- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Aktív témák
-
Eccerű
csendes tag
válasz
philoxenia #10040 üzenetére
Kedves philoxenia,
azért annyiban feltétlen igazuk van a "256 megás" egybegyűlteknek, hogy becsapva érzik magukat, különösen így, hogy az 512-es ugyanazon árban van --- vagy talán nem?
T-mob persze HIVATALOSAN a jogszabályokkal körülbástyázva mondhatja, hogy ez van, így jártak...
Ugyanakkor léteznek olyanféle elavult és ósdi fogalmak is mint etika, üzleti hírnév, stb. Ennek fényében a póruljártakat igenis illene valamilyen formában kompenzálnia -- de ez csak a személyes véleményem...
Mindenesetre megnézném, hogy aki ezt most megjárta, boltol-e még valaha a T-vel, amennyiben nem kompenzálják, noha -- mint említettem -- elviekben valóban megtehetnék, hogy nem! Üdvözlet.
-
sto1911
veterán
válasz
Az az igazi baj, hogy azokat is beszop@ttak, akik meg hozza sem nyultak. Csak azok lehet nem jonnek ide sirni. Ha ugyanolyan aron kapsz egy jobban felszerelt eszkozt, akokr azt veszed, vagy a kevesbe felszereltet?
Sztem senkinek nem jarna a szaja, ha ez a blade 1.1 lenne, vagy 3k-val dragabb lenne a fel gigas verzio.
-
válasz
Micsoda demagogia anyam...
-
nbalus2k
csendes tag
válasz
Teljesen egyet értek! Viszont én nem modoltam a készülékem és mégsem annyi volt benne amennyi és ez számomra igen is számít. Majd megpróbálkozom a cserével hiszen veszteni mit veszthet a júzer?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mindenki beletörődött, hogy ez van nekünk 256 jutott. De aki most veszi ugyanazt az meg 512vel kapja? Azért ez egy kicsit nem diszkrimináció? És Nem Blade2ről beszélünk.
Az elején én is védtem, mondván jó azért így is. Csak most változott a dolog. Igencsak becsapva érzem magam.
(#10042) gyl66:
Mindig munkanap, nem naptári.
Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged