Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Torento

tag

válasz (O.o) #7733 üzenetére

igazából annak örülnék ha Kelzsoca adna tippet de természetesen mindenki véleménye érdekel (én már nemtudom mit lehetne még csinálni)

végigcsináltam (ill csak akartam) a driver problémát e szerint:

Először telepíted a Handset_USB_Driver csomagot, majd:
    Nyisd meg az Eszközkezelő-t a Vezérlőpult-Rendszer fül alatt, keresd meg az ismeretlen eszközt, ezután az ismeretlen eszközre jobb klikk, illesztőprogram frissítése, illesztőprogramok keresése a számítógépen, majd Választás a számítógépen található illesztőprogram listából, itt kiválasztod asaját lemezt, és kitallózod a mappát (google_usb_driver mappa) amiben a driverek vannak, és beadod neki az android_winusb.inf fájlt.

Nos ezzel a köv a gondom: "keresd meg az ismeretlen eszközt" <- nincs ismeretlen eszköz mivel látja a gép a telót..csak a Dos-os ablaknál van gond... ill van egy ismeretlen eszközöm eszk kezelő>egyéb eszköz>RAID vezérlő... de ez nem a teló (ez nekem mindigis ittvolt úgy emléxek még amikor nem volt ez a telóm akkoris...)

Továbbá szerintem ez a leírás hiányos mert:

"Választás a számítógépen található illesztőprogram listából, itt kiválasztod asaját lemezt" itt még nem tudok saját lemezt választani... ad egy listát ott én a "lemezmeghajtók"-at választottam és utána tudok rámenni olyanra h "saját lemez"

azóta megpróbáltam már még egyszer CWM-el feltenni a gyári romot a "bacup and restore>restore" variációval... csinálta is a telefon... restore boot restore stb... utána nyomtam egy reestartot amikor végzett de a zöld robinál ácsi van

úgyh most megint van fent egy alap v2 rom

Új hozzászólás Aktív témák