- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Aktív témák
-
illusiON
őstag
szerencse :DD:))
-
illusiON
őstag
ohh THNX all!Már eltünt, valószínüleg azér, mert a monitor alatt volt egy jó 2 centire a mobiltelefon.., a hangszórók közvetlenül monitor mellett vannak, de ezek szerint a mobil a fránya... +1szer köszi mindenkinek!
-
parandroid
félisten
a mobilt ugye nem oda szoktad letenni a monitor jobb alsó sarka alá?
erősítő elég messze van?
lemágnesezést próbáld ki, és tényleg minden mágneses erőteret generáló cuccot tüntess el a monitor közeléből (elsősorban mobiltelefon, erősítő, bármilyen adó-vevő - pl vezetéknélküli egér, bill, vagy fülhallgató, illetve ha hangfalaid vannak a géphez, azt is tedd minél távolabb)
ha szerencséd van, ezekkel megszűnik, ha nem, akkor elkéstél, de még tanulhatsz belőle... :U -
illusiON
őstag
Hali,
az lenne a gondom, hogy a monitorom ( fujitsu siemens FMV-dp994) bal alsó sarkában egy kb. 3x3 centis területen zöld elszíneződés van, és nem tudom eltűntetni onnan... hamarosan feltöltök ide egy képet is, hogy miről beszélek. Ez monitorhiba lehet, vagy vmilyen program által került oda? Ma vettem észre először, mikor a webportált nézegettem... már láttam ilyent egy ismerősömnél is, neki a jobb széle teljesen ilyen zöld színeződéssel volt tele, viszont nem tudja hogy tünt onnan el... olyan, mintha egy kis kb. 3x3 centis fóliát ragasztottam volna zöld színnel a bal sarokba, de nem az :DDD Segííítséééééééééég!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest