Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kataenergia #12293 üzenetére
Üdv itt ujjmenéses lány
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
james001
veterán
válasz kataenergia #14604 üzenetére
El van dugva rendesen Ne a hűtőben keresd,hanem mellette.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
vwpolopg
őstag
válasz kataenergia #14646 üzenetére
Nem kaptál új, narancsos R* Xdurance-ot? Basszus, azt hittem már mindenhol elterjedt... ez nem jó hír, remélem emberem kapni fog kint...
-
vwpolopg
őstag
válasz kataenergia #14648 üzenetére
FB csoportban is megtalálsz, P. G*bor
Hát, 3 bolt az már elég sok Amúgy szerintem a kúton kaptál volna, én mindig ott futottam bele a jó dolgokba
Köszönöm Még ehóban meglesz a 100. különböző R* ha minden a terveim szerint halad
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz kataenergia #14650 üzenetére
Petcsivel nem futottál össze netán? Ugyanis mondta ő is nemrég volt.
És már powerking whitecola-t se lehet sajnos felvidéken kapni.üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kataenergia #14660 üzenetére
Hallgass Ádámra! Ő tuti nem csak mondja, hogy van. Kézzel fogható bizonyítékaim vannak
-
T-unit
őstag
válasz kataenergia #14696 üzenetére
Mondom, én meg leszarom konkrétan a darabszámot. Most menő tény, akinek 2500-3000db-ja is van, de ott én méginkább a helyét irigylem hozzá a polcrendszerével együtt, aki olyan múzeumi szinten tolja. Remélem ugy 5-10éven belül telkemen én is fel tudom majd saját pénzből építeni a saját garázsomat addigra, amit szintén ugy rendezek be, befogadjon legalább 2000db-ot, és eléggé igényes is legyen emellett az egész, ahogy rátekint ember. Pincébe is tudnám vinni, de részemről oda csak azért nem, mert 5évente egyszer van hogy beránt a talajvíz vidéken, és nem szeretném ha egy db is a rozsda martalékává váljon.
Aztán meglátjuk mi lesz itt 5-10év múlva, bár bízom benne addigra is nagyban űzöm az energy gyűjtést, és még addigra is örömöm lelem benne.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Buster17
addikt
válasz kataenergia #14705 üzenetére
aha meg külföldi csak most egy se jut eszembe melyikből van több
szerk.: burn, redbull Valamelyikből csak 1-2 darab van és a család 4 tagból áll. Sok van amiből sajna így állok.
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #14785 üzenetére
Há most sör vagy energiaital?
-
Yeffy
veterán
válasz kataenergia #14784 üzenetére
remek kis írás lett, értékeltem is egy kettőt egy-egy tetszéssel
a narancs R* pot ilyen nyerő matricás nekem is, bár maga a csillag fekete, nem narancs, mitn a képen. a lila meg a citrom kéne még...
de nem baj, elvileg jövőre jöööön ide iiisBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
-
albert8
veterán
válasz kataenergia #14834 üzenetére
Tutti fruttisakat én is rühellem, de a többi kávés és különböző gyümölcsösökből szivesen meginnék még párat.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
T-unit
őstag
válasz kataenergia #14878 üzenetére
Ezek szerint te se lehetsz nagy üditő fogyasztó akkor. Lásd pl. meggy bomba/watt = meggymárka, vagy m. rehab = nestea. Am. minőségi mindengyümölcsből is nehéz ám jót csinálni, pedig van 1-2 aki eléggé érti azt is, pl. eu-s no fear eléggé finom, vagy a 250ml-s szerb Guarana, a kis savanykás ízvilágával nekem mai napig egyik legjobb.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Yeffy
veterán
válasz kataenergia #14948 üzenetére
második mondat: na ne idegesíts, komoly? a nagybuszpályára gondolsz?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
senior tag
válasz kataenergia #15024 üzenetére
Köszi megyek és megveszem
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Yeffy
veterán
-
tag
válasz kataenergia #15287 üzenetére
a fene! pedig a Canabis-t nem sok helyen lehet kapni
Üdv.: Gábor
-
törölt tag
válasz kataenergia #15329 üzenetére
csupan mas ertekrend alapjan gyujtogettek... nem hiszem h a kijelenteset mellre kene szivnod. neki meger ennyit.
-
T-unit
őstag
válasz kataenergia #15329 üzenetére
Én kérek elnézést amiért jelenleg van munkám, és minimálbéren élek, amugy ezt a hobbimat leszámítva, kenyéren és vizen élek 31 napon át kövi fizuig, pont a kajából, innivalóból spórolom le az usa-távolkeleti darabokra a pénzt, amit mások rengeteken elisznak, elesznek havi szinten lebontva, elég csak az 1-2ezres mekis kajákat alapul venni...
Ráadásul pont ezt írtam előbb is, nem a másikra kell mutogatni meg önsajnálkozni naphosszat, hanem mindenki saját magában keresse a hibát, amit javítva picit is boldogabb lehet az életben, önmaga tegyen érte. Bennem is van ugyanugy sajna hiba, jó sok is, van hova fejlődni mindig, emberek vagyunk.üdv.
-
horush
addikt
válasz kataenergia #15332 üzenetére
Ultra off: Jajj a meki.. Múlt héten bementünk ketten, 3500ft lett a vége, s még azt sem mondhatom, hogy tisztességesen jól laktam. (bigmek mekmenü plusz meg egy kis sajtburger mindkettőnknek). Egy olcsóbb, de azért még korrekt étteremben is kijövünk 4k körül.. Na minden, úgy se voltam már legalább egy éve mekiben, de azt hiszem nem is megyek megint vagy egy évig.
-
Lop!N
tag
válasz kataenergia #15341 üzenetére
Hát látod mit ki nem hoz belőlünk a politika , és a gazdasági helyzet de ez már megint más téma.
Amúgy csak azért nincs benne semmi , mert nem én csinálom neked. mindig cseszegetnek a főnökök , h ebből abból túl sokat teszek a szendvicsekbe na meg ha magamnak csinálom... ott nincs határ
Amúgy M.o-n nem voltam még Subwaybe , úgy h nem tudom ott mi a módi. És az ottani árakat se ismerem, de az itteniből kiindulva (2,49€-3,99€-ig vannak a 15cm-es szendvicsek és +2,50€ ha 30cm-est kérsz) nem biztos hogy a Subwayal jobban jár a magyar ember , csak ha nagyon egészségmániás. -
senior tag
válasz kataenergia #15349 üzenetére
Kéne egy Club is nekem sincs de mostanában nem is látok új dobozt de lehet csak folyna a nyálam utána
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
horush
addikt
válasz kataenergia #15364 üzenetére
Váchartyán.
-
vwpolopg
őstag
válasz kataenergia #15404 üzenetére
aztán kobra...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kataenergia #15407 üzenetére
Van vidéken is Csak műanyag, de ne akard... mellettem itták és a szagától a hányás kerülgetett kb.
-
energy4ever
addikt
válasz kataenergia #15417 üzenetére
Miert, mar nem kapni, vagy mar nem annyiba kerul? Sajnos 3 honap gyujtest kihagytam, igy ezekrol nem tudok semmit....
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15433 üzenetére
Érdekes megközelítés. Engem pont, hogy az átlagon felüli (jó/rossz), ami érdekel Mint a Monster DUB. Az valami fenomenálisan jó Még olyan is azt mondta rá, aki egyébként egyáltalán nem iszik energiaitalt, de rá vettem, hogy kóstolja meg
-
T-unit
őstag
válasz kataenergia #15590 üzenetére
Mikor megjelent idehaza burn ugy 2006 táján, akkor ment rövid ideig limitált kiadásba ugymond. Jaja amugy anno is ez 300Ft körül ment asszem boltba, nem is gyakran láttam.
Am pl. MTD energy alupalackost most is lehet olaszoknál kapni, igaz csak én nem láttam 2éve se mikor voltam, Velencébe pl. abszolút nem lehetett kapni sajnos sehol.
üdv.
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15650 üzenetére
Nekem igen
-
dragonfx
veterán
válasz kataenergia #15650 üzenetére
nekem is
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
válasz kataenergia #15704 üzenetére
kár hogy az Asia hozzám képest a város másik fele. A cherrys pepperért képes lennék utazni, de nem ennyit
All→M8
-
CoDWaW07
őstag
válasz kataenergia #15704 üzenetére
Az a piros Rockstar energy cola is az Ázsiában kapató?Még azonkívül milyen Rockstarok vannak?
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15725 üzenetére
Igen
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15728 üzenetére
Viszont rá jöttem, hogy miért a felkiáltó jel. Veszély! Már csak 15mg/100ml koffein van benne. Éljen a törvény módosítás 2013.jan.01... pff
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15763 üzenetére
Én olvastam, miután ki került a saját posztom, és megelégedéssel tapasztaltam, hogy nem csak szerintem volt ihatatlan az ital
-
tajcsi
őstag
válasz kataenergia #15724 üzenetére
Az a csöppnyi komcsi feeling is oda lesz..na de bombát többet nem iszok..ha az emailjeimre nem képesek válaszolni, inkább megyek a POKOLba...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15779 üzenetére
A jobb és bal szélsőt hol sikerült beszerezni?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kataenergia #15783 üzenetére
Mióta nem létezik? Eddig még reg-je is volt fórumon
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15790 üzenetére
Ez csak egy ilyen "sokat mondó" internetes duma
-
T-unit
őstag
válasz kataenergia #15805 üzenetére
Egy szóval nem írtam neked nem hinném el, biztos él, létezik az ember valahol, csak én kerülöm akkor már évek óta folyton el, annak max örülök ha engem ismer, mondom, én soha nem láttam egy bejegyzését sem fb energiaital gyűjtő topikba vagy itt, pedig én még amúgy veled is találkoztam/láttalak mikor Petcsivel volt egy találka és utánam jöttél egyből.
üdv.
-
tajcsi
őstag
válasz kataenergia #15808 üzenetére
Mondjuk szerintem jol lehet utolag izesiteni, csak mar alapbol ugye benne van a cukor, vitaminok...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
eladodo
csendes tag
válasz kataenergia #15811 üzenetére
nem tudom kommentelni az oldalad,igy itt ejtenek meg egy megjegyzest...
a carefour az auchan "gazdasagos" verzioja,sajat marka es "huzo brand"ek,mint a tesco expressz...
ezert nem jon ide,itt nem latnak piacot a szupermarket meretekben...
(2006 ota van kapcsolatom az auchannal,nem okoskodas...)MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15825 üzenetére
Te, és Musz is holnap mentek. Nem tudni miért csak titeket hívtak. Vagy lehet lesznek mások is, csak nem tudtok róla
-
Bulitt
addikt
válasz kataenergia #15827 üzenetére
Köszönöm
Részben szerintem azért nem kerestek, mert nincs annyira elöl az oldal mint a tietek. Másrészről pedig nekem nincs kint oldal statisztika. Erre gyanakszok. De lehet egyáltalán nincs igazam
Minden estre most azon vagyok, hogy lejussak szikszóra valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kataenergia #15838 üzenetére
Lattam a relikviakat... mazlista.
-
eladodo
csendes tag
válasz kataenergia #15850 üzenetére
mind a 3 epuletben,vegigjartunk mindent...
kis kolleganomnek ez a "beugrunk kicsit vasarolgatni"...
uj dr.pepper volt,vanilias cola,xl generation2,monsterek vagy 5 fele,a sarga vigor es a klasszikusok...
semmi mas...MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
eladodo
csendes tag
válasz kataenergia #15855 üzenetére
nezd,az hogy ott mit lat az ember vagy mit nem adott pillanat kerdese...
nagy tablas milkat is ugy vettunk,hogy nem volt,mondta a kis sarga,hogy kicit keszobb,visszamentunk egy ora mulva es 40 darabot tett elenk...MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
eladodo
csendes tag
válasz kataenergia #15860 üzenetére
ok,akkor te jobban tudod,hogy en mit lattam...
MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
eladodo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest