Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
Exelsior #5180 üzenetére
nem hordtalak le csak felvilágosítottalak hogy annak ellenére hogy elolvastad mégsem vagy tisztában a dolgokkal, és azt is felfoghatnád hogy segíteni próbálok, mert hamar elindul majd egy téglásodási "lavina", akkor meg jönnek az olyan hsz.-ek hogy de nem szólt senki hogy mit ne csináljunk...én itt csak vendég vagyok mivel a Blade-esek táborát gazdagítom így kipróbálni, tesztelni sajnos nem tudom, viszont azt tudom hogy "nekünk" is nagy problémákat okozott anno a TPT-s műveletek elkészítése, komoly munkák folytak a háttérben...sokáig. És nem győzöm hangsúlyozni aki kipróbálja/használja az nagyon figyelmesen tegye és vállalja a következményeit ami hiba esetén visszafordíthatatlan!!!
Azt csak csendben jegyzem meg hogy ha gariba majd vissza viszed akkor ne csodálkozz ha egyből áthúzzák a garijegyet!
Részemről lezártam a témát!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest