban, elolvasgattam Laza blog-ját, de még nem világos... ( Amúgy Laza kollégától vásároltam, s azt írta, hogy "gyári recovery"-van rajta )

elöre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

By Luke SkyRopman :]

(#13152) PioDVD válasza Ropman (#13151) üzenetére


PioDVD
senior tag

A Laza által összerakott cucc teljesen jó. Letöltöd a .zip-et, kicsomagolod és használhatod is. Az adb (vagy mi) drivert abból raktam a szgépre, a Philz-et cseréltem újra (letöltöttem, bemásoltam és átneveztem a .bat-ban hivatkozott névre), de valószínűleg semmi jelentősége, jó lett volna az eredeti is. Elolvasva bonyolultabb, mint megcsinálni.

Ja, egyelőre még a Mokee 5.1 van rajta, semmi hibába nem futottam bele. De majd megnézem a másik 2 ajánlott rom-ot is. 5-10 hsz-on belül megtalálod, ha visszaolvasol.

[ Szerkesztve ]

(#13153) Ropman válasza PioDVD (#13152) üzenetére


Ropman
tag

koszi hogy segiteni probaltal... de laza blogjan levo MEGA-s linkeket nem tudom letolteni, s amugy is csak valami exe-t talaltam :) meg romokat.. meg egyebb kiegeszito dolgokat..

amugy erre a romra ultaltal ?

[ Szerkesztve ]

By Luke SkyRopman :]

(#13154) Ropman


Ropman
tag

ok, a flash.bat -rol beszeltel, most mar ertem reszben, de meg el kell benne melyulnom picit :)

[ Szerkesztve ]

By Luke SkyRopman :]

(#13155) PioDVD válasza Ropman (#13154) üzenetére


PioDVD
senior tag

Én a Mokee befejező 5.1-es rom-ját tettem fel, de telefonon vagyok, a linket most nem keresném. De ott a cm, amit írtál, még CPatrik saját rom-ja, meg még biztos sok más.

(#13156) Ropman


Ropman
tag

no... ha valakinek van 5-10p segiteni nekem azt nagyon megkoszonem... regen amikor meg a ZTE blade-em volt sok romot feldobtam, de most nem vagom, hogy a kulso sd-re kell e masolnom a romot, vagy a belsore.. mi az amire figyelnem kell pluszba... stb.. meg hogy egyaltalan melyik romot.. s hogy.. Laza blogjabol megszereztem a flash.bat-os csodat.. azzal feldobtam a ADB-t a gepre.. a telon beallitottam a debbuging funkciot.. oszt itt tartok.. nem tudom melyik mokee-t kellene feldobnom.. meg hogy mit milyen sorrendben kell kiad.. stb..

van errol tenyleges leiras itt is mint a blade forumaban volt ?

amugy ha a bekapcs + hangero fel -el inditom a telot akkor
Android system recovery <3e> - fogad hatterben a Nubia logoval meg egz nagy warning logoval :) ( gyantiom gyari cwm-et ez jelenti... )

mit erdemes tennem ?
jol sejtem, hogy csak siman felmasolom az innen letoltott, pl MK51.1-x9180-160325-RELEASE.zip-t a kulso sd-re a cwm/ben elmegyek a "apply update from external /sdcard"-ra kikeresem a zip-et aztan megnyomom, hogy frissitse..

majd
wipe data/preserved apk
wipe data/factory
wipe cache particion
talan meg calibrate touchscreen is..

de nem tudom sajnos.. mit irtam rosszul, s mi az amit meg jo lenne beszereznem a muvelet sor elott.. ?
illetve milyen google aps kell ez melle, meg mi mas.. :) ( amugy olvasgattam kicsit a forumot, keresot is hasznaltam, de nekem kicsit kusza... lehet ha 5000 hszt vissza olvasnek akkor ertenek mindent.. de sajnos nincs annyi idom.. kerlek segitsetek :) )

koszi nagyon mindenkinek aki segit!

By Luke SkyRopman :]

(#13157) Telda válasza Ropman (#13156) üzenetére


Telda
addikt

Az a baj szerintem hogy a gyári recovery-vel próbálkozol, azzal custom rom nem fog felmenni.
Rádugod a telefont a gépre, felmásolod rá a romot. Itt a legutolsó Mokee, nem csinálják már tovább.
Ha megvan a Laza féle csomag akkor elindítod a flash.bat-ot.
Majd ott választod a Boot cwm recovery-t. Ez nem fogja felflashselni a recovery-t.
Nyomni kell egy gombot és a telefon újra fog indulni recovery módban. Figyelni kell a telefont is, lehet engedélyt fog kérni a gép számára, akkor az le kell okézni.
Ha nem történik semmi, akkor hiányzik valami driver, ellenőrizni kell az eszközkezelőben, nem-e hiányzik valami.
Ha elindult a recovery, akkor nyomni kell /system /data /cache formázást, valamint wipe dalvik cache.
Ha ez megvan, akkor Install Zip, majd kitallózod a romot.
Utána a gappsot is fel kell rakni, máskülönben nem lesz Play.
Ha valami nem megy írj.

[ Szerkesztve ]

(#13158) PioDVD válasza Telda (#13157) üzenetére


PioDVD
senior tag

Annyi kiegészítés, hogy nálam, ha jól emlékszem, bekapcsolt képernyőnél kellett a telefont csatlakoztatni, mert csak így látszott, hogy kell egyet ok-ézni, kikapcsolt képernyő nem ébredt fel.

Illetve én a philz-t indítottam a .bat-ból (talán 10-es menü), mert egyrészt lehet tapizva irányítani a recovery-t, másrészt egy menüponttal (lépésben) lehet az összes szükséges törlést megcsinálni.

(#13159) Ropman válasza PioDVD (#13158) üzenetére


Ropman
tag

koszonom szepen mindkettotoknek, igen ez mar igen sok segitseg volt :)
amugy lehet turelmetlen vagyok de a flasb.bat-bol elinditott ( boot cwm ) el, install zip-el elkezdtem az uj mokee-t felrakni.. s lassan 10-15p azt irja ki hogy

# Device: x9180 ( unified )
detected filesystem ext4 for /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system

upd:
na bakker ennyi ideig tart ez.... most vegzett :D

- most mar csak gapp-ot kell ra vadasznom :) ( ha jol sejtem [ ARM, 5.1, micro ] kell nekem )

[ Szerkesztve ]

By Luke SkyRopman :]

(#13160) Ropman válasza Ropman (#13159) üzenetére


Ropman
tag

jelentem a google epp optimalizalodik..

meg egyszer nagyon koszonom a segitseget.. ( tenyleg elege olyan a muvelet sor mint a blade-en :) )

By Luke SkyRopman :]

(#13161) dobolan válasza Ropman (#13160) üzenetére


dobolan
senior tag

Sziasztok!

Van még valakinek olyan problémája, h a Google Play Szolgáltatások éjjel telenyomja a szabad területet adatokkal, és leszívja az akksit is 20-30%-al (gondolom a sok letöltés miatt)? Minden reggel törölnöm kell az összes adatot a GPSZ appnál és 70-80 %ról 30-40% lesz a töltöttség.
Ha letiltom az appot, akkor nem műkszik rendesen a teló. Neten nem találtam semmi konkrétat a témáról, ami működött volna. Másnál is ez van. Jah és kb. 1 hónapja kezdődött ez úgy, hogy semmit nem piszkáltam a telón.., rég be van állva 1.15-ös rommal

(#13162) CPT.Pirk válasza dobolan (#13161) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Androidon néha megesik az ilyen, bár ritka. Az a google play szolgáltatások dolog egy igen nagy és komplikált cucc az Androidban. Szerintem csak annyit tudsz csinálni, hogy vagy factory reseteled a mostani romot és kezded nulláról, vagy felraksz egy másik romot és azzal kezded a nulláról.

PioDVD: Az Pirk lesz, nem Patrik. ;]

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13163) asdf_ válasza dobolan (#13161) üzenetére


asdf_
veterán

Nekem fix, neha heti 2-3, neha ketheti 1. Idozokben valtozott a google play app verzioszama, ugyhogy most be fogom jelenteni megint, de most mar fel is veszem a telefont amikor visszahivnak, es bena angolsaggal elrebegem, hogy szedjek mar belole ki azt a nyomorult vegtelen ciklust, ami beakad :) v1.19

[ Szerkesztve ]

(#13164) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Egy ismerosom hozott egy V5-öt, "szokasos" GPT/MBR problema az eMMC-n. Akinek sikerult mar ilyet megoldani, kerdeznem, talalkozott-e azzal a problemaval, hogy egyszeruen keptelen törölni a particiokat? Igy, nem is tudom felirni a mentest, Linux alatt folyamatosan lecsatlakozik mikor csinalnam DD-vel...(szerencsere volt itthon egy elfekvo ssd amire tudtam feltenni....)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#13165) asdf_ válasza wwenigma (#13164) üzenetére


asdf_
veterán

Én a múltkor megint nekimentem az enyémnek, de szerintem hiába feszengek, nincsenek meg a szükséges file-jaim hozzá. Fejemet rá, amikor már egy fillért sem ér a telefon, na majd akkor fogom tudni megcsinálni ;)

(#13166) CPT.Pirk válasza wwenigma (#13164) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Pontosan mi ez a szokásos probléma?

Amúgy a telefon partícióit a Linuxos fájlkezelők nekem nem vitték jól. Kparted nem ismerte fel a típusukat, a gparted meg felismerte őket, de nem tudott módosításokat csinálni. dd-t nem próbáltam, mert nem szeretem. Végül Windows alatt a paragon partition manager egyik friss verziójával tudtam a partíciókat átméretezni, majd ADB-n keresztül használhatóvá tenni.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13167) wwenigma válasza CPT.Pirk (#13166) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Megserul a GPT/MBR és kakukk. Nem tudod elohozni a 9008/9006os normal/emergency flash feluletet mert elindul es nem tudod leteglazni hogy elojojjon. Dload modban nem engedi a particiokat modositani/torolni, gondolom a EMMC vedelem eldobja...talan még JTAG-gal lehetne irni az EMMC-t, de ahhoz nincs eszközöm.

Aksi nelkul a 9008-as elougrik kb. 10mp-re (Vol+ + Vol- + usb radug), de aztan rebootol a telo. Még azt probalom elkapatni...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#13168) CPT.Pirk válasza wwenigma (#13167) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Vagyis a partíciós tábla sérül meg. No arra nem tudok mit mondani, ezzel a problémával még nem találkoztam.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13169) PioDVD válasza CPT.Pirk (#13162) üzenetére


PioDVD
senior tag

Bocsánat, telefonról netezés és rossz memória átka. :)

(#13170) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Szóval ez itt az aktuális CM12.1. A fájlok telepítése friss telepítésnél a megadott sorrendben történjen, wipe után. Javasolt recovery a PhilzTouch, a wipe pedig a "clean to install new rom" opció benne.

1. [cm-12.1-20160806-UNOFFICIAL-X9180.zip]
md5sum: 0eaf6454a9c43da229fb13d04675f37a -ha nem ezt látod a recoveryben, akkor a fájl letöltése / felmásolása nem sikerült hibátlanul, ne kezed el a telepítést.
2. [open_gapps-arm-5.1-nano-20160806.zip]
3. [AOSP-to-GoogleKeyboard.zip]

[nubiaCamera_5.2]
[adfree]

*verzió frissítésnél az én romom esetében elég csak az 1. fájlt felrakni, nem kell semmit wipeolni. A telepítés után pár percig elszöszöl az alkalmazások optimalizálásával.

PioDVD: :)

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13171) zetecR válasza CPT.Pirk (#13170) üzenetére


zetecR
addikt

Lécci segítsetek nekem, mert az életben nem csináltam még ilyet. (csak egy OpenDott tabot particionáltam át, de ott lépésről-lépésre minden dokumentálva volt screenshotokkal :D )

A kislányomnak van egy 1/4-ese, de egyszerűen használhatatlan.
2 SIM van benne (igazából 1 is elég lenne), egy Telenor mobilnettel és egy Voda.
Állandóan azt írja (1 SIM-mel is), hogy Choose Network Modell, de az Msim Setting alatt No card I No card felirat van; iszonyú lassú a telefon, és a kijelző alsó részén (kb 3 cm) nagyon nehézkesen érzékel.

Mivel amúgy is egy régi soft van rajta (V1.15 Hun PuppyFox), gondoltam próbálok egy frisset, de fogalmam sincs, hogy most verziót frissítek-e, nyitott-e a bootloaderem, kell-e az nekem, stb... :B
Szóval lehetne egy kicsit szájbarágósan?

(#13172) zetecR válasza zetecR (#13171) üzenetére


zetecR
addikt

A képernyő alsó részének érzéketlenségére próbálnék egy ilyet:
*#406# - touch screen calibration
de azt írja, hogy The touch screen calibration is not required.
Lehet, hogy csak a 8GB-os verzió tudja? Valamit fel kellene tenni hozzá?

(#13173) CPT.Pirk válasza zetecR (#13171) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Foxpuppy van fent, akkor elvileg van egy használható recovery-d. Azzal először fel kellene rakni a h119es modemfirmware-t (gondolom régebbi van, az alapsáv verziója végén írja a tulajdonságokban), az megold több problémát is kétsimes üzemmódban.

H119: [link]

Csak fell kell rakni a telóra pont úgy, mint egy romot.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13174) petri


petri
tag

Sziasztok! Sajnos a töltő csatlakozóját az én telefonomnak is javítani kellett. A javítás során (ki tudja miért) elromlott a bekapcs gomb. Visszavittem én a szervízbe, de semmi, mivel ezt szinte nem is ismerik, csak szemétnek vették, vegyek samsungot, oszt szevasz! :F Ehhez nincs alkatrész! :Y Mérgemben megnéztem, de csúnyán oda van a bekapcs gomb! Ki tudna segíteni valaki egy ilyen bekapcs gombal, vagy beszerzésben segíteni? Köszönöm szépen előre is ha olvassátok: Peti

(#13175) Jim74 válasza petri (#13174) üzenetére


Jim74
nagyúr

Szia!

Erre gondoltál? [link]

Aliexpressen is van rengeteg eladótól, talán olcsóbb is.

[ Szerkesztve ]

(#13176) petri válasza Jim74 (#13175) üzenetére


petri
tag

Köszi szépen! :) Ha itthon nincs senkinek, akkor keresek valakit aki megrendeli! Kellemes vasárnap délutánt! :R

(#13177) easy...rider


easy...rider
őstag

Sziasztok

Kijelzőt cseréltem a telefonon, mert elejtéskor megrepedt az érintőkijelző és nem érzékelt tovább. Olyat rendeltem aminél a digitizer és a kijelző egyben van.

A problémám az hogy miután most összeraktam, elkezdett fagyni a telefon. Előtte semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Tapasztaltatok ilyesmit? Nagyon fura :F Sokszor szereltem már telefont, de ilyet még sose tapasztaltam.

Szedjem szét és rakjam újra össze?

Másik kisebb gond hogy csere óta nem működik a duplaérintéses (duplakopp) felébresztés. Ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalat?

(#13178) CPT.Pirk válasza easy...rider (#13177) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen, ki kell kapcsolni a kijelző & fények menüben a Dupla érintésre felébresztés és alvó módot is. Ez megoldja mindkét problémádat, de nem is fog működni a dupla kopp. Úgy látszik egyik cserélt kijelzővel sem megy.

Kellene valaki, aki beírja ezeket az infókat a téma összefoglalóba.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13179) easy...rider válasza CPT.Pirk (#13178) üzenetére


easy...rider
őstag

Köszönöm az infókat! Keresgettem, de nem találtam erre rá sajnos.

Az a rossz amúgy hogy nem pont azt küldték mint ami a képen volt :( Azzal talán ment volna

Ilyet kértem, de ha jól emlékszem ilyen volt amit kaptam (már beépítés után nem tudom biztosra, de másabb volt tutira)

(#13180) easy...rider válasza CPT.Pirk (#13178) üzenetére


easy...rider
őstag

CM12.1 van nálam feltelepítve, egész pontosan CarbonROM - 07-11-2015

Ebben nincs ilyen opció ott ahol mondtad :) keresgetem hol máshol lehetne ez kikapcsolni, de nem nagyon találom. Lehet Recovery-ben kell valamit telepíteni hogy kikapcsolja.

(#13181) CPT.Pirk válasza easy...rider (#13180) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Lehet abban nincs meg az állítási lehetőség. Az én CM romomban megvan.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13182) KurtCobain


KurtCobain
őstag

Megjött a kijelzőm, összeraktam, de proximity szenzor nem úgy működik, mint ahogy kéne.
Amikor rámegyek a kalibrálásra, teljesen le van akadva, nem ír ki százalékot. Ha fölé viszem az ujjam, akkor elkezdi mutatni a százalékot, és ha beállítom 10% fölé, akkor sikerül is a kalibrálás.
Telefonálásnál meg nem mindig kapcsolja be a képernyőt. Úgy 10-ből 7x kapcsolja csak be.

Azt a kis gumibizbaszt visszaraktam a helyére. Ha nincs összerakva a telefon, tehát a kék ház nincs felrakva, akkor 100%-ot mutat.
DT2W és DT2S kikapcsolva.

Ötletek?

Ja és keretestül együtt vettem, nem én ragasztottam össze.

[ Szerkesztve ]

Mmm'kay?

(#13183) CPT.Pirk válasza KurtCobain (#13182) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Csak akkor működik jól az a szenzor, ha felette tökig oda van ragasztva a panel. Nézd meg a szenzort mit mutat, ha a kijelző különböző pontjain ránehezedsz.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13184) KurtCobain válasza CPT.Pirk (#13183) üzenetére


KurtCobain
őstag

Jól össze van ragasztva, még a keret pereme is feljebb áll, mint az érintő.
Nyomásra nem történik semmi, csak ha a proximity körül taperolom, de azt is csak azért, mert elkezd érzékelni.

Kicsit nézegettem még, leszedtem a proximity finder alkalmazást, azzal azt látom, hogy úgy érzékeli mintha folyamatosan le lenne fedve. Ha szépen lassan felemelem az ujjam, akkor jól működik, ha egy kicsit is gyorsabban, akkor fedve marad.
Ha a kalibráló menüben vagyok és fölé viszem az ujjam, akkor elkezdi mutatni a százalékot, ha elveszem gyorsan az ujjam, akkor meg az a % érték marad ott, mint amikor elrántottam az ujjam. Ha szépen lassan veszem el, akkor le tudom vinni 0% körüli értékre.

Mmm'kay?

(#13185) KurtCobain válasza CPT.Pirk (#13183) üzenetére


KurtCobain
őstag

Egyébként tényleg attól lehet, hogy a proximity és az üveg között túl nagy lehet a távolság. Vagy valamivel ki kell töltenem a gumi bizbasz és az üveg közötti rést, vagy pedig 2 oldalúval hozzáragasztom a gumit az üveghez.
Később kipróbálom az utóbbit, csak már a szétszedések miatt elkezdett vibrálni a kijelző, mint amikor a partíciók között van matatva.

Mmm'kay?

(#13186) easy...rider válasza KurtCobain (#13185) üzenetére


easy...rider
őstag

Esetleg nem lehet hogy a "gumi bizbaszt" :P fordítva tetted vissza?
Amúgy én csak kijelző+digitizer -t rendeltem, keret nélkül, és nem sikerült tökéletesre a ragasztás. Nem az igazi ez a fekete vékony szalag amit adtak hozzá. Néha meg kell masszíroznom a távolságérzékelőnél hogy visszanyomódjon és utána megfelelően működik
Talán próbáld meg hogy megmelegíted, aztán összenyomod és úgy tartod amíg kihűl. Lehet akkor jobban belemegy a keretbe és utána jó lesz.

(#13187) easy...rider válasza easy...rider (#13180) üzenetére


easy...rider
őstag

Feltettem végül a te CM12.1 ROM-odat és működik szépen, egy gondom van csak vele, hogy a beállításokban a fiókokban, a google fiókjaimat amikor próbálnám megnyitni, mindig kifagy az alkalmazás.
Találkoztál már ilyen problémával?

(#13188) Upo válasza KurtCobain (#13185) üzenetére


Upo
addikt

Elvileg nem egyformák a gumiban a lukak, egyik kisebb, másik nagyobb. Próbáld meg megfordítani, hogy a kisebb helyén legyen a nagyobb és úgy próbáld.

Amúgy milyen a kijelző? Színek, képminőség rendben van? Érintő érzékenysége jó?

[ Szerkesztve ]

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#13189) CPT.Pirk válasza easy...rider (#13187) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Eddig nem, mondjuk csak 1 google fiókom van a telefonban. Van még egy tartalékom, majd otthon megpróbálom mi van, ha hozzáadom.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13190) easy...rider válasza CPT.Pirk (#13189) üzenetére


easy...rider
őstag

ok köszi :)

GAPS-ból amúgy azt tettem fel amit szintén te linkeltél

(#13191) zetecR válasza Upo (#13188) üzenetére


zetecR
addikt

Én két kijelzőt rendeltem, mindkettőt Original-ként hirdette az eladó.
Sajnos a 2. rendeléskor az eredeti eladónak már nem volt, így nem tőle érkezett a cucc.

Az első tökéletes volt, a második nem jó...

A széleken durva bevilágítások vannak, a kis kék, értesítőgyűrű alól bizonyos szögben élesen világít ki a fény és rájöttem, hogy nem sw-es problémám van, hanem vagy az érintő felület alsó 10-15mm-e, vagy az alsó navigációs érintőgombok nem működnek.
Írtam az eladónak, nem tudom, hogy milyen garanciális megoldás lesz rá. :(

(#13192) KurtCobain válasza easy...rider (#13186) üzenetére


KurtCobain
őstag

Nem lehet. :)
Itt a széleken jól van ragasztva, csak a bal szélén közép tájékon emelkedik ki egy picit az érintő, de ott sem vészesen. A sarkokban jól illeszkedik, feljebb van a keret éle mint az érintőüveg.

(#13188) Upo:
Szerintem most már hagyom így, mert sikerült úgy bekalibrálni, hogyha lassan veszem el a fülemtől, tehát nem elrántom, akkor visszakapcsol, szóval lehet normálisan használni. Fateré lesz, azt mondta neki így jó.

A színek jók, csak a bal alsó sarokban van bevilágítás + 2 kis világos folt. Szóval egy kis partial refund be fog játszani.

Mmm'kay?

(#13193) zetecR válasza KurtCobain (#13192) üzenetére


zetecR
addikt

"partial refund"

Ezt hogy kell intézni?

(#13194) KurtCobain válasza zetecR (#13193) üzenetére


KurtCobain
őstag

Dispute-ot indítok alin, és leírom meg képet/videót rakok fel, hogy ez és ez a baj, de használható, csak nem éppen a leírásnak megfelelő a termék, ezért x$-t kérnék vissza. Aztán alkudozás... Ha nem, akkor negatív.

Mmm'kay?

(#13195) zetecR válasza KurtCobain (#13194) üzenetére


zetecR
addikt

Eddig minden eladóm kérte, hogy nem nyissak Dispute-ot, levelezzünk le a problémát.
Akkor ez nem olyan rossz alkupozíció. :)

(#13196) easy...rider válasza CPT.Pirk (#13189) üzenetére


easy...rider
őstag

Közben mára már úgy döntött hogy nem fagy ki :)
Lehet a root segített rajta

(#13197) CPT.Pirk válasza easy...rider (#13196) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az jó, mert elfelejtettem megnézni. :)

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#13198) Tommi000001


Tommi000001
aktív tag

Heló
Olyan kérdésem lenne ,hogy....
A 2es simnél megjavították a foglalatot ,mert a kis érintkező lapocskák elgörbültek.Nos azóta nincs adatkapcsolat a 2es simen és a kölfüldi kártyát nem látja ,csak a magyar telekomosat a sim2 slotban.Sanszos a elkureltak vmit,,,,nem?
:R

"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

(#13199) PioDVD


PioDVD
senior tag

Valaki meg tudná mondani, melyik philz-t lehet flash-elni a telefonra? Jól működik Laza módszere, de ahhoz kell a gép.

A recovery flash-elés előtt is kell wipe, vagy maradhatnak az adatok?

(#13200) szobipeti199


szobipeti199
tag

Sziasztok!
A telefonom folyamatosan már kb 2 hónapja egyre rosszabban/nehezebben érzékel. Mostmár eljutott arra a szintre hogy használhatatlan. Egy újrarakás/kijelző kalibrálás megoldhatja ezt a problémát? Hogy tudom újrakalibrálni a kijelzőt? Egy [ilyennel] használom az autóban vagy 2 hete. Az erős mágnes esetleg bekavarhat az érintőnek?
Köszi előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.