Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Van akinek van előfizetése és használja a youtube musicot?
Másnak nem tolták tele káromkodós rappel a heti válogatást, amit a google állít össze az állítólagos hallgatási szokások alapján?
Pár napja negatív visszajelzést adtam az egészre, így utána napon normálisabb listát adott, de mára megint rap-re cserélte az egészet. Egyáltalán nem hallgatok trash rappet. -
azbest
félisten
Van aki prémium előfizető és tévés rendszeren használja a youtube-ot? Érdekelne, hogy másnál is megjelent -e egy marha nagy reklám a home oldalon. Nekem mi boxon és fire tv stick -en is megjelent. Videoók közben nincs reklám, csak ezen a képernyőn. A lefele gombbal lehet eltüntetni és a saját tartalom listát látni.
Közben egyébként lehet rá is jöttem:
Talán egy bug. Mivel alapból a "márkafiók" alól vagyok bejelentkezve a sima fiók helyett. Még a google+ miatt jött létre ez és minden playlistem az alá van mentve. Régebben is volt, hogy a márkafiók kezelésénél bugzott és ott jelent meg reklám, miközben a sima fiók alól minden jól ment. Valsz valami új reklámfajta lehet ez, amitben nem kezelték le ezt a kettősséget a fiókkezelésben. -
azbest
félisten
válasz
fokukac #6280 üzenetére
Igen, nekem megmaradt szépen minden playlist.
Ha van sima emailes fiók és márkafiók is, abból lehet kis kavarodás, hogy esetleg nem azzal jeletkezel be, mint amivel a playlasteket csináltad. Sima fiók alatt lehet előfizetni, de a márkafiók is megörökli a prémium módot a hozzá kapcsolódó sima fióktól.
Ja és, amikor lemondod a sima music-ot, akkor az még a fizetési ciklus végéig párhuzamosan fut úgy is, hogy lemondtad. A youtube music -ot is érdemes megnézni, van amiben talán kellemesebb. Bár főleg random, nekem ajánlott zene játszására használom.
A https://myaccount.google.com/payments-and-subscriptions címen lehet elérni az előfizetések kezelése részen, hogy mi legyen aktív. A prémium mellé nem kell a sima play musicért is fizetni, az lemondható.
-
azbest
félisten
belefutottam valami furába, csak akkor nézd meg a linkre ha elolvastad amit írtam róla és biztosan meg akarod nézni (ha nem rendeltetésszerű működés esete áll fenn, akkor elképzelhető, hogy illetéktelenek kapnak hozzáférést a közös (youtube, gmail) accountodhoz!!):
http://www.youtube.com/user/ExplosmEntertainment#p/c/18/W-DqLGRgbBoa lényeg, hogy ha bejelentkezés nélkül nézem meg, akkor figyelmeztet:
"Classic Cyanide & Happiness - I Love Noodles"
A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned.
A következő tartalmat a YouTube közössége durvának vagy kifogásolhatónak ítélte. Megtekintését a nézők belátására bízzuk. Erősítsd meg, hogy szeretnéd megnézni a videót.
Ebben a videóban vagy csoportban egyes felhasználók számára kifogásolható tartalom is lehet, ahogyan azt a YouTube-felhasználók közössége jelezte. Erősítsd meg, hogy szeretnéd megnézni a videót.Direkt link is van erre a beléptető oldalra:
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/profile?action_ajax=1&user=ExplosmEntertainment&new=1&box_method=get_video_metadata_ajax&box_name=user_playlist_navigator
Belépés után a következő tartalom jelenik meg:while(1);{"errors": "\u00dagy \u00e9rzem, \u00e1tvertek", "success": false}
na most ez normális, vagy valami hack?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest