Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acsifun

aktív tag

Na megjött nekem is a telefon. Gondoltam irok pár sort.
    40 ezer kőkemény forintért vásároltam ezért a pénzért remek.
    Tényleg csúszós mint ahogy mindenki írta, de amugy is nagy a kijelző, tehát vigyázni kell rá mint a szemünk fényére.Nekem speciel kinézetre nagyon bejön a csillogós borítás.
    A gombok teljesen rendben vannak nekem nem lötyögnek jobban tetszik mint a penge fizika gombjai.
    Amit kritizálnék az a rezgőmotor, ritka gyenge, ócskán rezeg mint egy igazi kínai. :/ de ilyenkor kell az árára gondolni. :)
    A kijelző érzéketlensége: igazából ez veszi és érzékeli hogy én hozzáérek csak nem csinálja a probléma a tapasztalataim szerint nem hardveres! ezt valami fw meg ROM frissitéssel szerintem ki fogják küszöbölni.
    Gyári ROM-al használom most, launchert lecseréltem így egész jó, böngészés is élvezhető szerintem főleg ha megint eszünkbe jut hogy mennyiért vettük.
    A zenehallgatás minősége és hangereje javult fülhallgatóval.
    Az akku sokkal jobban muzsikál mint a blade-ben, egy nap alatt több óra wifi, zenehallgatás,gps,játék mellett nem tudtam lemeríteni egy napot bármilyen körülmények között kibír szerintem, persze most nem arra gondolok hogy egész nap gps-ként pörög de megvagyok vele elégedve.
    A kamera minösége picit javult a lényeges eltérés az exponálás ideje amely redukálódott ez számomra sokkal örömtelibb hír mint a +2mpx.
    480x800 tökéletes szerintem 4,3" -ra is, a filmnézés, facebookozás, olvasás kifejezettem örömet okoz:)
    Hát egyenlöre ennyi... :))

Új hozzászólás Aktív témák