Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
miresz
veterán
Hi! Kelzsoca 2.3.3 HUN-al lesz valami továbbfejlesztés,ill. hibajavítás,vagy marad így? Feltettem,updatoltam,sokkal rugalmasabban működikmint a 2.2,csak sok benne a hiba,és ezért feltettem a Swedish Spring RLS3 Kelzsoca Lite Blue-t.Ez sem rossz,sőt nagyon szép lett,de azért jó lenne egy frankón működő 2.3.
Szerk: ill. a svéd romban nagyon kicsik a betűk,vagy nekem kellene szemüveg Visszaolvastam meg is találtam a betűtípusokat,de nem tudom melyik-melyik. Akérdés az lenne,hogy melyik a sima android betű típus?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz latis666 #5116 üzenetére
Nekem naponta legalább 2-szer kikapcsol a 2.3-al+ még egyéb hibák is vannak benne,ezért is tettem fel a Swedish Spring RLS3 Kelzsoca Lite Blue-t a 2.3 helyett.Én örülnék a legjobban ha lenne egy működő,hibátlan vagy elenyésző hibával rendelkező 2.3-as rom,már tenném is fel,mert nekem is nagyon bejött.Csak ne lenne ennyi hiba benn...
-
miresz
veterán
válasz Razor_alpha #5142 üzenetére
Igen ahogy írtam is én csak betűtípust akarok cserélni,a kérdés csak az,hogy melyik az eredeti,ill. honnan tudom leszedni?
-
miresz
veterán
válasz Razor_alpha #5153 üzenetére
Köszi már megoldottam úgy,hogy a blue témában található Fonts mappát felül írattam az eredeti témában található Fonts mappával és updatoltam és már fent is van az eredeti betű típus,de maradt a kék téma.Azért THX!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca-ról tudna valaki feltenni egy képet,hogy hogy néz ki a témája? + valami tapasztalatot írni? Előre is köszi.
-
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca rom-ról valaki tud valamit? Hibák,stb....érdekelne,főként az,hogy ez is újraindul-e minden töltés után?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Hi!
Lesz valamikor használható 2.3-as rom? Tud valaki valamit erröl? Meg egy lehet,hogy hülye kérdés miért mindenki a 2.2 fejlesztésével foglalkozik,mikor van már 2.3-as rom is.Miért nem ezt? Csak kérdem. -
miresz
veterán
válasz kelzsoca #9607 üzenetére
Faxa! A te romodban csak 2 dolog zavar.Az egyik,hogy mindig kikapcsol töltés után,+ még valamikor úgy 65% környékén is napközben mikor merül,meg a taskbart nem lehet visszahúzni,viszont sokkal gördülékenyebb a rendszer,nem akadnak a játékok,stb....Tehát összeségében jobb mint a 2.2,csak vannak benn apró idegesítő dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz kelzsoca #9623 üzenetére
Mindenképpen valami hardver területen erősebb készüléket(szerintem kevés ez a proci ennek a telónak ekkora kijelzőhöz).pl. egy Defy az már faxa lenne.Használtam egy hétig Defyt és a 2.1-el sokkal gördülékenyebb mint az enyém 2.2-vel. A skate elég jónak tűnik persze majd csak akkor mondhatjuk ezt ki,ha kiderül mennyibe kerül. Meg hát mikor kezdik azt még forgalmazni itthol?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest