Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leavemealone
tag
válasz
batai15 #3265 üzenetére
Tegnap tettem fel. Nekem határozottan gyorsabbnak tűnik a rendszer, a scroll speed, animációk. Egyedül ami kicsit belassul az amikor a korábban megnyitott alkalmazások felületét nyitom meg. Az új control center is bejön, nekem ez a bal meg jobboldalt huzogatósdi, jobb mint az amikor egybe volt az értesítések meg a gyorsfunkciók. Üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, de nem tűnik úgy, hogy gyorsabban merülne. Ezek a lebegő ablakok nem tudom még hogyan hasznosíthatók számomra, de biztos jó dolog ez is. Összességében nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bundle topik
- Formula-1
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robot fűnyírók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox One
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest