Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
fogtunder #3692 üzenetére
Kb egy átjátszott nap megszokni, majd utána vidám lesz, mikor a ps-en vagy az xboxon próbálsz valamit alkotni és akkor meg már a ninti áll a kezedre. Nappaliban néha ps3-on nézünk youtubeot, mert kulturáltabb mint a TV-s beépített app, és el nem tudom mondani hányszor mentem vissza a találatokhoz, ahelyett hogy elindítottam volna a videót.
-
Hunner
senior tag
Igen, de el kell menned a következő faluba, továbbtolni a main questet, és ha azzal kész vagy vissza Kakarikoba és Impa házában az ajtó mellett jobbra van egy napló amiben a falusiak leírják a mellékküldijeiket. Utazonak Fairy Fountaint megmutatni, tyukokat összeszedni, stb) Ha azokat megcsináltad, elviheted a gyolyót. Van olyan mellékküldi amit nem csinálhatsz meg amíg nincs meg a main sztori idáig. -
Hunner
senior tag
válasz
fogtunder #3570 üzenetére
Szia!
Ez maga a Zelda élmény, hogy azt csinálsz és úgy próbálsz megoldani mindent ahogy akarsz. Előfordulhat, hogy csirke vagy a harchoz még, Lesz egy shrine ami megtanít harcolni, Van a hanrcrandszerben dogde, és parry. Nézz utána youtube-on
A hideg ellen jó a paprika, de meg kell sütni/főzni, vagy belefőzni más kajába illetve a hegy tetején a legmagasabb ponton lett volna egy ruha, ami jó a hideg ellen. Az öreg faszi adta volna. Már ne menj vissza, a glidert megkaptad, már nem áll a hegytetőn.
Később megveheted egy faluban. Lesznek elixírek is hő és fagy ellen, illetve később ha lesz olyan fegyvered ami tüzes, az is melegít majd ha előveszed.
Denevérraj elől el kell futni, vagy fel kell őket gyújtani esetleg levágni párat kardcsapásokkal és akkor békén hagynak.
Pár szívet mindig veszteni fogsz, a főzés és a kaja csinálás szerves része a játéknak, legyen nálad mindig bőséges kaja, hogy egy egy harcban még a harc alatt is bezabálhass
Teljesen szabadon úgy és azt csinálsz amit akarsz, szóval arccal előre és élvezd a játékot, legyél kreatív
-
Hunner
senior tag
Ami külön tetszett az a menüpont a facebookon, teljesen összezavart.
Spoileres lehet, bár nem gondolom, de én szóltam. Egy bizonyos valamiről van szó amit egy bizonyos amiibo ad és nem a ló. KATT
-
Hunner
senior tag
Ne csodálkozzatok rajta... Én olyan 20-25 óra körül játhatok, és bár a két spoiler tag megvan, de pont ott tartok. Ami útközben szembejött shrine abba bementem, amit láttam a távolban, oda elmentem, oszlopot másztam,
öltem, lovagoltam fel alá, főztem stb... elmegy az idő vele simán. Úgy érzem én is magam mint a kolléga. Ennek ellenére zseniális és remekül szórakozom.kőgólemet -
Hunner
senior tag
Magyar Gamestar tesztje 9.9/10
Gamekapocs teszt 10/10
Viszont mélységesen megdöbbent mennyi ember fújol ezekre a pontokra, és van kiakadva. Érdemes elolvasni a kommenteket.
-
Hunner
senior tag
Sziasztok topiklakók. Gondolom erős átfedés van a wiiu és a switch topik lakói közt...
Amiibo funkcionalitás a BotW-ban:
- Napi 1x bármilyen amiibo-t lehúzhatsz, alap alapanyagokat adnak(Squid és Mario adott 1-1húst pár növényt meg gombát)
- A különféle Zelda related amiibok pedig ezeketadják.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest