Hirdetés

Aktív témák

• zoleeE 13

tag

csá
    megint codoztam mer kira sok pályán vaygunk jó kis klánom van és a srácok is királyak néha betévednek hülyék de kirugjak oket hála istennek:D
    a francba ékezetnélkül irok mer megyszoktam codba hogy nincs ékezetes betu csak rövid na most tv-zek irogatok egyik haverom mondta este 8után legyek voltam ő nem volt na mind1 majd holnap
    megnyitotttam a Brothers in Arms Earned in Blood játék totyikját és jó game lesz az is ahogy a cod2is bia még később jön ki de cod ősszel és egyre több kép van róla a callofduty.hu-n
    na szal egy hétig beteg voltam az előtt votl az erdei suli cool volt
    Hétfő:sok utazás sokat fociztunk és alig akartunk bemenii a házba jó kis ház volt sztem:D este 3előtt aludtunk el
    Kedd:bicaj túra szar volt utána vagyis előtte volt egy tanösvény k***a szar volt és más se élvezte sok volt a szúnyog:D
    Szerda:egész nap csak menés Pannonhalma.Győr már3szor voltam ott de mind1
    az jó volt
    Csütörtök:reggel lovaskocsi faja volt utána batikolás megcsináltuk és kimentünk focizni a füves pályára egymásba csuszkáltunk utána behívtak mindket és rá egy órára kimentünk utána volt a szalonna sütés akkor az egyik csajt a Cinti elment vmi nagyokkal cigizni (álítólag) aztá dobta a pasiját rá 15percre nem dobta még se az ember követni se tudja:D na utána 5voltunk kifütyültük a gyereket az Ádám,Sanyi,Robi,meg ÉN meg még volt valami de azt már nem tom aztá utána elvonultak és odajönnek hozzánk HÜLYE ÁLLATOK ezt kiabáljánk RÁNK(:D) leszarom dumáljanak csak na aznap kezdtem csajozni kosaraztunk aztá csaj hátulrol lökködöt(enyhe kifejezzéseel:D) aztá mondom hajtok rá :D na szal amikor szalonna sütésnek bementünk pakolni:( de mind1 haza kellett jönni
    Péntek:reggelire perzse hogy nekünk kell elmennni BOLTBA szakadó esőba bazz futottunk mindt állat na akkor hívtam meg pár csaj mer volt még pénzem:D aztá kaja cucc megfog irány haza este már beteg voltam hánytam stb.... szar volt na ennyi most eszek még aztá tovább tv na csaá amugy Győr mellett voltunk Börcsön na csáááááááááááááááááááááááááááá holnap

Aktív témák

Hirdetés