- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
hetfield1
tag
válasz
Speeedfire #48312 üzenetére
nálam tökéletesen megy a sygic.
-
embe
nagyúr
válasz
Speeedfire #48312 üzenetére
Nekem a
Navigonműködik rajta. Sőt azIGOis. -
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #48044 üzenetére
Hát, igen, a class4-es az nem túl gyors, és így megrakva nem csodálom hogy belassult..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #48039 üzenetére
Az normális dolog, hogy nem használja a rendszerem a cache partíciót?
Használja az, csak CM alatt a data partícióra van átküldve
Illetve ext partíciós az sd kártya. Raktam rá kb 300mb-nyi appot erre nagyon belassult.
Egy class6, class10-es SD kártya nem ártana.
(#48041) phantom88
Működhet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Speeedfire #45293 üzenetére
Neked szerintem nem kell elmagyarázni, hogy mennyit számít egy digitális körben a szoftver.
Ha csak annyit mondok, hogy végfokot teljesen szoftveres úton képesek egyes "modellekben" zaj szűrni (A Blade-et nem tudom, nincs kapcsolási rajzom sajnos), akkor nem nehéz elképzelni mire kell számítani...
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #45278 üzenetére
"Lassan kezdem azt hinni, hogy az enyémbe valami 10ft-os műveleti erősítő van...."
kb az is van mindben.
nekem sem elég hangos/jó a Blade zenei téren. a K800i-m (főleg acoustic driver csere után + tucatnyi vkp) egy brutális vadállat és opera-énekesnő keveréke volt. képes volt dobhártyaszaggató hangerőre (már 70-80%-nál elviselhetetlen hangerőt tudott) és emellett tisztán szólt.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Speeedfire #45221 üzenetére
Az befolyásolhatja a hallásomat, hogy pár éve felrobbant a kezemben egy p betűs pirotechnikai eszköz és egy hónapig nem hallottam?
de nem lett maradandó bajom
Amúgy jó a hallásom, az egész osztályomból az egyik legjobb (évente van kötelező vizsgálat), az eredeti fülessel próbálva tényleg egy nagy sz@r az egész, ezt aláírom, na meg azt is, hogy nehéz jó minőségű fülest találni a pengéhez, de hidd el, hogy lehet!Nekem ezt a Panasonicot haverom mutatta, gyorsan ki is próbáltam és nagy meglepetésemre (kis dsp kalibráció után) kristálytisztán szólt, mély közép illetve magas tartományban is. Ha nem így lett volna, nem vettem volna hozzá meg a fülest, hanem használtam volna tovább a sony K810-emhez valót a telefonnal együtt (idáig magammal cipeltem mindenhova). Ez csak egy vélemény, tapasztalat, ettől függetlenül még akár az is lehet, hogy Neked valami hardveres gondod is van, bár alapból gyatra az egész úgy ahogy van, de ezzel a fülessel tényleg jól szól - Nálam legalábbis. Aztán meglátjuk mit szólnak azok a fórumtáraak, akik szintén ilyen Panasonicot rendelnek -
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #45218 üzenetére
Vegyél valami minőségi fülest!
Néhány darab, amik között válogattam: Arctic E231 és E351 (ilyet vettem tegnap), Senhheiser CX-200 és CX-300.
E351-essel és megfelelő DSP beállításokkal (Big Daddy) nagyon szépen szól. A mély és a közép nagyon szép. Magasból talán lehetne egy picit több, de így is bőven jó.
Az előző fülesemnél (Canyon CNR-EP8) észrevehetően hangosabb is, csak ez éppen nem marad meg a telefonban.
(#45221) Speeedfire: Megeshet.
-
atillaahun
veterán
válasz
Speeedfire #45151 üzenetére
Ezt így 29 mp-ből elég nehéz megítélni, de a battery stats már csak ilyen bugos a legtöbb rom alatt, hogy nem nagyon szeret frissülni.
Asszem ha valamilyen rendszerfolyamatot bezársz, akkor ugye magától újraindul, és frissül a stat is. -
zszabika
aktív tag
válasz
Lehet hülye kérdés de ezt hol lehet így megnézni?Mármint ezt a csíkos kijelzést?
-
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #45157 üzenetére
Én úgy látom, hogy nem esett 8%-ot, ugyanis nem 100%-ról indul, hanem kb 93-ról.
Nézd meg a zöld csík legelejét. Ha fenn van teljesen, az a 100%. -
FeRkE
őstag
válasz
Igen, alul az a folyamatos ébren csík eléggé azt jelenti
Na meg az, hogy merül folyamatosan az akksi.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Speeedfire #44905 üzenetére
Ja,már párszor.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Speeedfire #44903 üzenetére
Rom rakás után raktam fel a google appokat,de így sem jó.Na mindegy,újrahúzom.Nekem a launcher pro jobban bejön mint az ADW EX
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #44852 üzenetére
Jó kérdés, nem tudom.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #44849 üzenetére
Most nem találom a leírásban, de egy ideje már úgy készíti Kelzsoca a romokat, hogy akkor telepít az ext-re, ha van, ha nincs, akkor a belső tárhelyre mennek az alkalmazások. Ez biztos, mert én is ext nélkül próbáltam a BD full-t.
(#44848) Levin01: én azt tanácsolom hogy olvasgasd az első hozzászólást
-
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #44845 üzenetére
Azt hiszem, szezso15 készített egy update-et ehhez.
Vagy nem... -
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #44845 üzenetére
ext nélkül is megy a full, akkor meg nem mindegy?
van: a korábbi vending.apk kell, és töröld a MarketUpdater.apk-t, így nem fogja frissíteni magát.
Viszont ha már van hozzáadva google acc, akkor necces lesz kicserélni, nekem csak úgy ment, ha factory reset-et csináltam. -
koszegii
tag
válasz
Speeedfire #44779 üzenetére
Köszi,
már rendeltem is egy "új coton"-t.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #44617 üzenetére
Ugye az alap dolgokat nem a fórumról akarjátok megtanulni, ennyire lusták már ne legyetek, de tényleg.
Ott a készülék a kezetekben, magyar nyelven beszél hozzátok, ha az angol problémát okozna, és nem vagy(tok) képesek legalább a fő beállításokat átnézni
Egyébként ott volt a szöveg mögött a hangulatjel....
-
domerator
veterán
válasz
Speeedfire #44617 üzenetére
"kelzsoca: No comment..."
Pedig igaza van...
de nagyon!!!
-
madgie
titán
válasz
Speeedfire #44614 üzenetére
Beállítások/Extra Beállítások/Felület/Állapotsor tuningolása/Százalékos akkumulátor
kelzsoca: jé, tényleg
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #44614 üzenetére
Aki életében most vett először androidos telefont, tegyen meg annyit a fórumozók és a saját lelki nyugságáért, hogy végignyomkodja a beállítások menüpontot a telefonban! Sok kérdésre magától is megtalálja az ember a választ.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Speeedfire #44249 üzenetére
Úgytűnik nálam, bevallom nem nagyon érdekel a dolog, de akkor mostmár tudjuk (nem meglepő), hogy a szivárgott SD 2-3-4verzióival működik a 2, illetve 3ra gyártott témáim
-
zszabika
aktív tag
válasz
Speeedfire #44176 üzenetére
Ami a Sweet Dreams lll-hoz van az is jó.Nekem az van fent.Úgyértem kompatibilis SDlV-el is.
-
sto1911
veterán
válasz
Speeedfire #43858 üzenetére
5 perc az egesz, elotte csinalj backupot a mostanirol
De igazabol masik telo is joLatom probaltatok
-
sto1911
veterán
válasz
Speeedfire #43854 üzenetére
Probald meg visszarakni a 2.2-est, ha azzal megy, akkor a rom nem tudja
-
AnTigy
tag
válasz
Nem gondolnám, hogy ez ROM függő lenne..
(járulékos, pl. MAC szerinti szigorítás lehet inkább az ok)
-
Glatius
őstag
válasz
Talán véletlen egybeesés. Ha tényleg nagyon sokat jártak fel mindenféle készülékkel, megváltoztathatták a biztonsági beállításokat.
Hozzátartozik a dologhoz persze, hogy a főzött ROM-oknál gyakran kell kompromisszumot kötni a készítőnek, szerintem privátban kellene érdeklődni.
Más wifire rendesen felmászik?
-
AnTigy
tag
válasz
Speeedfire #43850 üzenetére
Az EAP-nál egyedi user kód szükségeltetik az esetek többségében.....
-
Mr X
veterán
válasz
Speeedfire #42617 üzenetére
Nekem felbecsülhetetlen értéke van, melóban nem kell előhalásznom a telefont a zsebemből.
-
Mr X
veterán
válasz
Speeedfire #42615 üzenetére
CM funkció.
Nekem az volt újdonság, hogy a headseten két gyors nyomás is számot léptet.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #42449 üzenetére
meg lehet próbálni ad-block-os hosts filelal.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #42404 üzenetére
Azért jön be lassan, mert az új változatban reklám is van már, ilyenkor azt tölti be.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #40194 üzenetére
Persze
Csak asszem' erős gép, meg sok hely kell hozzá. (10-20GB a forrás) -
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #40185 üzenetére
Changelog-ból és a dátumból könnyen ki lehet deríteni:
Blade_Sugar_Daddy (2011.08-14) -> cm_blade_full-161.zip (2011-08-13 11:36:26)Vagyis nem az az alapja, mert saját fordítás, de az addig publikált változások biztos belekerültek.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #40181 üzenetére
Ezt érdemes figyelni, ha főzetet akarsz használni CM7-ből
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #40177 üzenetére
Érdemes mindig a legújabbat felrakni. Persze nem mindig történnek eget rengető változások
-
Psychonaut
veterán
válasz
Speeedfire #30985 üzenetére
Mondjuk a kelzsoca-fele Sweet Dreams III Remastered, gyorsabb, mint a CM7.1 RC. Legalabbis nalam.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Speeedfire #30800 üzenetére
Ginger Stir Fry beta13 - 2.3.4 alapu, elegge ujnak mondhato
Aztan ott van meg a CM7, meg a magyar ROM-fozok altal (foleg) ezeken alapulo ROM-ok. -
Psychonaut
veterán
válasz
Speeedfire #30773 üzenetére
Milyen alaput akarsz?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Speeedfire #21148 üzenetére
Veszel egy szilikontokot és nem látszik a kopás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #21132 üzenetére
~4k egy új hátlap, google segít, itthon is van pár helyen már.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #17596 üzenetére
Szerintem volt már róla szó, hogy az ilyen rommanger meg társai nem jók a gen2-es cuccokhoz, de lehet rosszul emlékszem....
(#17599) gabe96
Félinformációkra senki nem fog reagálni.
Milyen rom, milyen leírást követve próbálkozol a data/app mappába rakodni, milyen program stb......
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #17592 üzenetére
Talán ha a blogomban lévő megoldást használod, nem sz.patod le magad ilyen csúnyán
(#17593) gabe96
Az bugos, de már javítva lett.
ui: ugye használod majd néha a szerkesztés gombot is?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #17584 üzenetére
Megoldva, ellenben most meg kifagy amikor be akarok lépni a recovery-be boot után.
2.2-es trémobil fw van rajta. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Speeedfire #17513 üzenetére
Bocs, nem voltam egyértelmű. Az akksit zabálja nagyon, de ezen kívül minden rendben van vele. Töltened biztosan naponta kellene, ha azt a romot választanád - még kevés használat mellett is.
-
szezso15
addikt
válasz
Speeedfire #17513 üzenetére
Igen,az gen2-esít
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Speeedfire #17495 üzenetére
Én a 64-es CM-et használom, az teljesen stabil, ráadásul automatikusan Gen2-esíti a telót és a recoveryt is felpakolja, szóval a lehető legkönnyebben telepíthető rendszer. Egyetlen baja, hogy kicsit nagyobb az étvágya mint más romoké.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Hát az újak már elég használhatók, bár ugye CM, sose lehet tudni...
A 7.0.4-t szerintem már érdemes lesz felrakni.
Sajnos már csak GEN2-re jók.--------------------------
[Blade] CyanogenMod7-N74-Minimal
Ezt használom második napja, eddig jónak tűnik. -
szezso15
addikt
válasz
A svéd RLS-ek mennek Gen1-en,elég jók is, a CM-ek már nightly40 óta csak gen2-őn megy!
(#17497) Pumika1975: Igaz! Ebből kimaradtam
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #17492 üzenetére
Ezek alapján hamarosan jön a 7.0.4: [link]
1-2 nap szerintem. -
szezso15
addikt
válasz
Speeedfire #17486 üzenetére
CM7-ből nincs épp
2.2-ből kelzsoca RLS4 blue,vagy ux1 új romja,vagy az én MIUI romom(#17487) phantom88: Rendszergazdaként futtatod?
(#17489) Aggregátor: Én az új stabilt várom,nemsokára lesz a changelog szerint
(#17490) phantom88: A drivert csak akkor teszi fel,ha rendszergazdként futtatod!!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #17401 üzenetére
-
szeryo
tag
válasz
Speeedfire #12534 üzenetére
ux1 féle rls5 szvsz
-
ux1
addikt
válasz
Speeedfire #10110 üzenetére
Este lesz kint egy update.zip, ami reményeim szerint orvosolni fogja a bill. problémát...
(#10147) kopuler
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Speeedfire #10078 üzenetére
nekem full rls5 van, de fagyott akadozott....
lecseréltem anysoftra és most oké minden. -
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #8073 üzenetére
Fel van töltve a topicban is egyébként.
(#8074) MMA87
értem én.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8051 üzenetére
-
Glatius
őstag
válasz
Speeedfire #8019 üzenetére
A kommunikáció szükséges feltétele, hogy a csatorna végén ott legyen az, akinek kiabálunk....
Persze szólhattam volna...
...de úgy túl egyszerű lenne...Bocsi, pedig ilyet már b@ßtam el.
-
róland
veterán
válasz
Speeedfire #8000 üzenetére
SMS Backup+
CallTrack -
törölt tag
válasz
Speeedfire #8000 üzenetére
SMS-ekre van app a Marketen.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Speeedfire #7135 üzenetére
Felejtős, a fényerő szerintem kb. nullára csökken, ezzel a kivágott proximity hellyel meg még ronda is.(Plussz ha forgatod különböző elszíneződéseket produkál.)
-
esox
senior tag
válasz
Speeedfire #5514 üzenetére
Xears PowerBall pl, vagy Bullet... keress az apróban themebuilder kollegára. Én Tőle vettem, utalás után 2 nappal az asztalomon volt a portéka.
-
Ronam
addikt
válasz
Speeedfire #3947 üzenetére
simán bír az többet mint 1 napot.nem tudom mit csináltok,vagy hogy csináljátok de nekem jobb az akksi a svéddel még az flb-nél is,igaz nem nagy a különbség,de simán elbír 2 napot.persze nem egész nap angryzek,annyira nem mozgat a téma
.de elég sokat telefonálok,3g on,wifi is megy esténként,zenét is a telóról hallgatok.modacon egyáltalán nem olvastam hogy ilyet,hogy éjszakánként 25-30%ot merülne bárkinek is a teló.valamit nagyon nem jól csináltok.tegnap este néztem filmet a telón,2 órás (The Way Back),25%-ot merült 50%on fényerőn,szerintem ez tökéletes,és még csak tegnap lett feldobva a rom.....
-
madgie
titán
válasz
Speeedfire #3935 üzenetére
Ne, az az abszurd, hogy egy oldalt nem bírtok visszaolvasni. Minden egyes nap, minden oldalon vinnyog valaki, hogy az épp friss romjával jobban merül, mint az előtte használttal (amit mondjuk másfél hónapja gyűr).
És még az a lüke, aki emiatt szól, nem az, aki write only. Abszurd?
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Speeedfire #3904 üzenetére
A többi nekem is mind csak ha egy filmet konvertálok mp4-be 480x800 ra akkor az baromi kicsi...a többi videóval nincs gond még a szarabb felbontásúakat is kihuzza teljes képernyőre...
-
dragon1993
őstag
válasz
Speeedfire #3720 üzenetére
És még ARTidas azt mondta ,hogy nem kapok linkkatalógus listát mert nincs 3 hírnév pontom , az az igazség valahogy nincs időm seozni az oldalt.
Így jobban tetszik a link.
Zte Blade ott megtalálod a legfrissebb híreket , és romokat.Ha már itt vagy optimalizáljak Kelzsocára ?
-
esox
senior tag
válasz
Speeedfire #3703 üzenetére
írtam privát tegnap openwrt témában, ha van időd légyszi nézd már meg
-
Edez
tag
válasz
Speeedfire #3705 üzenetére
Én is szoktam BDripeket nézni. Miért? Mert nem akarok órákat konvertálással tölteni. 8GB SD-n meg elfér. 2 és fél éves laptop integrált vidkarival nem épp alkalmas konvertálásra, aksija meg nem bírna ki már 2 órás utat.
-
Lenry
félisten
válasz
Speeedfire #3683 üzenetére
értem
mindegy, nekem most ez van fönn, aztán meglátom, hogy lesz-e vele gond...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #3665 üzenetére
Nem pörget az semmit
Közel ugyanannyit bír, mint R10b-vel. Mondjuk nekem 122-600Mhz, conservative.Egyébként jobb a smartass akku szempontjából? Az egyik RSL3-t próbáltam, amiben még az volt az alapértelmezett, na annál "mindig" 600Mhz-en ment a cpu.
-
pista59
őstag
válasz
Speeedfire #3642 üzenetére
Ha nem jó a kép, változtasd meg a heap-ot. Utána vissza is lehet állítani.
-
vampire17
addikt
válasz
Speeedfire #3642 üzenetére
Hmm akkor itt valami mas gond lesz... Esetleg masik ROM?
-
nov2016
csendes tag
válasz
Speeedfire #3303 üzenetére
"Ezt milyen rom-mal sikerult elérni?"
FLB R10-Lite van fenn, annyi trükkel, hogy ha le van kapcsolva a kijelző, a CPU Tuner letiltja a 3G hálózatot és a proci sebességet visszaveszi 122MHz-re. Ezzel a progival nem volt gond sosem hogy lassan ébredne, észrevehetetlen az az idő amikor bekapcsoláskor vagy híváskor átáll 600-ra.
Ha a képernyő aktív akkor fix 600Mhz. Wifi mindig be van kapcsolva, Bluetooth ritkán. -
spence225
aktív tag
válasz
Speeedfire #3322 üzenetére
Ha heap méretet szeretnél állítani marketről szedd le a VM Heap Tool nevű appot. Azzal tudsz. De 32-től ne told feljebb
-
pista59
őstag
válasz
Speeedfire #3322 üzenetére
A system mappában van.
-
vampire17
addikt
válasz
Speeedfire #3318 üzenetére
amugy kerdesedre a megoldas: build.prop ban kapcsold ki a StageFright-ot
-
pista59
őstag
válasz
Speeedfire #3318 üzenetére
VM heap sizét vedd kisebbre. Ez szokott ilyen gondot okozni. (érdekes, volt aki kisebbre állította, aztán vissza, és attól is megjavult)
-
pista59
őstag
válasz
Speeedfire #3297 üzenetére
he, he, megértettem amit írtál
Nincsenek. -
vampire17
addikt
válasz
Speeedfire #3297 üzenetére
te beszelni magyar?
(#3296) Atigyerek89: A kozelseg erzekelo elv. kikapcsolja a kijelzot, ha kozel teszi az arcahoz. Esetleg nem mukodik ez a funkcio?
-
spence225
aktív tag
válasz
Speeedfire #2917 üzenetére
Nos mivel zsoca eltávolította a cyanogenes progikat így már elég gyors. Sztem van olyan gyors mint a svéd rls3 (bár én launcher pro-val nyomom, de a gyári launcher-el sincs semmi baj csak én már hozzászoktam a launcher pro-hoz). Hála Zsoca update.zip-jének a beállítások menü is tökéletesen működik. Wifi-t nem dobálja el, gps megy.
Egyetlenegy hibába ütköztem most, a gyrosenzor nem nagyon akarja az igazat. Kicsit mintha lassabban reagálna, mintha késne. egyébként sztem jó kis rendszer. -
spence225
aktív tag
válasz
Speeedfire #2896 üzenetére
Ámbár már előttem válaszoltak de azért leírom FC= Force Close
Ezt írja ki amikor egy adott program váratlanul leáll.más : Most nézem hogy a gyrosenzor nem nagyon akar működni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Speeedfire #2896 üzenetére
FC = Force Close
-
spence225
aktív tag
válasz
Speeedfire #2883 üzenetére
Nekem eddig minden működik vele (kivéve a beállításokat, ott van 1-2 helyen fc de azon már zsoca dolgozik). Nem fagy ,stb..
-
válasz
Speeedfire #2229 üzenetére
A SE Vivaz Pro az Symbian S60-as.
Az újabb Blade-eken, Costom ROM-nál bekrepál az érintőképernyő, viszont a CyanogenMOD Nightlies r34-el működik minden hibátlanul!
Remélem sikerült hasznos információval szolgálnom. -
MoRiCKaXXL
tag
válasz
Speeedfire #1979 üzenetére
Mi az a 2 ismert hiba?
-
sunahunter
senior tag
válasz
Speeedfire #1928 üzenetére
Tudom, azért nem is linkelek egyet sem.
De a hazai nagy nokiaprogramos oldalon van android topic, esetleg ott kérdezd meg, hátha tudnak ingyen valamit
Én ott tanultam ki a symbiant a nulláról egészen a legfelsőbb szintekig -
dragon1993
őstag
válasz
Speeedfire #1901 üzenetére
Dashesnek van RLS4 -es romja.. LINK
Küldtem PM -et a navigációval kapcsolatban.
-
Glatius
őstag
válasz
Speeedfire #1928 üzenetére
Én csak arra gondoltam, hogy ha lejár a próbaverzió, akkor is felteheted újra... ha a romot is újrarakod.
-
sunahunter
senior tag
válasz
Ingyenes még mindig nincs, akármennyire érdekel. Warez van, az mért nem jó?
Ellenőrzik a készüléked? -
Glatius
őstag
válasz
Ingyenes autós navigációs rendszerről nem tudok, van 30 napos próbaverzió... amit újra fel lehet tenni ROM csere után. ;-) (Nekem még egyetlen ROM sem volt fönn másfél hétnél tovább.)
Ja igen, a 2.1 elég sokáig húzta...
-
Miksz
tag
válasz
Speeedfire #1534 üzenetére
Valóban gyárilag nincs rajta, marketből kell letölteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #1527 üzenetére
Ne legyél már falhasználó=>
-
Des1gnR
őstag
válasz
Speeedfire #1365 üzenetére
Uhh az nagyon jó akkuidő. Használsz Task Managert? Fényerő automatikus?
Elég közel lehet a sulid -
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #1340 üzenetére
Beállítások/hívásbeállítások/GSM-hívásbeállítások/további beállítások/Hívóazonosító/szám kijelzése
-
rharta
tag
válasz
Speeedfire #1301 üzenetére
benéztem tényleg, bocs
Mondjuk durva, akkor neki többe lesz a posta
vagy én nem értem?
-
rharta
tag
válasz
Speeedfire #1220 üzenetére
jah amerikába free a posta
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Speeedfire #1237 üzenetére
vadállat részlet!!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #1220 üzenetére
A kici kinai ném ádni blokk, blokk drágaszág +kéteze foint, teccikérteni?
(#1224) Glatius
Igen, ezzel már elérhető
Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest