Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Én is nagy energia ital ralyangó vagyok,de én csal az ízéért szeretem.
Elég sokat ittam a Monstert már nem is szeretem,a mostani kedvencem a burn és a burn juice.HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz T-unit #13678 üzenetére
Én sem úgy értettem,hogy eldobálják,hanem úgy,hogy mindenki azt issza.Rengeteg embert látok.Amiben viszont reménykedem,hogy lesz 500ml-es mivel a 250ml olyan kislányos adag,nálam minden valamire való energia ital 0,5l-nél kezdődik,mivel ha finom "sokáig" szeretném élvezni izét!Illetve a Burn-t még azért szeretem,mivel annak zárható üvegje van,ami nálam sokszor hasznos "fícsör".
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Jaja,de ilyenről nem is álmodnék,mivel Mo.-n a Burn 500ml-es kiszerelésnél nagyobbat nem is forgalmaz!A moster rehab meg még annyit,hogy nem csodálkozom,mivel a ripper számomra olyan mint a köptető,csak ha a köptetőhöz lehúzok még egy töményet akkor nagyon durva hátasa lesz.
T-unit:Jaja az amcsik se isteneket,csak ha arról van szó,hogy hogyan kel minél több pénzt csinálni,akkor már gondolkodni is szoktak.
Amúgy az normális ha télen a minuszba egy jó 500ml energia ital után teljesen szétfagy a kezem,és olyan érzés,mintha kesztyű nélkül hógolyóznék?És csak az energia ital után történik!
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz T-unit #13684 üzenetére
Én sem mondom,hogy istenek,de valamit azért tudnak.
Más....
Ki szerint mi a legsz@rabb energia ital amit ivott valaha?
Nálam holtversenyben MAX és Cobra vagy vipera ami 1,5L és csak 100Ft az íze pedig olyan mint egy elbaxott túlhígított málnaszörp.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Na ma megnéztem a Monster rehabot hát bafmeg limonádé tea és még szénsav sincsen benne?hogy lehetne ez jó????
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz T-unit #13794 üzenetére
Jó most ezen a Block Colin ügyön lehetne hajnalig vitázni,mint pl azon,hogy most kék Burn vagy Monster Rehab,de abban egyet értek,hogy a rally nem kap elég szerepet és már-már a F1 elcsépelt amikor azon ordítoznak,hogy juj defekt letört a hátsószárny...Ki nem sz*rja le?Rally-ban akkor aggódnak amikor már a szakadékban van az autó.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Canabist ivott már valaki?
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
-
FatalEror
addikt
válasz ->Raizen<- #13931 üzenetére
Én azt utálom számomra az íze olyan mint a köptető.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz T-unit #13947 üzenetére
Hát nem vagyok,ennek a stílusnak a rajongója,de ez szerintem is jó,és tényleg valahol itt kezdődik és nem a laptopos f@sz*pó akik már valakiknek hiszik magukat,mert egy Dr.Dre füles lúg a nyakukba notival itthon bohóckodok olyat mint egyes helyeken.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz energy4ever #14117 üzenetére
Remélem ez is lesz olyan jó mint a sima.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ma láttam egy újfajta energia italt,cubalibre volt neve,és elméletileg volt 5%-os alkohol tartalma.Valaki ivott ilyet?
HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.