Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Energiaital topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7924) T-unit válasza Ace owner (#7922) üzenetére


T-unit
őstag

Sokkal nagyobb tehetség + reflex képesség kell a rally-hoz, ez a legjobban Block-nál látszik éppen meg. Fiatalon, korábban nem lett hozzászokva a brutális szintű koncentrációhoz, amikor is kb 150-200km/h-ás sebességgel kell kb 1587db fa mellett mondjuk elhúzni ugy, ne csapódj nekik, és a leggyorsabb is légy. Az egyértelmű az összes autósport közül messze a rally a legösszetettebb: itt nem 2 balos kanyar van csak mint nascar-ba, itt nem elég csak a visszafordítoknál a jó kéziféktudás, itt nem fújnak le versenyt holmi zuhogó esőért-hóért mint forma-1ben mondjuk, és bármilyen pálya terepen helyt kell állni.
Példa arra is Colin Mcrae mennyivel nagyobb pilóta + showman volt X-Games-en is mikor még élt, mindig gyorsabb volt Blocknál WRC-n kívül is: [link]
Félre értés ne essék, nagyon jó driftben az öreg DC-s, én csak a nagyképű fellépése vagyok picit ellen, érdemes 1-2nyilatkozatát nézni, egy 8x-os VB győztes Loeb is jóval szerényebb nála és hát no, esélye nem lesz soha Blocknak ellene, arra meg tojok mennyi pénze van, magánügy, attól is csak felesleg lassú WRC-ben.
Na de erről ide most írok először és utoljára, ha esetleg válaszolsz és olyanom van nem bírom megállni, felőlem majd privátba folytathatjuk, lévén ígyis iszonyat méretű off-ba mentünk át. ;)

üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.