Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Mármint hogy mondtad, hogy állítsam le az energiagazdálkodásban, merthogy neked gyorsabban megcsinálja, de erre montdtam, hogy nem csináltam semmit az energiagazdálkodásban, azaz aktiv volt, bár ilyen processzorterhelés mellett asszem nem sok jelentősége van.
A lapom korlátjába űtköztem valószínüleg, sem 290 dem 300-as FSB mellett visszaosztott CPU szorzóval emel HT link és MCP fesszel se indult a gép, bár ez nem nagyon zavar, max. egy kicsit érdekelt volna, ha 1.4V (mostmár csak szimplán BIOS-ban dirketre állítva) 2800-akkor lehet lett volna benne még tartalék...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest