Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laki40
csendes tag
fehér eper-Guava lesz
-
rsanyi18
tag
válasz
DJ. Ru$y #26780 üzenetére
Na akkor jól tudtam.
Persze,egyértelműen inkább a Watt de az a baj a Wattal hogy sokszor mikor nem akciós van hogy 160-180ft körül van sok helyen, és szerintem egyátalán nem ér meg annyit, akkor már inkább Hell,(bár ügye kinek mi, ez csak saját vélemény), de mikor akciós mint most a Tescoban, akkor simán megéri azt venni. Én is vettem ma egy almás-körtéset -
rsanyi18
tag
Az íze nagyon hasonló a Watthéhoz (szerintem), de mégse ugyan olyan. Azthiszem a Sparost is pont a Buszesz gyártja szóval nem is akkora csoda de nem a legjobb. A cukormentes pedig a legrosszabb energiaital amit ittam. Ezek helyett inkább a Fitt energiaitalt iszok, ha olcsó energiaitalt akarok inni
noxwill: Azért ott is jól megkérik a Coca Cola árát...
De én is megtudnám szokni
-
ToBeY
nagyúr
Egy ilyen edrink megvásárlása kismiska.Múltkor haverommal voltam vásárolni vett óvszer/tejszínhabot és pár sört.Na,ilyenkor mi járhat a pénztáros és mögötted álló fejében.
De hogy ne csak off legyen valaki próbálta már az S Budget tuttis edrinket?Mert a két gyümölcsös tudom,hogy jó,de a tuttishoz nem volt még szerencsém
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tipuka #26774 üzenetére
Elképzelem szitut pénztárnál:
Pakolod ki cuccokat, 50-es mamika a pénztáros, egy kassza van nyitva, mögötted két jó csaj, utána meg hatalmas sor. Lehúzza edrinket, de gép nem veszi be, hátrakiált:
-Te Gizike az új energiaitalnak mi a kódja?
-Melyikre gondolsz?
-A feketére.
-Ne szívass már mi a neve?
-Billy Boy.
-Az melyik? Az amelyiken az a nagy f*sz van?
-Jaja, a fekete kotongumis.
-117! De ha kettőt visz egy harmadik kotont ajándékba adunk, mond meg vevőnek. -
tipuka
addikt
válasz
VegyesTamás #26773 üzenetére
Én meg a pénztárhoz se mennék vele.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #26767 üzenetére
Kotont adnak hozzá vagy energiaitalport vagy mit?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bulitt #26761 üzenetére
Most is kapható.
(általában, ahol eddig Pepsit láttam nagyobb boltban ez is volt)
Fanta amúgy finomabb szerintem.
-
törölt tag
Szerintetek a Fanta vagy a Mirinda finomabb? Ezer éve nem láttam Mirindát, de most pár hete megint megjelent a boltokba. Legalábbis itt.
-
Laraxior
titán
Már csak 4 hiányzik
(Chai Hai, Lo Ball, Kona Cappucchino 2014, Big Black)
-
-igu-
veterán
Szerbusztok,
Tegnap véletlenül futottam bele a topikba, és mivel magam is szeretem az energiaitalokat, gondoltam, beköszönök.
Nem vagyok mennyiségi fogyasztó, ellenben sokat utazom mostanában és kipróbálom a helyileg kapható cuccokat. Sajnos, fotó nagyon kevés van, de ma csináltam egy albumot, amiben - talán - általatok nem ismert különlegességek is szerepelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest