Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Nem igazán akar működni. Mikor először rádugtam a telót a gépre, automatikusan feltette az illesztőprogramjait. Viszont miután rányomok a rootra, vagy a cwm-et akarom telepíteni, a teló újraindul bootloader módba, ott a zöld robot, de a számítógép eszközkezelőjében ott van felkiáltójelesen az egyéb eszközök között az android. Leszedtem a drivert amit az általad is linkelt oldalon volt. Próbáltam is telepíteni, de semmi. :S
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Nagyon köszi. Neki is ugrok. Hátha így már menni fog. Biztosan ROM-ot akarok cserélni. Használtan lett véve, elég lassú már, és még a gyári 2.3.5-ös ROM van rajta. Mindenképp ki akarok próbálni valami ICS-t vagy JB-t. Egyébként te mit ajánlasz? Én az IceArmor III-at töltöttem le.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Ez alapján a leírás alapján csinálom. Letöltöttem a packot, tenném fel a CWM-et, de megáll a waiting for device feliratnál. Nekem viszont WIN7-em van. A teló viszont nincs még rootolva. Bár elvileg az nem befolyásolja a CWM-et. Bár azt az MD5 értéket nem ellenőriztem. Azt sem tudom mi az, és hogyan kell.
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam jelenleg egy ilyen teló, és az Ice Armor ROM-ot szeretném rárakni. Telepíteni akarom a CWM-et, de mint ahogy a leírásban is van róla szó, a DOS ablakban annyit látok hogy waiting for device. Az nem is baj, de kb már egy órája nem lép tovább innen. Ez normális, várjak még vele, vagy valamit elrontottam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest