- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem (tegnap) édesanyámnak, egy T-mobilos Blade-et. Ezen még a gyári 2.1-es android van. Nem piszkáltam bele, maradt is rajta a gyári. És olyan hibajelenséget, csinál néha a teló, hogy nem tudja a bejövő hívásokat fogadni, azt mondja, hogy a szám nem elérhető, de eközben meg kimenőt bármikor tud indítani. És ez nem mindig jön elő.. de azért ha előjön értelemszerűen elég zavaró. Valaki tudja mi lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tasakos
tag
Még fel sem raktam! Azért kérdeztem!
Amúgy ez a 2.3.3 mehet mindennapi használatra? Annyira nem bugos ugye?
-
tasakos
tag
Hello! olyan kérdésem lenne, hogy a ZTE_Blade_2.3.3_blue ROM-ban megtalálható a cpu control? Vagy ebbe még nincs beleintegrálva?
-
tasakos
tag
Köszi!
Felraktam látja is a karit FAT16-ba. Nem akarok akadékoskodni, csak egyszerűen nem értek hozzá és biztosra akarok menni. Kijelölöm a memkarit és utána mit kell tennem?
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem, lenne hogy hogyan lehetne gyorsan és egyszerűen a gyári 2 GB-os kártyára a programok telepítéshez particiót létrehoznom? Nem rég vettem a telót, még nem vagyok vmi penge
ebben a témában. Jelenleg 2.2-es Swedish_Spring van rajta.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tasakos
tag
SziasztoK!
Vettem én is egy jó kis bladet, és szeretném majd frissíteni is egy újabb ROM-ra de olyanokat olvastam a fórumban, hogy elcseszheti a kijelzőjét, mindegyik főzött ROM. Nos ez igaz? Illetve mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Xaomi Redmi note 8 Pro 6/64GB .. szép állapotban eladó.
- Huawei P20 ritka Twilight színben krom keret 128GB-os telefon szép állapotban + Samsung Galaxy A5
- Iphone 13 128 gb fehér
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest