- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krimo
csendes tag
Halihó, szerintetek ennek a ROIDMI 3S-nek mi lehet a baja?
kb. 3 hete jött meg és már az elejétől éreztem ,hogy valami nem oké vele...
Videó:
https://photos.app.goo.gl/kooPCBPYCrxmuf9w73 autóban is teszteltem és mindegyikben ezt csinálta. Lehet rácsatlakozni meg zenét hallgatni is csak eléggé zavaró a folyamatos sistergés ami a videóban is hallható. Érdekesség, hogy amint 2 ujjal hozzáérek vagy ha a töltőkábel bele van dugva abbamarad amíg újra nem indul a ROIDMI. Ez valószínű, hogy garanciális probléma lesz szerintetek is?
-
Cyrin
addikt
honnan érdemes ilyet (3s) rendelni?
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Opel Meriva A-ban szeretnék egy ilyet használni.. A kérdésem, hogy ehhez futnia kell a telefonon valamilyen applikációnak, vagy csak először összepárosítom a telóval (Samsung S8-al használnám) és utána már magátol csatlakozik mint egy gyári Bluetooth eszköz?!
Hívásoknál tudja a kihangosítást, vagy csak médiát tud lejátszani a jelenleg kapható verzió??!
-
updog
őstag
válasz
nevereverest #887 üzenetére
Ezen én is küszködök egy ideje, nekem hiába él a BT kapcsolat és szól a rádión a zene, ha felveszem a telefont, ott még külön kézzel rá kell böknöm a hangszóró ikonra, mert alapból nem hangosítja ki. És utána sem a rádión keresztül szól a partner, hanem a telefon saját hangszóróján. De valszeg ez valami Android specifikus beállítás lesz.
-
nevereverest
csendes tag
Sziasztok! Alap kérdés, de a tesztekben nem találtam választ. Az s3 verzió a mikrofon hiányában alkalmatlan telefonhívás kihangosításra, vagy a telefon saját mikrofonját használva működik kihangosítóként is? Köszi, ha válaszoltok!
-
Directors
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #882 üzenetére
Nekem ezt írja aktív internettel.
"Failing to obtain firmware information, pls check if the web is open or not"doeeg: Akkor várok türelmesen. Hátha aktív lesz újra a honlapuk és tudom majd frissíteni. Play árúházból töltöttem le az appot így gondolom hogy a legújabb.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Directors
senior tag
Nekem a 3s van.
Néztem a roidmi.com oldalt és be sem tölti. Lehet hogy ez miatt nem frissít mert nem tudja honnan letölteni az FW-t. Szerintem itt a gond.
-
Directors
senior tag
válasz
AtiSnatch #875 üzenetére
Áhh, értem. Köszi!
doeeg: Nálam nem szerepel a youtube, se egyik böngésző sem. Jobb felső sarokba pedig hiába megyek rá a "plusz"-ra ott sem találom ezeket. Bezzeg más dolgok aminek semmi köze a zenéhez azok megtalálhatóak ott. Még az időkép appja is. Mi lehet a gond szerintetek ?
[kép]Itt írják hogy valaki kitudta kapcsolni, valaki meg nem, a csatlakozási hangot.
[kép] -
updog
őstag
Lehet hogy félreértek valamit, de én pont ma reggel lapoztam át az app beállításait (engem az akkufeszültség riasztás zavart, 0,03V-al túllépegeti a határértéket, és minden alkalommal elkezd sípolni), én mindkét lehetőséggel találkoztam (appok automatikus indítása csatlakozáskor, felsorolva vagy hat, köztük a youtube, illetve van egy kapcsoló hogy csatlakozási hang ki / be). Most nem tudok screenshotot csinálni mert nem az autóban ülök
De este ha még aktuális, megnézem.
-
Balinov
titán
válasz
Directors #871 üzenetére
lehet rosszul latom, de a kommentek alapjan nekem ugy tunik, hogy omlesztett 3s/2 feedbackek vannak, akar azt is el tudom kepzni, 3s-nel nincs ilyen lehetoseg, mig korabbi modellnel igen.
amugy rohadt idegesito a kapcsolodasi hang, pedig en csak 2x hallom egy atlagos napon a kocsiban
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy roidmi 3s-em.
A play árúházból letöltöttem a hivatalos progiját. Ott írta valaki 2018 szeptemberében hogy kilehet kapcsolni a csatlakozáskor hallható hangot. Ezt hol találom a progiban ?
A jelenlegi firmware 18-as. Ez a legújabb ? Mikor megpróbálom frissíteni akkor ezt írja " Failing to obtain firmware information, pls check if the web is open or not "Bocsi a primitív kérdésért de a Shake a Shake funkció mit takar ?
-
zsida.kornel
tag
köszi a gyors segítséget, holnap megpróbálom!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
zsida.kornel #863 üzenetére
Tipp: a mobil BT hangerelyét 3/4-ed max-ra állítsd, a további hangosítást a rádión csináld.
-
_Flood_
aktív tag
válasz
zsida.kornel #863 üzenetére
Az enyém (galaxy s9+) is csinálja, ha az ajánlottnál feljebb tekerem a hangerőt.
-
zsida.kornel
tag
Sziasztok!
Roidmi 3s vettem nem régen, de az én telefonommal a magas hangoknál recseg/serceg (Honor View 10), így élvezhetlen a hangja(spotify prémium/rendkívüli minőség), iPhonnal például jó a hangminőség. Telefonom minden mással érezhetően jobban szól.
Valakinek valami ötlet, vagy törődjek bele hogy ez ilyen?
(KIA Sorrento 2008 Gyári Clarion Navi (MAX983HD)) -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Azzal lehet valamit kezdni, hogy túl "hosszú" Roidmi? Állandóan kicsúszik a helyéről...
-
_Flood_
aktív tag
Budapest - Salgótarján 98.6 rendben.
-
octopus75
tag
Valaki kipróbálná egy Suzuki Swift 2005-2010-es GYÁRI rádióban? Van két másik típusú transmitterem, de mindkettőt eldobja pár másodperc múlva.
-
_Flood_
aktív tag
A megboldogult radiocafé a 98.6-on volt és a frekvenciát azóta sem osztották ki újra. Bp + 60km. A fekvenciahatóság nem tévedhet.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Melyik frekvenciát érdemes használni tapasztalatotok alapján? Főleg Budapest-Vác és Budapest-Miskolc az útvonalam.
-
octopus75
tag
Sziasztok,
Suzuki Swift 2007-es, ebbe tudnátok segíteni?
Kompatibilis?
Sajnos van két másik transmitterem, de egyik sem jó...
Előre is köszi a segítséget! 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest