- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
agressor12 #2532 üzenetére
A vírus egyik legfontosabb feladata, hogy a fertőzött mobil készülékekről adatokat szivárogtasson ki. Ennek érdekében összegyűjti a telefonhoz tartozó azonosítókat (például az IMEI (International Mobile Equipment Identity) számot), a SIM kártyán található információkat, valamint rögzíti a mobil eszköz aktuális földrajzi pozícióját, majd az adatokat öt percenként feltölti előre meghatározott távoli szerverekre.
- aztán mit csinál az IMEI számommal? Letilt a hálózatról?
- SIM-en nem tartok adatokat, de ha lenne is rajta pár szám, telefonbetyárkodnának nagyanyámmal Amerikából? Szerintem ők járnának rosszabbul.
- a földrajzi pozíciók rögzítéséről és tárolásáról, meg közel köztudott, hogy alap Android funkció, amit a Google épített be, és üzleti célokra használja. Egy pipa kikapcsolni.Szerintem az Android vírusok színtiszta baromság. Én pl. tartok titkos adatokat a telón, de azokhoz csak jelszóval lehet hozzáférni. Ezenkívül meg nem vagyok sem bűnöző, sem fejes, úgyhogy nincs mitől tartanom.
A Lookout kutatói a kártékony programra ingyenes és fizetős játékokban találtak rá.
Meg legfőképpen nem játszok hülye játékokkal.
(#2509) Indiant
Erre bizony én is nagyon kíváncsi lennék. Bár elől járóban annyit, hogy ha jól tudom ez valami Telenoros csoda, ami még akkor is kurva drága lenne, ha valóban korlátlan volna. Így szerintem nem sokan agyaltak még rajta hogyan lehetne kijátszani.
Egyébként én gyanítom, hogy vannak olyan lusta disznók, hogy csak néhány népszerű oldal (mondjuk kategóriánként az első 5 legnagyobb adatforgalmat bonyolító) adatait tiltják ha eléred a kvótát.(#2501) Regiee
Sehol. Viszont 3G helyett érdemes 2G-t használni. Beállítások > Vezeték nélküli hálózatok > Mobilhálózatok > Hálózati mód > csak GSM/2G.(#2495) blueMerle
Egyenlőre vágjuk fel a tortát.Ha már így mondod, egyenlőre sem lehet felvágni a tortát, csak szeletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest