Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz nygma #45 üzenetére

Nem zavar, hogy mást gondolsz mint én, csak a modorodon csiszolhatnál egy kicsit. Szerintem senki sem szereti ha szánalmasnak nevezik.

Ha már így kardoskodsz a szoftverek legalitása mellett, akkor azt tudom mondani, hogy részben egyetértek. De ahhoz, hogy ez megvalósulhasson sok dolognak kellene öszejönnie: pl. egy egészségesebb és rendezettebb társadalomban kellene élnünk, mind anyagilag, mind erkölcsileg értve a dolgot.

Mint programozó én is megértem az olyan kis pénzből élő, egész nap a gép előtt görnyedező embereket, akik pénzt szeretnének kapni a munkájukért. Nem szép dolog ellopni, feltörni a szoftvereket.
    De hadd ne sajnáljak már annyira olyan óriáscégeket, mint az Ubisoft (a XIII kiadója), vagy a Borland, a Microsoftról már nem is beszélve. Én kénytelen voltam a fejlesztőeszközöket eredetiben megvenni, mert ha nem teszem akkor nem publikálhatom senkinek, amit létrehoztam az adott fejlesztő cuccban. Mert akkor BSA, meg bíróság, egyebek...A játékoknál azért kissé más a helyzet...

Új hozzászólás Aktív témák