Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#37005) domerator válasza MxM19 (#36989) üzenetére


domerator
veterán

Nem igazán értem, hogy egyeseket miért idegesít annyira, ha valaki belinkel egy benchmarkot... egyébként egy ilyen benchmark jó lehet pl. egy lassú, de akár egy gyors sd kártya kiszűrésére is... hozzáértők még több következtetést vonhatnak le egy-egy kilógó adatból.

A launcher téma milliószor ki lett tárgyalva: az egyik romon az egyik launcher akad, a másik romon meg a másik... ki kell próbálni és azt használni, amelyik simán működik.

Úgy gondolom sokunkkal együtt, hogy ha már használjuk valakinek a munkáját, akkor az a minimum, hogy rendesen leírjuk a nicknevét... szezso15 és nem Szezső!

A wifi probléma is már ezer éves... szezso romja CM alapú, így már akkor kellett volna tudnod,amikor feltetted, hogy a wifit dobja alvás közben... sőt, ha többet olvasnád a fórumot és nem csak nagy ritkán üvöltöznél ide be, akkor azt is tudnád, hogy a Regpon wifi keep alive jó eséllyel megoldja ezt a gondot.

A hosszú töltési idő miatt én feltennék egy másik romot tesztelésre, hogy rom vagy hardverhiba okozza-e.

Remélem elég higgadtan és érthetően válaszoltam a te ismételten ocsmány hangnemű és pimasz bejegyzésedre. Sokadszor figyelmeztetlek... mielőtt ide beírsz valamit, ülj le 10 percre, vegyél jó sok mély levegőt és utána kezdj el írni... de úgy, hogy megtiszteled a többi fórumozót legalább azzal, hogy figyelsz a helyesírásra is: mondjuk kezdhetnéd a mondatok végén levő pont utáni szóközzel.

Ugye megértettél?

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.