Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
-
Laraxior
titán
31DB (A Toffee-t nem volt szívem kidobni, abból kettő van)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Szájbarakott meleg van, ajánlom mindenkinek ha hazaért egy jól behűtött edrinket a kedvencéből toljon be az arcába.
-
Laraxior
titán
válasz #90933760 #21904 üzenetére
Megvolt koszi. A zold mar a pocakban van. A kek marad a pezsgohoz estére
meglett a jogsim nagymotorra ma. Unneplek."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
callmeakos
veterán
Tecsóban 299 a Monster. Ildomos most feltankolni belőlük, míg nem jön vissza a 499es ár
All→M8
-
szekra
Topikgazda
válasz callmeakos #21908 üzenetére
Puskás nál lévő realban is 299 most mindegyik.
-
törölt tag
válasz callmeakos #21908 üzenetére
Milyen 499? Szerintem 399-et akartál írni.
-
törölt tag
válasz callmeakos #21911 üzenetére
Ilyen drága a Teszkó vagy mi van? 350 körül megy az összes Monster általában, nálunk a drága kisboltba kapni 400-ért.
Vagy az valami mukucs Teszkó ott nálatok? -
callmeakos
veterán
válasz #90933760 #21912 üzenetére
A Monsterek itt drágák. Nem is szoktam itt venni, hacsak nincsenek akcióba. És még azt se lehet mondani, hogy kicsit áruház lenne, mert a Váci úti az egyik legnagyobb Pesten.
Nálunk a lenti kisboltba (ami sajna megszűnt) volt 329, lent a Sparba 399.
Most kihasználtam, vettem 2 Assaultot, 2 Low-Carbot. Ezzel egy ideig elleszekAll→M8
-
adamalfabusz
csendes tag
Ja, amúgy újabb Monster kapható kicsiny hazánkba. Semmi extra, lo carb desinges ab zero...
-
rsanyi18
tag
válasz adamalfabusz #21914 üzenetére
Itt Magyarorszagon?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
takacsbotond
őstag
válasz callmeakos #21913 üzenetére
A GRobykban is akciós, 280db-ja...
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
törölt tag
válasz adamalfabusz #21918 üzenetére
Monster oldalán nincs kint infó róla, de persze nem sűrűn frissítik. A Rehab is csak úgy hopp hirtelen jelent meg, nem is reklámozták.
Fólia vagy pedig eredeti festés van a dobozon? És taurin van benne vagy inozitol? Ha nincs taurin akkor 100% hivatalos.
-
törölt tag
válasz adamalfabusz #21920 üzenetére
Köszi. Nincs benne taurin és van inozitol.
Úgyhogy gyerekek ez tuti hivatalos. Az idei év új Monstere az AZ lett, mint hatodik Monster tag. Remélhetőleg a Lo Carb-ot nem vonják ki miatta.
Valahogy sejtettük hogy az AZ lesz az idei, de jobban örültünk volna a Khaosnak pl. Én mondjuk egy új Rehabnak.[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
Akkor tegyük tisztába a dolgokat. A Lo-carb-ot váltotta az Absolutely Zero mint cukormentes ital. Mindenhol, beleértve az USA-t is. Aki kóstolta a BS-ból ezt a változatot az szerintem egyet ért velem abban, hogy sokkal jobb mint a Lo-Carb. Azt nem tudom, hogy a Magyarországi verziós is legalább annyira jó mint a Brit volt.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
Én azért reménykedek az idei évi Khaos megjenenésre. De ha nem is idén, max jövõ tavasszal, de én biztos vagyok benne hogy jönni fog.
Már csak azt kéne tudni hogy lecserélik a Lo-Carbot, vagy a kettõ párhuzamosan lesz-e kaphato... Bár ha a külföldi példákat nézzük, szerintem marad az 5féle felhozatal. Szóval aki teheti most raktározzon be a régi Lo-CarbbólSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
takacsbotond
őstag
Akkor futás a boltba, mert még nincs bent a régi a gyűjteményben...
Úgyis épp akciós a kisboltban!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Bjørgersson
félisten
Monster Assaultot ittatok manapság? Tegnap vettem egyet és tisztára olyan színe volt, mint a kólának. Változtattak valamin vagy valami poshadt fost ittam?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #21932 üzenetére
Szerintem annak mindig is kóla színe volt.Mivel cherry coke+energy drink egyvelege az ital.werner97 oldaláról a kép
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #21932 üzenetére
Én ittam kb egy hónapja akkor rendbe volt. De alapból is kóla színű, nem értem mi a baj vele.
[link][ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Rohadjak meg, én eddig mindig pirosat ittam / pirosnak láttam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #21935 üzenetére
A dobozba pirosnak látni az tény, azt én is észrevettem. Ha kiöntöd akkor kóla.
Szörny italnak szörny szín dukál.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Bjørgersson #21935 üzenetére
Igazából az,sötét pirosos barnás,bordó színű
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bjørgersson
félisten
Hmm, fura volt ennyi idő után rádöbbenni.
-
Laraxior
titán
Elfogyott a ket ujdonsag. A SuperDry-nak nagyon jo ize van, mondjuk a szine eléggé érdekes az ize is a plussz tablettara hasonlitott.
A Black Ice-nak olyan cukornelkuli semmi íze volt. Felejthető."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
callmeakos
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #21939 üzenetére
Írtam neked a debreceni topikban, láttad?
(#21940) noxwill: Jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #21941 üzenetére
Jajamm, hogy láttál mojitos bombat. Most nem megyek boltba, otthon se vagyok, de majd jövő héten sort kerítek rá. Kivancsi vagyok az ujdonsagra.Meg az "uj" absolutely zerot is beszerzem, bar mar van olyan dobozom csak ez a régi design.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #21942 üzenetére
Majd délután megiszom, aztán megírom milyen volt.
-
albert8
veterán
válasz Laraxior #21942 üzenetére
A nyári melegben a hideg citromlé helyett egy jó megoldás. Allkoholmentes mohito kb ennyi. Jah és akinek nem fekszik a menta az ne kóstolja meg.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bulitt #21945 üzenetére
Milyen? Vagy két hete keresem már, de Debrecenben még sehol nem lehet kapni..
-
Bulitt
addikt
válasz Jarod1 #21946 üzenetére
Én itt vettem: [link]
kovy29: Meglepően jó. Illatában alma, ízében a körte az erősebb. Nem édes, nem ragad tőle az ember szája. Nagyon könnyed ital. Bár valamelyik íz lehetne egy picit erősebb. Vagy az alma, vagy a körte. Szerintem egyébként jól eltalálták Amitől többen féltek, hogy édes lesz, az nem nyert. Pont jó az édesítése. Jól behűtve nyáron jó lesz ez
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bulitt #21948 üzenetére
Eddig jól hangzik, most már csak azt remélem, hogy minél előbb megérkezik keletre is, aztán veszek egy tálcával, biztos ami biztos. Egy Burn Blue-hoz képest milyen? Az az almás-körtés, ugye?
-
Bulitt
addikt
válasz Bjørgersson #21949 üzenetére
A Burn Blue feketeribizli és sárgarépa keveréke Ha lesz nálatok is, első körben 1db-t vegyél, hogy ízlik e egyáltalán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest