Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Átálltam én is 6-os verzióra, eddig minden rendben is ment, de azért van egy-két kérdés.
Az előbb említett console (console=uart,io,0x3f8,115200n8) értéket én nem írtam át (elfelejtettem), okozhat bármilyen galibát?
És egy banális kérdés, gondolom érdemes betartani a sorrendbeni frissítéseket, csak épp nem tudom honnan tudom letölteni. Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Nők, nőügyek (18+)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Autós topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest