Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mepet

addikt

válasz Oliverda #716 üzenetére

Sending Stones to ZEN Buddies
    Receiving Stones from ZEN Buddies

Pro-nak kell lenni, es kuldeni Stone-t a masiknak es akkor a masiktol minden 10-dik Shardja utan kapsz te is egyet. Ha jol ertem, forditva is igy van, tehat ha kapsz valakitol ajandek Stonet, onnantol ugyanugy kapsz Shardokat a koltesei utan.
    Pl. ha vasarolsz 3300 EUR ertekben a Pro kartyaval, akkor te kapsz erte 1000Shardot, az akinek kuldtel vagy akitol fogadtal mar Stonet, az pedig 100Shardot kap.

Stoneokat nagy erteku vasarlas utan magatol is dob a rendszer (legalabbis a Pro-knak biztosan), egyebkent meg ugye a Shard-okbol tudsz sorsolni Stone-okat. Nekem pl. van egy 4.5%-s nike store-os Stone-om, amit szivesen elcserelnek a "legolcsobb" 2eur kajas Stone-ra.
    Azt nem tudom, hogy enged-e szog ugyanolyan Stone-okat kuldeni egymasnak, mert akkor nagyon egyszeru lenne az eset, feltetelezem a tobbsegnek van 2eur kajas, azokat cserelgethetnenk. Ki kene probalni, vagy utanajarni valahogyan.

Azt nem ertem meg, hogy ez akarhany Buddyval mukodik igy egyszerre, vagy csak eggyel.

A Reward zone ablak bal felso sarkaban lehet kuldeni Stone-t, ha jol ertem, ahhoz, hogy mukodjon engedelyezni kell a telefon Contact listjahoz a hozzaferest.

Új hozzászólás Aktív témák