Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zsloti
senior tag
válasz krypton #27114 üzenetére
A vodánál azt mondták reggel hogy amint meg lesz a megoldás akkor kinn lesz a honlapon
Mikor megkérdeztem hogy az újak miért 512 megával jönnek csak habogott a srác
Miután megkérdezett valami technikust azt mondta hogy már csak a honlapra kell felrakni de valami akadálya van és annak az elhárításán dolgoznak
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
-
TRob1
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz krypton #30685 üzenetére
Ez teny, de a webshopjukon 512MB memoria van feltuntetve a keszulek mellett. Vagyis nem azt/nem olyan funkcionalitassal aruljak, amit hirdetnek. Meg kell nezni, hogy ott van-e a webshopon valahol, hogy a tevedes jogat fenntartjak, vagy valami ilyesmi, ha nincs, akkor szerintem ez siman alap lehet egy fogyvedes ugynek.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz krypton #30692 üzenetére
Sajnos azt sem tudták miről beszélek.Néztek,hogy ufot látnak megkérdezték tán programozó vagyok,hogy ilyen dolgokat kérdezek.Tehát szerintem sima ügy csak el kell kezdeni minél többen reklamálni,de nem külön-külön.
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
Mr X
veterán
válasz krypton #34470 üzenetére
Az app2sd nem használlja az ext partíciót, aa kártya fat részére mozgat. Az a2sd az ext-et használja. Előnye, hogy az olyan appok is kártyára kerülnek, amik app2sd-vel nem mozgathatók át. Így több hely marad a belső tárhelyen, ergo több appot tudsz feltenni.
Az a2sd támogatásnak a romba kell beépítve lennie, illetve CM romok esetén megoldható egy update.zip telepítésével.
-
Mr X
veterán
válasz krypton #34488 üzenetére
Easeus fut win alatt, bár nálam nem csinálta meg.
Amúgy Clockwork alól is megcsinálhatod. Csak nekem utána újra kellett indítanom recoverybe, mert addig nem ismerte fel a frissen létrehozott ext partíciót, formázni sem engedte. Tehát boot recovery-be, partition sd card, mikor kész, reboot recovery, aztán ha újraindult, format sdcard és sd-ext.
-
-
Mr X
veterán
válasz krypton #34567 üzenetére
Teljesen felesleges a feladatkezelő. Akkor kell csak, ha egy app beragad. De ha jól működik, nem zavar sok vizet, hogy ott van a háttérben, mert nem fut aktívan.
Android feladatkezelő - Tények és tévhitek
Keeperv85:
Mi rosszat írt Fireman, amiért pü-znie kellene?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!