- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Már a színére gondolsz?
amúgy nagyon mutatós, de tekintve, hogy mindenem is fekete, így nekem nem tetszik. Elég sokat rosszalkodik mostanában a Simple, de teljesen jól szuperál az NFC a kávégéptől elkezdve a pénzfelvételen át, a tankolásig visz mindent is. Állítólag a kamera alatti részen van a chip, de volt amikor nem vette, azóta a kamerát érintem oda, és nincs vele gond.
Nálam a Chrome-on kívül semmi gondom nincs a telefonnal, minden működik ahogy kell. Egy hónapja kb. a Chrome sem fagyott ki. Infra is megy szépen, Bluetooth folyamatosan megy a haylou solar ls05 miatt, és néha plusz füles. Az akkuidő egy álom. Szupergyors töltéssel hamarabb elkészül mint ahogy én összekészülök 😅
Eddig az összes telefonomon maxra volt húzva minden hang, ennél lejjebb vettem, mert kiszakad a dobhártyám, szóval a hangszórókkal sincs baj, sőt. Kicsit bánom, hogy nem lehet tiltogatni az appokat root nélkül, mert kimondottan rühellem a google sok szrját, de 6 giga lazán visz mindent. Utolsó 5 telefonom huawei volt, ez az első xiaomim, tesóm unszolására vettem ilyent, ő neki szinte a fél lakás xiaomi 😅 és teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal, ár érték arányban bestbuy. Persze ez függ azért a felhasználói szokásoktól is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest