Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikszi
tag
válasz beach head #3895 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz beach head #3898 üzenetére
Próbáld meg a nyelvet angolra állítani és úgy lehetséges, hogy sikerülni fog.
-
Mikszi
tag
válasz paolinho #4184 üzenetére
Szia!
Én a következő kép csináltam:
1 Bootloader nyitás.
2 Xiaomi.eu fastboot rom letöltése: [link] majd telepítése.
3 Ezt a fájlt [link] kicsomagoltam majd a flash_twrp.bat-al felraktam fastboot módban a twrp-t.
4 Ezután elindítottam a twrp-t (hangerő fel + bekapcsológomb) és az itt található [link] javított twrp img fájlt felraktam recoverynek.
5 ezután telepítettem a 12-es MIUI recoverys romját.Eddig különösebb gondom nem volt vele.
Lehet, hogy a második lépés nem kell anélkül is működni fog.........
-
Mikszi
tag
válasz kanyi51 #4191 üzenetére
Az már egy frissebb verzió, hibajavításokkal.
Végül is most, hogy mondod a zip-ben levő twrp.img-t már eleve le lehet cserélni erre az újabbra is és megint kimarad egy lépés.
Amikor csináltam éjfél után volt, és nem első próbálkozás, + bejött némi hiba is az előtte levő kísérleteknél és így lett ez a metódus.Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz paolinho #4460 üzenetére
Telegram oldalon szoktam körülnézni kb most ez a felhozatal:
Nálam a trcam stabilan fent van a telefonon, a többit csak pár próba erejéig rakom fel, pláne, hogy más néven szerepel mint a többi gcam. + a trcam korrekten kezeli mind a 3 lencsét. Amúgy kijött már egy xmas edition is a trcamból.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
válasz Oldman2 #4464 üzenetére
Ez a link [link] Én először a telegram appot töltöttem le a telefonomra, ott beregisztráltam telefonszámmal, majd azt használtam a webes felületen is.
Redmi note 9 pro photo csatornára [link] kerestem rá és csatlakoztam hozzá, onnan már elég könnyen megtalálni az egyes gcamok linkjeit.Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz paolinho #4466 üzenetére
Az előző hozzászólásomban a második képen rajt az elérési út, trcamnál belsőtárhely/trCamera/XMLConfigs mappát kell létrehozni, ide kell bemásolni az xml fájlokat, majd a kamera appban a piros kereszttel jelőlt telüretre kell kétszer koppintani, és felugrik egy kiválasztó ablak, megkeresed a neked épp kellő fájlt és restore.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Még valami, ha van kedvenc saját beállításod, pl alapértelmezett autó vaku, zárhang be mókolás a képbeállításokkal stb azt elmentheted egy külön xml fájlba ugyanazon az elérési úton mint ahol az xml fájlok vannak, és akármikor beolvastathatod az előbb említett módszerrel, illetve elmentheted, hogy ha újra kell valamiért telepíteni az alkalmazást akkor meglegyen. A beállításoknál a configs menüben save-re kattintva van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mikszi
tag
Akit esetleg érdekel: Orangefox recovery 11 satble [link]
-
Mikszi
tag
A xiaomi. eu-s változatot raktam fel, ez a globálból készül, ami feltűnt. hogy már Telekom esetében is kijelzi a VoLTE-t illetve VoWIFI-t az értesítési sávon, Mondjuk .nem árt elrejteni a képernyőkivágást és lehozni az állapotsávot, hogy rendesen mutassa.
-
Mikszi
tag
válasz OldMike #5397 üzenetére
Nálam is a vissza gomb hosszan nyomása van beállítva a lezáráshoz.
Beállítások - további beállítások - gyorsbillentyűk - képernyő kikapcsolása, itt választhatsz, hogy a home gomb, menü gomb vagy vissza gomb hosszan nyomásásra zárja le a képernyőt.[ Szerkesztve ]
-
-
Mikszi
tag
válasz belsodavid #5864 üzenetére
Esetleg beállítások - alkalmazások - alkalmazáskezelés - itt fent jobbra a 3 pöttyre, a felugró buborékban az alapértelmezett alkalmazások- legörgetsz - linkek megnyitása - youtube kiválaszt, majd támogatott linkek megnyitása itt a ne nyissa meg opciót kiválasztani....
Hátha bejön, illetve ugyanitt a vancednél a youtube és más támogatott link megnyitására menni...
-
Mikszi
tag
De azért az durva, hogy 2 pro is van ebből a cuccosból, ami egyáltalán nem kompatibilis egymással, globál 9s= indiai 9 próval, hál isten van kódnevük Joyeuse vs curtana... de azért ez mennyire gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
válasz Viktor0610 #6007 üzenetére
Xiaomi.eu rom már megjelent. :)
-
Mikszi
tag
válasz #38464487 #6348 üzenetére
Már van 3 régióra is, EEU, Török és orosz (ezek amolyan előzetes kiadások). A global sajnos most késik S-nél is és Pro-nál is.
[Note 9 S romok]Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz Pisti_1423 #6362 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
válasz Pisti_1423 #6364 üzenetére
Ha EEU-s romod van akkor csak be kell tallózni.
-
Mikszi
tag
válasz Pisti_1423 #6367 üzenetére
Uppsz, most akkor xiaomi.eu-s rom vant fent, vagy a hivatalos EEU-s? Nagyon nem midegy, amit linkeltem és amit találtál az a hivatalos rom, a xiaomi.eu custom rom, külön recoveri is kell neki és bootloader feloldás. A beállítsok, a telefonról oldalról tudsz screenshotot küldeni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ - Aktiválatlan iPhone 16 Pro 128Gb - Desert Titán
- iPhone 14 Pro 256GB gyári független 100% hibátlan,2025.09.29 Apple jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- iPhone 14 128gb, független
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest