Hirdetés
Aktív témák
-
Doze
aktív tag
nah jó CM még 3 hónapig rá sem nézek... az egy iparihulladék...végre örültem nem fagy semmi gyors stb... na mi volt rossz????? Persze t-mobil full térerő de elérni nem lehetett... foglaltat jelzett mindegyik hívónak...
-
Glatius
őstag
Nem hulladék, és nem ipari..... lelkes amatőröknek lehet megköszönni, vagy kritizálni, de senki se szólja le, aki nem fizetett érte, vagy nem fogadott neki örök hűséget!
Ez ugyanis nem közönséges főzött ROM, ehhez hasonló, csak más készülékre létezik.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
orrlyuk
aktív tag
Ez volt már? Ajjajjajj... De legalább 2.2.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
mira72
őstag
ültök???? mert ez besz@rás lesz !!!
előzmény:
9851***
Privátot nem hozunk nyilvánosságra a másik fél beleegyezése nélkül!vzaza : sorry! , ezt nem hagyhattam ki h kiteszem !!!!
ui.: na ezért írtam h túl nagy ökörséget nem szabad írni, ami pl tönkreteheti a telót, mert minden ehető...
[ Módosította: Thrawn ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Glatius
őstag
Hogy az irodalomhoz nyúljak, ebből nem lesz sértődés: ez nem jellemkomikum, hanem helyzetkomikum.
Ez olyan, mit mikor valakit pofán vág a lengőajtó, mindenféleképpen vicces.Én kérek elnézést!
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
szezso15
addikt
Lécci segítsetek!
A módosított cm7-em megállt a zöld logónál(tudom miért),de nem engedi mountolni az sd-t a hülye reco,a kártyaolvasóm meg beszart
Hogy dobjak fel bármit sd-re így?
Jah nem műxik,megoldottam!(#10063) Glatius: Azt próbáltam,de az nem műxött,de megoldottam!
Hülye gyári transcend(ens ) kártyával nem,de kingstonnal műxik![ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Glatius
őstag
-
szezso15
addikt
Jőéjt mindenkinek! Egyelőre rohadt jól néz ki a módosított cm-em,gps fasza,de még tesztelgetünk!
Csősztök!*Hajrá Loki!* i15+
-
kagzer
aktív tag
válasz mira72 #10064 üzenetére
Teljesen igazad van. Sokan ugye még a topic címét sem olvassák el rendesen, nemhogy az 1.hsz-t. Ezek után ha azt mondod téglával rá kell csapni 3x, majd megköpködni és elmondani éjfélkor, hogy "százmacska-kilenc macska" és SGS lesz belőle, megcsinálják
A módszer megkérdőjelezhető, de a bizonyítás helytállóJa és kell hozzá fél rőf gatyamadzag!
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz kagzer #10068 üzenetére
jaja, megennék
csak egy probléma van a dologgal... személy szerint engem az SGS nem mozgat
szar a beszéd közbeni hangminősége, nyikorog ha kezemben van... akkuja annyit se bír mint a penge.... .............................................. szal nem kellene... penge után nem ér többet. max a cam része ami kicsit jobban használhatóMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
legenda
válasz Glatius #10061 üzenetére
az alapelvek ilyesmire nem tér ki, viszont amire igen, azt illik - de legalább is ajánlott - betartani!
mira72; ezek szerint még nem volt sgs a kezedben, ellenkező esetben nem írtál volna ilyesmit (illetve, hogy pontos legyek; a nyikorgást már tapasztalták néhányan, de szerencsére nem jellemző, a többi nem igaz) - vagy csak savanyú a szőlő...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Sir Riccio #10072 üzenetére
én konkértan egyik gyátót sem utálom - ellenben van fehér hátlapom is, csak nem merem feltenni, mert milyen már az... (na jó, volt már például fehér n97 is a tulajdonomban!)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Speeedfire
félisten
ux1 féle rls5 lite alatt nem tapasztalt valaki keyboard közben fagyást? Nekem már kb 4-5 alkalommal megfagyott és semmire sem reagált.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
gps76
őstag
válasz Sir Riccio #10072 üzenetére
Nekem volt sgs-em,de gyorsan túladtam rajta,maradtam a blade mellett a desire-nel.
[ Szerkesztve ]
-
Vip Droid
csendes tag
ZTE=Zhong Xing Telecommunication Equipment
-
kungzi
veterán
Nem sokára SZERDA! Remélem lesz valami finomság!
-
catroot
veterán
válasz baal-amiga #9914 üzenetére
Ez a portalanítás engem is zavar...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Glatius
őstag
válasz catroot #10087 üzenetére
Ha már itt figyelnek a forgalmazók képviselői (csak lapítanak) megkérdezném, hogy mit képzelnek? A por nem akadályozza meg a használatot, de igenis zavarja. A videón is látszik, hogy bármelyik ügyes kezű magyar műszerész életveszély vállalása nélkül elvégezheti. Nem állítom, hogy ingyen kellene végezniük, de az, hogy lehetetlenné teszik a tisztítást (mert ők nem csinálják, más meg nem teheti, mert ugrik a garancia) az minimum ganéság, és nem jótállás.
Ha ez nem típusjellemző, akkor hiba, az ők dolga. Ha pedig típusjellemző, akkor ennek benne kellett volna lennie az ismertetőben... megint csak a vásárló van átb@szva.A fogyasztóvédő különítmény nem sasol itt valahol???
Vagy mikor kerül a szervizesek elé az első akaratosabb Blader...
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
válasz Speeedfire #10078 üzenetére
nekem full rls5 van, de fagyott akadozott....
lecseréltem anysoftra és most oké minden.[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Melyik Romot ajánljátok? 1gen blade, eddig FLB-R10b_HUN_full volt fent, de már kezd lassulni fagyni:S gondoltam, ha újrarakom akkor tegyem fel a mostani legjobbat, olvastam vissza a fórumon, de elég sok ROM van:S nem tudok kiigazodni, hogy melyiket lenne érdemes felrakni!válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
pac -
ux1
addikt
válasz Pumika1975 #10093 üzenetére
Na ezt még nem tapasztaltam.. Igaz nekem már régóta van egy beállítás fájl hozzá amit betöltök sd-ről.
(#10096) gordonfreemN
Mert tesztszene... Attól hogy pillanatok alatt felfedezek hibákat benne, ami számomra használhatatlanná teszi, azért örülnék annak is ha végre lenne használható CM. A tesztelés célja pedig nem az hogy agyondicsérjünk valamit. Szvsz tárgyilagos szoktam lenni, feleslegesen nem szidom, de nem is hypolom....
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
gordonfreemN
addikt
Még mindig ott tartunk, hogy úgy beszéltek róla, mintha olyan egyszerű lenne összerakni egy ilyen egyedi romot. De egyébként ha már itt tartunk, a telefonunk inkább lehetne ipari hulladék.
Nem értem, ha már hónapokkal ezelőtt elkezdted szidni a cm7-et, akkor miért próbálgatod? Gyanús ez a hozzáállás...ui.: látom a saját romodnál nálad is jelentkezett bala6120 szindróma...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Pumika1975
senior tag
én vagyok a marha hogy nem szólok neked, ha találkozom egy "hibával", de ha meg tudom oldani, akkor megoldom utána meg elfelejtek visszajelezni neked erről sajnos.....
próbálgatom a cm7.0.2, de egy kis bibivel találkoztam már nyomogatom állítgatom a bladet egyszercsak minden eltünt a kikelzőről a háttér kivételével....
csak reboot segített...azóta ok a hívás dologgal még nem talákoztam...[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
Doze
aktív tag
Szép jó reggelt!
Talán az "Iparihulladék" jelző kicsit erős volt. Mert tényleg nem mindennapi feladat a 2.3 portolása stb. De az is igaz hogy a CM-s fiuk kicsit "talán" sokat akarnak markolni. Tényleg nem helyénvaló őket mocskolni.. De azért vannak határok. Pl.: Már nem is tudom követni melyik Nxx-nél járunk, és egy gyermeteg hiba hogy nem tudnak felhívni? Ok hogy kiteszik tesztelni, meg bug-mentesíteni. De mintha máshová helyeznék a hangsúlyt. Meg ha hibákat javítok akkor a nagyokkal kezdem?... nem?
Másik dolog ez a gyári vs. főzött rom.. egyik sincs meg a másik nélkül...De ha valami jó romot kell alkotni akkor a főzés elengedhetetlen. Nincsenek gyártói megalkuvások
(#10090) Glatius
Ha forgalmazó/gyártó lennék én sem engedném hogy mókolják a telefont. De annyit azért bevésnék az agyamba hogy porosodnak a telefonjaim, és vagy az illesztések minőségén, vagy a borító elemek elhelyezkedésén javítanák. Pl: legyen egy kis nyílás az aksinak, esetleg oldalról lehessen betenni a memkarit. Vagy a csatlakozó aljzatoknak gumidugót, főleg a jack aljzat...
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Pumika1975 #10097 üzenetére
Szóljatok... Hátha van rá megoldás...
Lehet hogy az öröklött beállításaim jók, és ezért nem jelentkezik nálam, pedig sokat nyomkodom. Esetleg lehet vmi hiba esetleg ebben a friss verzióban is. Utána nézek, esetleg visszakerül a régebbi verzió, arra emlékeim szerint nem volt panasz.(#10099) Doze
Az a baj, hogy a CM7 nem kifejezetten blade-re készül, ezért a fejlesztésnek van egy menete. Mint tudjuk a fő készülékcsalád a HTC, és ez az elsődleges.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest