Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #413 üzenetére
Baromi kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a benyomásod a Skate-ről holnap... őszintén szólva, ha mostanáig kihúzta volna a Blade nálam és most lenne méltányossági csere, akkor lehet, hogy én is a Skate mellett voksolnék (bár nem bántam meg a defy-t).
(#417) dorkababa: Megrendelted?
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun #413 üzenetére
Szia!
Nagyon rendes vagy!!!
Én ez alapján tettem fel a recovery-t:
[link]
Azzal szórakoztam egy darabig, hogy rendesen felismerje a telefont. Ehhez végül ez a driver vált be (re kellett erőltetni eszközkezelőben az ismeretlen eszközre, ahogy ux1 írta a blade topicban):
[link]
(Forrás: zteportal.eu/letoltesek/ -ben a ZTE Kernel 2.2 usb driver ADB)
Ha van megfelelőbb driver, akkor mondják mások, nekem csak ezzel ment.
Akkor jó, ha már nem áll meg a waiting for device feliratnál. Ha zöld robotnál megáll, akkor sincs semmi, csak nem ok a driver, és maradt a gyári FTM. Végig kell menni a dolognak, és ha visszabootolt a romba, akkor kész.Ha megvan, ahogy blade-nél is tetted, csak bebootolsz a recoverybe és készítesz egy backupot, utána pedig ezt a romot javaslom:
[link]És tényleg nagyon rendes vagy, hogy felajánlottad! Én voltam akkora barom, hogy ezt az egy lépést elfelejtettem. Amúgy a telefon iszonyatosan jó, ahogy Zsoca is írta Wifi-ben köröket ver a blade-re.
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a vásárlástól 8 napon belül történő indok nélküli elállás csak a webshop vásárlásra vonatkozik-e, vagy személyes vásárlás esetén is fennáll-e? Sajnos én szoptam be ezt a mindenevőség dolgot, amiről szó volt (bár ettől függetlenül szerintem megtartom, és várom a csodát, mert nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest