Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
madgie
üzenetére
majd kiderül, enni nem kérnek
...más: volt ma a kezembe egy nokia N8 .. kicsit nyomkodtam.. első észrevételem h akad mint a picsa, mindenre vár. régi nokiák nem erről voltak híresek... bár akkor még lehet nem symbian volt.. na az meg a másik hogy az az érintős symbian szerintem egy ipari szemét...
csináltak egy jó hardvert, mert amúgy nem lenne rossz készülék, de rátettek egy összehegesztett valamit, oprendszer gyanánt... nem tudom, legyen rá büszke aki csinálta, meg még-büszkébb aki megveszi
nem értem se a nokia üzletpolitikáját ( MS.. ) se a nokia fun-okat... de hát lehet én vagyok a bonyi. kicsit 
(#45753) Mephistoone : navitel .. rengeteg gps volt már a kezembe, meg szoftver, és próbálgattam őket, ládázni, stb.. de nagyon kellemeset csalódtam benne! annyira jó hogy csak na
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá....
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá....