Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz erzol #5424 üzenetére

    No kezemben volt a Note 9 Pro, bekapcsoltam a fejlesztői menüt, de csak az elején találtam sötét mód beállítási lehetőséget (világos, sötét választási lehetőséggel), ami szerintem tök ugyanazt csinálja ami a Megjelenítés menüben is van és már sötét volt beállítva.
    Keresőben sötét szóra keresve felhozta a kényszerítés lehetőségét, de megérintve bedobott a fejlesztői menübe és a grafikai részen, ahol a keresési találat írta nem volt ott a kényszerítési menüpont (amit korábban többször is tüzetesen átnézve szintén nem találtunk)

    Kikapcsoltam az auto fényerőt, auto színsémát és a nappali fény ..... már nem emlékszem kompenzációt vagy mit írt ott, de ugyanúgy szürkül (face app-ban), ha fényesebb a környezet és eltakarva az előlapi kamera környékét szépen feketedik. Egyelőre így maradt...jobb híján

    De hogy a kényszerítés miért nincs a fejlesztői menüben megtalálhatóként, míg a a beállításokban keresve pedig ott szerepel találatként az nekem furcsa. Lehet ez is ROM függő lenne? És a gyári telenorosban el van rejtve?

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés