- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Carline #7318 üzenetére
Hát nekem ugyanígy win7 64bit+chrome opcióval nincs utánvét, de ugyanezen a gépen opera böngészővel van. Mostmár semmit sem értek. Mindegy is...
Persze hogy nem tiszte eladni és népszerűsíteni sem, viszont szeretek előre meggyőződni, ha van olyan, hogy pl 2 féle kijelzővel szerelik, vagy valami miatt pl ha jól emlékszem még a Note2Primenál volt olyan, hogy ami kínából jött annál előfordulhatott, hogy van vmi gebasz (már nem tudom mi volt), de az EuStockos meg jó volt. Akkor szoktam oda hozzájuk. Kérdezni nem szeretek, mert lehet hogy volt már tárgyalva. Ezért visszaolvasok és 7-10 napig olvasom a topikot. Remélem ez nem baj. Csak annyit mondtam, hogy ha egy nem hozzáértő idetéved, hasonló okokból, mint én, akkor őt megtévesztheti ez a sok szakmaiság, amit itt lát és akár azt is gondolhatja, hogy sz@r a telefon, mert mindenki babrálja. Pedig nem! De ez egy összefoglalóval orvosolható lenne. És még azt is írtam, hogy engem ezek nem érdekelnek, tovább pörgetem/átugrom és kész. Részemről ennyi, engem amúgy nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged