Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
És a kifejezetten TCL TV remote-ok egyike se? Meg van annak - gyors Google kereséssel - gyárilag is app-ja, nem? De más kategóriában se volt egyik se jó? Pl. Mi Remote-ban Smart Box alatt és Set top box alatt is van TCL.
-
MODERÁTOR
-
Nem EU ROM, de akinek kell, a Global már itt fent van:
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
Köszi, jó ezt is tudni
Nemrég írta barátom, hogy lefrissült 12-es verzióra és szerencsére nem vágott szét semmi beállítást sem nála szerencsére + ami nem frissült le eddig az most már rendben frissült a Play áruházból és most már nála is jobb felső sarokba került az alkalmazások frissítésének kézi indítása.
microG így van beállítva, kivéve, hogy az akkumulátorkímélőt visszadobja valami optimalizáltra
Vanced-nél egyből frissítettük 15-ről 16-ra. Írta, hogy ez csak így lehetséges, mert bug miatt a közvetlen 16 jelenleg nem telepíthető. De mivel nem működött és végül más ötletünk nem volt, töröltük és újratelepítettük a Vanced-et, de 16-ra nem frissítettük és így rendben működik.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
No kezemben volt a Note 9 Pro, bekapcsoltam a fejlesztői menüt, de csak az elején találtam sötét mód beállítási lehetőséget (világos, sötét választási lehetőséggel), ami szerintem tök ugyanazt csinálja ami a Megjelenítés menüben is van és már sötét volt beállítva.
Keresőben sötét szóra keresve felhozta a kényszerítés lehetőségét, de megérintve bedobott a fejlesztői menübe és a grafikai részen, ahol a keresési találat írta nem volt ott a kényszerítési menüpont (amit korábban többször is tüzetesen átnézve szintén nem találtunk)Kikapcsoltam az auto fényerőt, auto színsémát és a nappali fény ..... már nem emlékszem kompenzációt vagy mit írt ott, de ugyanúgy szürkül (face app-ban), ha fényesebb a környezet és eltakarva az előlapi kamera környékét szépen feketedik. Egyelőre így maradt...jobb híján
De hogy a kényszerítés miért nincs a fejlesztői menüben megtalálhatóként, míg a a beállításokban keresve pedig ott szerepel találatként az nekem furcsa. Lehet ez is ROM függő lenne? És a gyári telenorosban el van rejtve?
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Jól emlékeztem, már be volt kapcsolva.
Megkértem, hogy kapcsolja ki-be itt hátha ez helyre rakja ill. törölje face gyorsítótárát és szedje le majd telepítse újra.
Lehet egy gyári visszaállítás rakná csak rendbe, de most újonnan nulláról lett telepítve minden, bár új szoft telepítését követően nem csináltunk gyári visszaállítást...lehet hiba volt?read-only mode on the forum
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
moma
őstag
Köszi, ez jónak tűnik!!
boxoslaca, Dexter68: hát az van, hogy egy eléggé felújítandó lakás és eleve az általam telóval csinált képeken is két szinttel jobban néz ki mint a valóság, szóval szerintem nem sok értelme lenne még tupírozni, mert aki egy nagyon szép valamit akar ezt eleve nem fogja megvenni, szóval nem hiszem, hogy itt megéri sokkal feljebb javítani a képeket. Csak az azért ne legyen, hogy sötétebbnek tűnik mint a valóság
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest