- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #9623 üzenetére
Mindenképpen valami hardver területen erősebb készüléket(szerintem kevés ez a proci ennek a telónak ekkora kijelzőhöz).pl. egy Defy az már faxa lenne.Használtam egy hétig Defyt és a 2.1-el sokkal gördülékenyebb mint az enyém 2.2-vel. A skate elég jónak tűnik persze majd csak akkor mondhatjuk ezt ki,ha kiderül mennyibe kerül. Meg hát mikor kezdik azt még forgalmazni itthol?
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #9607 üzenetére
Faxa!
A te romodban csak 2 dolog zavar.Az egyik,hogy mindig kikapcsol töltés után,+ még valamikor úgy 65% környékén is napközben mikor merül,meg a taskbart nem lehet visszahúzni,viszont sokkal gördülékenyebb a rendszer,nem akadnak a játékok,stb....Tehát összeségében jobb mint a 2.2,csak vannak benn apró idegesítő dolgok.
-
miresz
veterán
Hi!
Lesz valamikor használható 2.3-as rom? Tud valaki valamit erröl? Meg egy lehet,hogy hülye kérdés miért mindenki a 2.2 fejlesztésével foglalkozik,mikor van már 2.3-as rom is.Miért nem ezt? Csak kérdem. -
-
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca rom-ról valaki tud valamit? Hibák,stb....érdekelne,főként az,hogy ez is újraindul-e minden töltés után?
-
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca-ról tudna valaki feltenni egy képet,hogy hogy néz ki a témája? + valami tapasztalatot írni? Előre is köszi.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #5166 üzenetére
(#5111) miresz Erre? Betű téma megoldva.
-
miresz
veterán
válasz
Razor_alpha #5153 üzenetére
Köszi már megoldottam úgy,hogy a blue témában található Fonts mappát felül írattam az eredeti témában található Fonts mappával és updatoltam és már fent is van az eredeti betű típus,de maradt a kék téma.Azért THX!
-
miresz
veterán
válasz
Razor_alpha #5142 üzenetére
Igen ahogy írtam is én csak betűtípust akarok cserélni,a kérdés csak az,hogy melyik az eredeti,ill. honnan tudom leszedni?
-
miresz
veterán
válasz
latis666 #5116 üzenetére
Nekem naponta legalább 2-szer kikapcsol a 2.3-al+ még egyéb hibák is vannak benne,ezért is tettem fel a Swedish Spring RLS3 Kelzsoca Lite Blue-t a 2.3 helyett.Én örülnék a legjobban ha lenne egy működő,hibátlan vagy elenyésző hibával rendelkező 2.3-as rom,már tenném is fel,mert nekem is nagyon bejött.Csak ne lenne ennyi hiba benn...
-
miresz
veterán
Hi! Kelzsoca 2.3.3 HUN-al lesz valami továbbfejlesztés,ill. hibajavítás,vagy marad így? Feltettem,updatoltam,sokkal rugalmasabban működikmint a 2.2,csak sok benne a hiba,és ezért feltettem a Swedish Spring RLS3 Kelzsoca Lite Blue-t.Ez sem rossz,sőt nagyon szép lett,de azért jó lenne egy frankón működő 2.3.
Szerk: ill. a svéd romban nagyon kicsik a betűk,vagy nekem kellene szemüveg
Visszaolvastam meg is találtam a betűtípusokat,de nem tudom melyik-melyik. Akérdés az lenne,hogy melyik a sima android betű típus?
Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Xaomi Redmi note 8 Pro 6/64GB .. szép állapotban eladó.
- Huawei P20 ritka Twilight színben krom keret 128GB-os telefon szép állapotban + Samsung Galaxy A5
- Iphone 13 128 gb fehér
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest