- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
Na megjött nekem is a telefon. Gondoltam irok pár sort.
40 ezer kőkemény forintért vásároltam ezért a pénzért remek.
Tényleg csúszós mint ahogy mindenki írta, de amugy is nagy a kijelző, tehát vigyázni kell rá mint a szemünk fényére.Nekem speciel kinézetre nagyon bejön a csillogós borítás.
A gombok teljesen rendben vannak nekem nem lötyögnek jobban tetszik mint a penge fizika gombjai.
Amit kritizálnék az a rezgőmotor, ritka gyenge, ócskán rezeg mint egy igazi kínai. :/ de ilyenkor kell az árára gondolni.
A kijelző érzéketlensége: igazából ez veszi és érzékeli hogy én hozzáérek csak nem csinálja a probléma a tapasztalataim szerint nem hardveres! ezt valami fw meg ROM frissitéssel szerintem ki fogják küszöbölni.
Gyári ROM-al használom most, launchert lecseréltem így egész jó, böngészés is élvezhető szerintem főleg ha megint eszünkbe jut hogy mennyiért vettük.
A zenehallgatás minősége és hangereje javult fülhallgatóval.
Az akku sokkal jobban muzsikál mint a blade-ben, egy nap alatt több óra wifi, zenehallgatás,gps,játék mellett nem tudtam lemeríteni egy napot bármilyen körülmények között kibír szerintem, persze most nem arra gondolok hogy egész nap gps-ként pörög de megvagyok vele elégedve.
A kamera minösége picit javult a lényeges eltérés az exponálás ideje amely redukálódott ez számomra sokkal örömtelibb hír mint a +2mpx.
480x800 tökéletes szerintem 4,3" -ra is, a filmnézés, facebookozás, olvasás kifejezettem örömet okoz
Hát egyenlöre ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest