- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
philoxenia #49994 üzenetére
Nem tudok róla.
-
róland
veterán
válasz
hodostamas #47093 üzenetére
Múltkor autóztam vele általam sokszor megtett úton. S bizony nagyon makacs programnak tűnt. Folyamatosan ragaszkodott az általa tervezett úthoz, akár több km-es kerülővel is vissza akart vinni rá.
-
róland
veterán
válasz
dragon1993 #43872 üzenetére
Hogy működik ez a Link2SD?
-
róland
veterán
válasz
deltaforce47 #43358 üzenetére
Nyílt SSID-je van?
-
róland
veterán
T2.2 ROM-ból valaki főzne olyan változatot, ami kezeli az ext2 partíciót memóriakártyán?
-
róland
veterán
válasz
Strauss #38233 üzenetére
Tudom, most 9x MB-nyi alkalmazás van áttelepítve. Viszont simán csak FAt32-re dolgozik a Froyo.
Az új memóriakártyával lenne 0,5-1 GB-nyi helyem csak az alkalmazásoknak, akár ext partíción. S jó lenne, ha választhatóan oda telepítene olyan alkalmazásokat is, amiket most nem tud átmásolni (azaz, ami Phone only, pl.: Viber, F1.com, YouTube, Pocket Guide, Google Reader, Docs, Shazam, imo.im, stb.)
Viszont most nem szeretnék váltani a gyári ROM-ról. S maximum ideiglenesen rootolnám a készüléket. -
róland
veterán
Hogyan tudom megnézni, mennyi helyet foglalnak a memóriakártyára átrakott programok? (Gyári Froyo és App2SD)
-
róland
veterán
Van-e olyan ROM, amelyben a Skype és/vagy a Viber nem a kihangosítóra irányítja a hangot, hanem a rendes telefonhangszóróra?
Emellett, az se hátrány, ha több a szabad memeória, mint a gyári 2.2-es ROM-ban.
-
róland
veterán
Milyen program van, amivel SD-re lehet mozgatni azokat az alkalmazásokat is, melyeket az APP2SD nem másol át?
-
róland
veterán
Az alkalmazások törlése után visszamaradó "szemetet" hogyan lehet kipucolni a memóriából?
Konkrétan telepítés előtt 18,1 MB szabad helyem volt a ROM-ban, telepítés után kb. 13 MB, alkalmazás törlése után 17,8 MB. S hiába kapcsoltam ki majd vissza a telefont ez az érték nem változott. Azaz hiába töröltem le az alkalmazást, eltűnt 300 kB-nyi tárhely.
-
róland
veterán
Ajánlom kipróbálni a Sygic termékét. Ha jól tudom az új változat 7 napig ingyenes.
De van egyéb alternatíva is, csak körül kell nézni a Market-en.
iGO-ból nem volt hivatalos Android kiadás, annak idején a Samsung Spica-hoz adták. (szerintem nagy butaság, hogy nem adják ki Androidra, mert lenne rá kereslet. Így pedig megerősödnek a többiek.)
-
róland
veterán
válasz
mogyesz #25295 üzenetére
Kösz!
Muszáj lesz megcsinálnom, mert mióta frissítették a telómat (buta voltam és kb. 70%-os töltöttségű akkuval mentem a szervizbe), azóta úgy 70%-ig rendesen tölt, kb. 2 órán keresztül lemerült állapotból, majd utána 15 perc alatt eléri a max. töltést.
S bizony nagyon gyorsan lemerül.
-
róland
veterán
válasz
Vekerur #25258 üzenetére
Amennyire emlékszem a T-s frissítés közben az SD kártya a kezemben volt, a telóm meg a szervizesnél.
Szinkronizáld le a telefonod a Google fiókoddal, mielőtt nekiállsz. S frissítés után csak be kell állítani a fiókot, meg hagyni szinkronizálni.
De használhatod akár a MyPhoneExplorer-t is szinkronizáláshoz.
-
róland
veterán
válasz
cascada #24849 üzenetére
Igen az Alkalmazások kezelésénél megnézed az adott alkalmazást, s ha felajánlja, akkor átteszed az SD kártyára.
(Én is hasonló cipőben járok, s bizony meg kell válnom pár nem használt programtól. Sajnos vannak olyanok, melyeket nem tudok áthelyezni SD-re.)
Ideje lenne módosítani a #1-et:
"Lesz-e 2.2 hivatalos frissítés?
Ezt senki nem tudja. Ha lesz ide is kikerül, valamint valószínűleg attól lesz hangos a topic."Kb. május közepe óta hivatalos (gyári, pontosabban T-s) 2.2 van a telefonomon.
-
róland
veterán
válasz
kelzsoca #24831 üzenetére
Egy új témajavaslat: kék és narancssárga.
-
róland
veterán
Úgy látom reszeltek egy kicsit a Market PC-s felületén. Ha be vagy jelentkezve, akkor mutatja, hogy kompatibilis-e adott telefonnal a kiválasztott alkalmazás.
-
róland
veterán
válasz
socketbind #18093 üzenetére
Ha már ingyenes, nem tudnád felrakni multiuploadra?
-
róland
veterán
válasz
socketbind #18087 üzenetére
Linket tudnál küldeni? (A könyvekhez.)
-
róland
veterán
RDS-es Rádió elérhető Blade-hez? (Korábban volt valami kezdeményezés, de mostanában semmi hír felőle.)
-
róland
veterán
S egy éjjeli hír: [link]
-
róland
veterán
Milyen víruskeresőt ajánlanátok Androidra? (Egy ismerősöm keres ilyet a telefonjára.)
-
róland
veterán
válasz
vargalex #12742 üzenetére
Akkor ez valószínű, készülékfüggő, s csak nálam jelentkezik. (Vagy kevesebbet használjátok a GPS-t, mint én.
)
Azt viszont fenntartom, hogy - az ikon ottmaradását, vagy nem ottmaradását leszámítva - a gyakorlati megoldásom működik, s így lehet leggyorsabban pontos helyzetet kapni, "beragadó" GPS mellett.
-
róland
veterán
válasz
vargalex #12732 üzenetére
Egy elég érdekes megfigyelésre tetem szert a GPS kapcsán.
Úgy tűnik, hogy "beragad" a GPS, ezért hiába lát műholdat, nem tud pontos helyzetet meghatározni.
A legjobb megoldás eddig a problémára, hogy a GPS be- és kikapcsolásával kell "játszani".
Én így csinálom:
1.) bekapcsolom a GPS-t
2.) GPS Státuszt megnyitom, majd 1-2 másodperc múlva be is zárom (NEM érdekes lát-e műholdat!!!)
3.) kikapcsolom a GPS-t (ilyenkor az értesítési soron ott marad és villog tovább a kis antenna ikon)
4.) bekapcsolom a GPS-t, majd újra ki (ekkor eltűnik az antenna ikon)
5.) újra bekapcsolom a GPS-t
6.) GPS Státusz ilyenkor már pár másodperc alatt meghatározza a helyzetet.Az egész nem több, mint 0,5-2 perc, s biztos helyzetmeghatározást ad a GPS.
-
róland
veterán
válasz
barnam_ #12516 üzenetére
Nem kompatibilis a Blade-del.
(A Mozilla döntése, hogy csak bizonyos hardver/szoftver megléte esetén lehet telepíteni, bár az nem feltétlenül szükséges a futtatásához. Valami olyan indok volt, hogy a felhasználói élmény megfelelő legyen, ezért nem engedélyezik "gyengébb" gépre telepíteni.)
-
róland
veterán
válasz
Keeperv85 #10919 üzenetére
Konkrétan lite-osítani szeretnék egy csomagot. A teljes változat feltelepítve iszonyatosan sok helyet foglal a telefonon.
Mivel azt tudtam, hogy hagyományos .zip, így linuxon megpróbáltam belemásolni egy lite változatba, azt ami nekem kellene, de nem működik. Ezért vetődött fel, hogy a működő teljes változatból kellene kiszednem, amire nincs szükség.
-
róland
veterán
.apk file-okat mivel lehet úgy módosítani, hogy utána telepíthető maradjon?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB black titanium! Akku 97% EURONICS! 2027 július 13-ig Apple garancia!
- iPhone 13 Fehér, 128Gb, Független (Media Markt 2 Év garancia) (Új) csere is!
- Samsung Galaxy s23 ultra 256 gb feher
- iPhone 12 - 128 Gb fekete (független)
- Samsung s24 ultra 512 /12+8 GB új állapotban csere érdekel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest