Hirdetés
- Őskoczka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
nemtudom lehet régen raktam már fel képet a szobámról de most találtam pár képet, nem is szeretem a red bullt amúgy annyira
néha takarítani is kell és leszedni őket
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
az arany színű indonéz sajna üres, többi tele van
árat nemis tudom, licit?Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
esetleg ha vki gyűjti akkor megválnék tőlük
-
darnellsmith
senior tag
válasz Fortissimus #2989 üzenetére
ebayen 1x láttam akkor vmi limitált szériás cuccnak volt írva, bár mostanába nem is néztem
-
darnellsmith
senior tag
válasz Fortissimus #2965 üzenetére
ezt honnan szedted? nekem kell ilyen
-
darnellsmith
senior tag
a híres kokainos red bull
[ Szerkesztve ]
-
-
darnellsmith
senior tag
két friss kép
-
darnellsmith
senior tag
ha minden igaz a cba-ban egy ezres lesz hamarosan a 4 red bull
-
darnellsmith
senior tag
a plusba 200 huf a red bull, gyorsan vettem is két katonnal
-
-
darnellsmith
senior tag
tescoba 890 ft a 4db red bull, gyorsan vettem is 2 kartonnal (48 doboz) biztos ami biztos
-
darnellsmith
senior tag
válasz rootkiller #1393 üzenetére
kb 2-3 év. amúgy meg hogy lett Neked 2 000 000 ?
szerintem 2 000 000 / 1000 = 2000. magyarul egy doboz 2000 Ft-ra jönne ki... Te tudod mindegy, amúgy kiszámoltad hogy az utóbbi 2 évbe mennyi értékbe ittál meg üdítőt, ettél csokit, csipszet stb?
adalbert1: arra a legjobb egy atyai pofon[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
időközbe fel került a szekrényemre az 1000. red bullos doboz is
-
darnellsmith
senior tag
ma láttam a plusba bombából kólásat, vaj színű a doboza és felül kis pepita minta van rajta. amúgy kicsit se koppintják a red bullt, áááá
inkább vettem két red bullt úgyis megint akcióba van 2doboz/500huf
bomba classic strong cola infók[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
tegnap értem haza németországból és szerencsére ott találtam egy csomó red bull colát, be is vásároltam belőle mert imádom, + a gyűjteménybe cukor mentes 335ml-es cukor mentes red bullt, ill colásból 335öset
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
hm
mi 19. én reggel fél10 fele indultunk győrből, kb egy óra alatt oda értünk ahol az m1-es és az m7es találkozik, na onnan 5 kilómétert kb 3.5 óra alatt lehetett haladni, marha nagy káosz volt, meg egész pesten.
20. án inkább lent hagytuk a mélygarázsba az autót és gyalog mentünk megnézni a versenyt, majd lehet rakok fel pár képet ha érdekel vkit, tökölre is sikerült kimenni, lefényképezni az összes repülőt és pilótát. Besenyeivel dedikáltattam egy red bullos dobozt meg vittem egy fényképet amin vele vagyok még tavalyról aztis aláírta, + közös fotót is csináltunk, nagyon kedves volt ismét.Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
red bull air race-en nem volt senki? pedig nem kicsit volt jó
-
darnellsmith
senior tag
én stílszerűen vettem egy tálca (24 doboz) red bullt a nyaralásra, egy hétig elég lesz a Bátyámnak meg nekem remélhetőleg
-
darnellsmith
senior tag
sajnos nem iszok minden nap, mivel önálló keresetem nincs, csak nyáron ha melózok, meg zsebpénz de az sokszor egyébb cuccokra kell
persze ha van itthon akkor iszok minden nap, nagy átlagba heti 3 fogy kb, néha több néha kevesebb, pontosan nem tudom megmondani.
tavaly az air race-ről amikor jöttünk el vagy 10-12 doboz red bullt elhoztunk, media jegy rullzOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
Red Bull Air Race bővebben itt augusztus 20.-án lesz Budapesten
-
darnellsmith
senior tag
előző héten 1280ért vettem a 4es red bull packot a tescoba, most megint egy ezres, azért nem mindegy, jól fognak jönni, főleg hogy egész héten éjszaka melózok
ja és kevesebb mint egy hónap múlva Air Race[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
válasz dragonfx #1042 üzenetére
kólásból ittam egyet, meg mégegy van a hűtőbe. szerintem full olyan íze van mint amilyen régen volt haribo kólás gumicukor, szerintem finom.
üvegesekből: jobbról nézve:
a 2 legszélső: thai föld - ebay
3.: malajzia - ebay
4.: németország - ebay ( a szavatossága 1995ben lejárt mondjuk nem mintha meg akartam volna inni )
5.: győr vidéki buszpályaudvar, üvegtigris szerű lakókocsi büfé, szerintem egész győrbe csak ott lehet kapni nagy ritkánOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
kollekció1
kollekció2
akinek esetleg van olyan red bull ami nekem nincs, az please szóljonOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
tegnap ill ma éjjel elég sok energia italt pakoltam az egyik nagy boltba árufeltöltőként, szívesen iszogattam volna meló közbe, jó hogy mindig viszek magammal egy behűtött red bullt és a szünetbe betolom
-
darnellsmith
senior tag
mi egy helyről tudtunk pesten a montevideó utcában lévő katapult étteremről hogy van. ládaderbikor úgyis mentünk hát benéztünk, volna ha nyitva lett volna. nyitvatartás nem volt kiírva, de persze kintről pont lehetett látni hogy van amiért jöttünk volna... aztán go haza győr másnap tesó go villány de előbb felhívta a katapultot mondták hogy nyitva van akkor go fel pestre red bullt megvesz majd go villány
-
darnellsmith
senior tag
Tesómnak végre sikerült venni red bull simply cola-t, hát nem volt egyszerű feladat az biztos, de megvan, akkor már 10 féle red bull-om van
-
darnellsmith
senior tag
red bullos tetkóra gondoltam, megis van a fejembe hogy milyen lesz de még titkos
ládaderbin nem volt senki? pedig nagyon állat volt kivéve a végén a vihar, meg tőlunk kb 100 méterre becsapott valahova a villám, akkorát szólt... 2 embert újra kellett éleszteni láttuk isOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
Számos - a sportorvoslás, belgyógyászat és pszichológia területén végzett - tudományos tanulmány bizonyítja a Red Bull Energiaital ígért hatásait. Minden tudományos tanulmány ellenőrzött és a nyilvánosság számára elérhető. A Red Bull energiaital minden összetevőjét szintetikus úton, gyógyszertárak állítják elő. Ez garantálja a legmagasabb minőséget. A többi energia italnál szerintem közel se így vannak a dolgok. Meg azért van "némi" neve a piacon szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
megy vki holnap a ládaderbire a citadellához? persze rajtam kívül
ja és a tescoba újra akcióba van a red bull, a 4es pack egy ezres, gyorsan vettünk is egyet[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
érdekességre bukkantam, elvileg pesten már lehet kapni!
cikkOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
számomra új - főleg pokereseknek ajánlom
-
darnellsmith
senior tag
ma lecsúszott 2 red bull, így kéne minden nap
-
darnellsmith
senior tag
nekem a hűtéssel semmi gond nincsen, csak a hang ugye, nekem a számítógépen asszem a videókártya hűtője elromlott már régebben aztán morogni szokott kicsit, meg ha a ksi hűtő is megy akkor kész alvásnál nálam az első pár éjszaka fura volt aztán hozzászoktam. Bár mostanába red bull hiány miatt kihúztam.
aranyos a színe a frigódnak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest