Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
schellj
tag
válasz Mr.Peter #19034 üzenetére
Szép ez a rom nekem fenn volt egy hónapig. Nekem is ezt csinálta, én megoldottam a wondershare mobilego programmal. Hibakeresést be kell kapcsolni és kész. ( ezzel a rommal 4 napig bírta egy feltöltéssel)
Scyllarus : Megtaláltam, hogy mi terjaszti ki a belső memóriát. Fentebb linkeltem az int2ext+ progit. Ez minden rommal működik. Nekem a jellywizzed van most fenn. (Pa 4.1.2.) és ennél is működik. közel 500 mb a belső memóriám.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 900, Lumia 630
-
Dexter68
addikt
válasz Mr.Peter #19264 üzenetére
500 megás ext partíció az SD kártyán, Link2SD automatára állítva, hogy linkelje át és hurrá. Többnyire. Ha meg helyigényes romod van, akkor TPT-zni kell előtte.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Adamis
őstag
válasz Mr.Peter #20222 üzenetére
Ott szerintem megment az sd kártya... Próbálj meg random írni valamit rá gépen, és nézd meg, hogy telefonon látja-e. Illetve fordítva is megpróbálhatod: fényképezz még és újra nézd meg, hogy megvannak-e a képek. Először ajánlatos a galériában nézelődni, majd csak ezután dugd rá a gépre. Ha folyamatosan eltűnnek a képek és az állományok, akkor sd kártya végóra van.
-
Apaxp
senior tag
válasz Mr.Peter #20229 üzenetére
Az IA3 sajnos néhány készüléknél (pl. nálam is) produkált ilyen fotó széle hibát. Volt itt szó róla. Többféle kamera appot is kipróbáltam annak idején de sajnos jót nem találtam. A v2 romnál ilyen hibát nem produkált.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
Dexter68
addikt
válasz Mr.Peter #20406 üzenetére
Na akkora a csend, hogy gondoltam kipróbálom, hátha sikerül, de a jelenleg használt romomban nincs is „gyári” jegyzet. Én két dolgot szoktam használni jegyzetelésre: az egyik az evernote, a másik pedig a MyPhoneExplorer MPE Notes, amik azonnal szinkronizálnak, amint tudnak. Bár ez rajtad most nem segít.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
vizslakutya
senior tag
-
Dexter68
addikt
válasz Mr.Peter #22291 üzenetére
Részint kiderült, hogy a skate a programokat a hangszóróban tartja (bocs)
Részint az is kiderült, hogy széjjelszedés előtt érdemes egy cwm backupot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest