Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
én fél napot szenvedtem ezzel, mire félig sikerült megoldani...
Úgy volt hogy az S1 megjött, felraktam a xiaomi appját, párosítottam, minden szép és jó. Térkép is, zónák is, nevet is adtam a zónáknak. De aztán jött a feleségem, hogy neki kéne ez, ő van többet itthon. Mondom semmi gond megosztom.
Na igen, de először a porszívót akartam, sikertelenül, néha megjelent nála egy üzenet hogy megosztottam, de nem lehetett semmire rányomni, néha csak pittyent egyet. Aztán megosztottam az egész házat (nincs más xiaomi okos kütyü berakva alá, úgyhogy nem gondoltam erre)
na a ház megosztást elfogadta, sikerült, erre nem jelent meg neki a porszívó... mintha egy üres házat osztottam volna meg. Mondom jólvan, akkor csináljuk fordítva, én leszedtem az enyémből, wifi reset, és feleségem telóján újra az egész, hozzáadás stb. Na hozzáadta, de megint üres lett az eszközlistája!
Itt már anyáztam rendesen.
Végül mindkét telefonon teljesen reseteltük a xiaomi appot, és utána felvette csak a feleségem a porszívót újra.
Érdekes módon megmaradtak a zóna beállítások, térkép is, de a nevek nem!és nem is tudjuk átírni a neveket
de végül is nem lényeg.
Természetesen nem sikerült velem megosztani a mai napig se.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest