- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-User-
csendes tag
Én két olyan energiaitalt ismerek ami számomra lenyomja a Red Bull-t ízben és hatásban. A Power Horse és az Effect. Power Horset én 1-2 hónapja vettem JET benzinkútnál, üvegeset, dobozosat, Effectet meg Essonál. Egyáltalán nem láttam őket boltokban vagy nagyobb áruházakban. A Red Bull ízét én sem szeretem de viszont tényleg ébren tart. Jah és még írtátok, hogy az üveges Bomba finomabb a dobozosnál. Azért mer' fele annyi koffein van benne. Csak 15mg/100ml. "Occsó" százforintos kategóriában még ajánlani tudom az Xtreme-t a Tigert, Speed In-t és az NRG-t. És egy kérdés: Ivott már valaki Free Hempet (a füves pia). Csak mert itt nálam lehet kapni 500 Ft-ér csak épp elfogyóban volt.
darnellsmith: Én is lelkes gyűjtő vagyok csak veled ellentétben én nem egy fajtából halmozok fel egy kisebb alumíniumtelepet, hanem minden fajtából 1db-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest